Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stécé

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vs.kocka Vitorlát bontunk 2011.02.15 16:07:00
első drága olvasóink. ez itten egy kísérlet jegyzőkönyve. mivel valószínűleg a kis e-mail miatt kattintottatok ide ( hacsak nem a vakszerencse vezérelt ) tudjátok kik vagyunk. azt viszont, hogy mire vállalkoztunk, még nem. egyelőre... Történt pedig, hogy ártatlannak induló…..
stécé 2011.02.16 19:43:41
Na végre! Alig tudtam belépni, mert elfelejtettem, hogy melyik címhez melyik jelszó tartozik, és fordítva.
Na most, kedves uraim! A hétközi totó történelmi, első fordulójáról egészen prózai okok miatt lemaradtam. Munkába menet (éjszakás műszak) gondoltam, hogy a csillogó-villogó bev.központban adom fel tipposzlopaimat. Az amúgy este 8-ig nyitva tartó újságos (is) leltározott, sebaj, a ... hipermarket saját újságost üzemeltet, viszont náluk csak este 6-ig lehet szerencsejátszani. Hogy miért, az rejtély. Első gondolatom az volt, hogy azonnal cafatokra tépem a szelvényeket, de a kíváncsiság győzött. Ha most üt be a telitalálat (vagy a számomra azzal felérő 10-es), akkor az elég egyértelmű jelzés a sorstól, a végzettől, vagy a fentebb már citált Fortuna i.asszonytól: ne próbálkozz, öcsi! Szerencsére (?) már az első két meccs a szokásos (á la győzelmi zászló) módon szállt el, így nagy baj (=13+1 tali) már nem történhet, ráadásul a Spurs győzelme miatt duplán örültem. Amikor Gattuso kis performanszát megtekintettem ez triplává módosult.
Más. Távol álljon tőlem, hogy a kezdetek kezdetéén megtorpedózzam a vskocka ötletét, de nekem egyből az jutott eszembe, hogy akár kő-papír- ollóval is el lehetne dönteni a tippeket. Kő: 1-es, papír: X, olló: 2-es. Az ötletet nem szabadalmaztatom, nyílt forráskódú szoftverként bárki felhasználhatja (másolhatja, terjesztheti). Én a köv. fordulóban már így fogok tippelni mindig kéznél lévő fogadótársammal. Aztán jöhet az etilköz :)
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
A BL okozta lelkesedés - és ezzel párhuzamosan a Loki energiáinak - elfogytával egyre hülyébbnek tűnt az ötlet, hogy Lyonba látogassunk. Az igazi az első volt, nincs olyan élőlény, aki ne szeretne eljutni az Anfieldre egyszer, míg a fiatalabb szurkolók azóta vártak Firenzére, hogy…..
Az Arsenal feljövőben van, ennek ellenére mi már a párosítás kialakulásakor elhihettük, hogy az el is dőlt, és a hazaiak valóban el is dönthették volna az egészet az első meccsen, de így marad egy kis izgulni való a következő találkozóra is. A fullbrit összecsapás első…..
stécé 2009.04.30 14:04:04
@váév építők:
1981-ben nem halt meg a pápa. II. János Pál 1978-ban lett pápa (bölcsészeknek: Róma püspöke) és 2005-ig az is maradt. 1981-ben megpróbálták lelőni, de csak megsérült.
Károly még nősülhet, a Pool még nyerhet BL-t, de az öreg Benedek lehet, h már egyiket sem várja meg.
Guus Hiddink fura húzása, mely szerint nem Bellettit, hanem Braniszlav Ivanovicsot állította a védelem jobb oldalára, minimum kétszáz százalékosan bejött. Ha az volt a néderlandus terve, hogy a szögleteknél fogalmatlan Reinát meg fogja alázni a középen is bevethető szerb védő -…..
stécé 2009.04.09 12:51:37
@Walmer: Addig oké, h a 11est nem adta meg, de legalább sárgát se adott volna. Ha vki elesik a 16oson belül, akkor nemcsak a tizi és a sárga közt lehet dönteni.
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
stécé 2009.03.30 13:51:24
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..
stécé 2009.03.20 12:27:44
stécé 2009.03.20 14:06:29
@Rooney82: Hoppá, akkor neked csemege volt a 93-as Kispest-MU. (Már ha akkoriban figyelted a focit.) Milyen szép lenne az akkori helytállás a mai magyar bajnoktól... (2-3 ,1-2)
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
stécé 2009.03.18 16:06:29
Írország patrónusa, Szent Patrik ünnepének a napján a nemangol brit és az ír labdarúgás legszebb pillanataiból csemegézünk. A cím _benito kollégától származik, akinek a kelta foci feletti élcelődése ihlette a posztot, és mikor jelentkezzünk egy ilyen összeállítással,…..
A Liverpool megtette nekünk azt a szívességet, hogy legyőzte a MU-t, és ezzel kissé nyíltabbá tette a bajnokság hajráját. A Chelsea, Essiennel a fedélzeten, tartja jó formáját, a Villa is otthon vérzett el meglepően könnyen, az Arsenal meg újra negyedik. A tabella második…..
Mivel vasárnap Co-operative Insurance Cup (Ligakupa) döntőt játszottak a Hampden Parkban, szombaton csak négy mérkőzést rendeztek meg a Skót Favágó Bajnokság 29. fordulójából. A Szentmirrennél és a Falkörknél így alkalom nyílt arra, hogy átgondolják a dolgokat, mi pedig…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
Gondolta Del Piero, és megkopott gyorsaságát régi jó zsenialitásával álcázandó megadta az alaphangot a Real elleni derbin, majd Keith Flintet idéző sátáni grimaszok közepette vezette le az elmúlt hónapok feszültségét. Hiába no, prodigy. Az olaszok számára ennél jobban nem is…..
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..
Valójában mindenki skót szurkoló. Bevallottan, vagy bevallatlanul, de mindenki (leszámítva a legtöbb angolt) szimpatizál a Tartan Army-val, az ő örömükre pedig az EB 24 csapatra való bővítésével hatványozottan megnő annak az esélye, hogy hőseik kijuthassanak az európai…..
Ha a negyven csapat nyolc csoportba, mindenki kétszer otthon, kétszer idegenben, a legjobb három a harminckettőbe, ami a BL nyolc harmadik helyezettjével, akkor egy magyar csapat tíz év alatt hányszor jut be? Oldd meg a feladatot két pohár italra!  Kalap 1: AC Milan (UEFA koefficiens…..
Anorthoszisz-Panathinaikosz rangadó a BL-ben Ciprus függetlenségi ünnepének napján, újabb román pontszerzés, idegenben győző Roma és kiegyensúlyozott Atletico - ennél szürreálisabb játéknap is ritkán van. Közben a spanyolok szép csöndben átlépnek Európán, az angolok pedig…..
Így kezdtük szombat délelőtt: "hétvégén pedig újra a bajnokságé a főszerep, ahol a liverpooli városi rangadón kívül, inkább langyos meccsekre van kilátás". Jól mellé trafáltunk. Nem meglepő, hogy ezen a hétvégén sikerült először megszorongatni minket a…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális BL forduló meccseit bámulva (már aki) jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Az amúgy is társadalmi értékválságban senyvedő országunkban nehéz egy ilyen győzelmet megfelelően kezelni. Ha lehozunk két barátságos meccset zsinórban, akkor már megmozdult valami a magyar labdarúgásban, ha elveszítjük az aktuálisan sorsdöntő összecsapást, akkor a…..
Ünnepélyesen megkezdjük ráhangolódásunkat a következő PL-szezonra. Ennek keretében - egy élménybeszámoló erejéig - visszapillantunk az elmúlt szezonra, hiszen az utolsó előtti fordulóban ellátogattunk a labdarúgás egyik leghíresebb szentélyébe. Körmendi sportőrültként nem…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..