Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segons

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kupakői paprika Drezda halála 2018.02.12 18:40:46
A Royal Air Force – a brit légierő – gépei 1945. február 13-án, este tíz óra körül kezdték halálos bombaterhüket leszórni Drezdára. A város nem rendelkezett kiépített földi légvédelmi rendszerrel és a Luftwaffe - német légierő - védelmére sem számíthatott. A németeknek a környéken mindössze harminc…..
A valamirevaló diktatúrákban nem csak az erőszakszervezetek tartják fenn a hatalmat azzal, hogy bárkit, aki mást mond, gondol vagy egyszerűen csak nem rendszer-kompatibilis, jobb esetben börtönbe zárják, rosszabb esetben még a családját is eltüntetik. Egy valamirevaló diktatúrában nem elégednek meg…..
Blue Lemon Csirkepaprikás 2016.08.04 12:51:15
Tavaly tavasszal elég sokan felvonták a szemöldöküket, amikor a csirkepaprikás úgynevezett újragondolásáról olvastak az úgynevezett Gourmet Fesztivállal összefüggésben. Átértelmezésben ugyanis nem volt hiány. Akkor hirtelen írtam is valamit annak szükségtelenségéről, ami jelen oldal jogelődjén…..
Az orosz elnök számon kérni jön, hogy végetvessen Orbán pávatáncának, és rákényszerítse, tartsa be az ígéreteit. ..
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
Első hallásra talán szerénynek tűnik a 0,9 százalékos emelés, ám egy konkrét példával megmutatjuk, mennyire nem az.  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy jövőre átlagosan 0,9 százalékos nyugdíjemelés jön. Az örök elégedetlenkedők szerint ez nagyon kevés, egyes szélsőséges…..
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..