Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I'mYourFriend

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
I'mYourFriend 2013.08.21 13:49:38
@Kandeláber: jé, te melyik szövetségi kapitány vagy? Netán az egyik leendő a tíz millióból?
A kormány több bölcsész-szakot tandíjassá tesz, mert a munkaerőpiacon "felesleges" tudást ad, a tankötelezettséget pedig 16 évre csökkentették. Ehhez képest Hoffmann Rózsa kötelezővé tenné a latint a nyolcosztályos gimnáziumokban. Ebben elég nehéz logikát találni. Közben…..
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
I'mYourFriend 2012.12.14 13:25:02
Mostanában megszaporodtak az írországi posztok, a mai is onnan, egészen pontosan Shannonból érkezett és amennyire meg tudom ítélni, egész reális képet fest. Vagy ha nem, majd ti megcáfoltok. „Ugyan született már néhány írás Írországról, de mivel friss tapasztalataimat…..
Praxis Kommentár - Abortusz 2012.11.20 10:45:32
Mert itt most az történt, hogy a törvényhozók meggyilkoltak egy nőt. Igen, meggyilkolták.Mit kellene e helyett tenni? Mert ezt nem. Ész nélkül tiltani, nem. A mai napon új rovattal jelentkezünk. Egyik kedves olvasónk, Helia adta a remek ötletet, hogy a jövőben egyes…..
I'mYourFriend 2012.11.20 15:51:00
Az abortusz ellenesek szvsz idióták, de ezt most nem feszegetném, mert úgyis meggyőzhetetlenek - eszük nincs, úgyhogy hiába is sorolnék észérveket. Nem fogják megérteni, hiába, mert nincs mivel megérteniük. Szóval ezt skippelem.

Írországban élek magam is, ezért szólok most ehhez a poszthoz.

Ha Írországban egy patikában óvszert szeretne venni valaki, és nem találja sehol, annak az az oka, hogy a patika tulajdonosának az ír jogrend adta joga eldönteni, én húzhatok-e gumit a bot végére. Ha a tulaj olyan debil fasz, olyan vak és agyatlan katolikus, mint pl. "@maxval, a gondolkodni próbáló birca", akkor egyszerűen nem tart óvszert, és te meg rákényszerülsz az análszexre. Vagy maszturbálsz. Vagy celofánnal próbálkozol, bár gondolom, az meg karcolhat.
Csoda, hogy évente kb. 4 ezer ír nő megy azért angliába, mert a sötétlelkű országában nem vetetheti el a magzatot?
Egy ír templomban járva, többféle abortusz ellenes szórólapot is találtam. Az egyiken az első mondat rögtön azzal kezdődik: "NINCS az az egészségügyi helyzet, amiben a magzat elvétele az anya életét megmenthetné, ezért a magzat elvétele SOHASEM indokolt." Gondolom, ezek még sosem hallottak a méhen kívüli terhességről, ahol ugyebár a magzat a 7. hónapot sem élheti meg, mindenképpen meghal már korábban...
De igazából kár is belemenni az egész vitába... az írek toljanak ki magukból egyre több down syndrome-ás gyereket, meg testi fogyatékosokat, elég csak kilépnem az utcára, és félelmetesen nagy számban látok ilyeneket minden nap... előre az ilyen és ehhez hasonló ostobaságokkal, mint a katolikus mentalitás, elvégre az egész emberiség megérett már a kipusztulásra, nem? Csak az fáj, hogy az ilyen katolikusoknak miért nincs a családjában 1-2-3 hasonlóan beteg gyermek, amik bár élnek, aranyosak, segítséggel még tisztálkodni is képesek, de teljes értékű önálló emberi életre nem... mert ha lenne ilyen a családjukban, és megtapasztalnák, mennyire más az ilyen családtaggal élni, akkor nem csak beleugatnának, hanem még talán mérvadó is lenne a véleményük...
Androlib blog. Bipp! Itt a Nexus 10 2012.10.27 09:31:51
Bár még két nap van a Nexus 10 hivatalos bejelentéséig, ahogy az szokott lenni ismét kiszivárgott néhány kép és technikai adat A Jövevényről, csak hogy kellőképp felizgassák a nagyérdeműt az eseményig. Ahogy anno írtuk a Google elkezdte bővíteni a Nexus palettát és immár…..
Ma volt szerencsém beszélni egy nigériai vendégtanárral a nyelviskolából. Megkérdeztem,ő mit szeret magyarországban,és mit gondol a többi külföldi hogy van ezzel? A magyar nyelv nehéz,de aki motiválva van könnyen megtanulhatja. Ausztriában a vendégmunkások 6 hónap intenzív…..
A mai poszt felvezetőjét azzal kell kezdenem, hogy soha nem hittem a sztereotípiákban és az általánosításokban, mert minden ember sorsa más és más. Számomra az előítéletekkel a harcot sikeresen felvevő Dániel írása is ezt támasztja alá – hogy miért, az rögtön…..
sorok között A bőség zavara 2012.07.23 11:19:00
"Összesen 1850 befejezetlen lakópark található ma Írországban, melyek egy része az állami vagyonkezelő (National Asset Management Agency) tulajdonában van. A vagyonkezelőt felügyelő miniszter, Jan O'Sullivan úgy döntött, hogy a félkész épületek egy részét le kell bontani." -…..
Bár a leláncolt kiflicsücskök, meg a lemerült szadomazó akkuk foglalják el a híreket mostanság, azért jusson eszünkbe egy igencsak, valószínűleg végletekig elfáradt és elkeseredett polgártársunk, Zoltai Bence esete, aki pár napja már az Ír Köztársaság Legfelsőbb Bírósága…..
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
I'mYourFriend 2011.08.19 15:15:31
@Add_tovább: na akkor jo, mert en tovabbra is magyarnak vallom magam, ha kerdezik, azt mondom, magyar vagyok, es igyekszem nem elfelejteni egyetlen magyar szot sem. (Hofinal maradva: what is this kerek? Zsomle, te barom! :D )
A dohányzás: rossz szokás s igazuk volt a tizenhatodik század uralkodóinak, amikor minden eszközzel meggátolni törekedtek, hogy a dohány élvezete az európai országokban elterjedjen. A legszigorúbb büntetések sem riasztották vissza az embereket s a méreg diadalmaskodott. Először a…..
I'mYourFriend 2011.07.08 18:08:41
@VRbagoly: EPIC WIN
Nem, ennél jobb hírünk nem lesz mára, és valószínű a hónapra sem nagyon: Danny motherfucking badass Trejo, a szénné tetovált, sittesből színésszé lett mexikói ember a Sons of Anarchy című F/X-sorozatban kapott többepizódos szerepet. Trejo Romero "Romeo" Paradát…..
I'mYourFriend 2011.05.13 14:55:18
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Vannak vele reprodukálható, kimutatható problémák, de összességében azért mégiscsak az iPhone 4-gyel, meg úgy általában az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. A J.D Power felmérése szerint egyedül az Apple kapott ötpontos összesített értékelést, a második és…..
I'mYourFriend 2010.09.26 13:15:02
@Siemens114: "tekintve hogy az azért már nem egy szar. (ez volt már a kezemben)"

mármint egy darab szar már volt a kezedben?
I'mYourFriend 2010.09.26 13:18:00
@lifelike: nem fejlesztettek közös oprendszert, a Google fejlesztiaz androidot, amit a többi gyártó használ meg skinez. Dilettáns.
I'mYourFriend 2010.09.26 13:19:12
@Siemens114: bocsi, csak olyan nehéz volt kihagyni... :)
Bizony, bizony! Az androinica infói szerint nemsokára nálunk, és még 13 másik országban is megnyitja kapuit a fizetős market a következő hetekben. Az XDA fórumain páran (Eddig a svédek, magyarok és a lengyelek a nyerők) már beszámoltak róla, hogy már most látják a fizetős…..
I'mYourFriend 2010.09.26 12:20:44
@Tomi from Space: neked senki nem mutatta még meg a QR kódok és az AppBrain-hez hasonló oldalak előnyeit? Csak beolvastatod a telefon kamerájával a kódot, és nagyívben leszarhatod ezentúl a Marketes keresgélést... Ha meg tudtál erről, nem értem, miért nem könnyítetted meg vele az életed?
Alig vártuk már ezt a napot, legalábbis mi, sorozatfüggő pszeudo-banditák, akik legszívesebben egy Harley nyergében rónák az Alföldet. A Sons of Anarchy persze ennél sokkal több, egy kiválóan megírt és eljátszott dráma, amiben a motorok valahol csak a díszletet, a hátteret…..
I'mYourFriend 2010.09.22 14:45:43
@szmétál a gúzsva:

1., JÓK! Csupa nagy betűvel.
2., Stahl nem egy szépség, de nem kell annak lennie. Katey Sagal megöregedett, ahhoz képest igen jól néz ki, Isten áldja meg a sminkeseit. Tarát meg legszívesebben addig dugnám amíg nem ájulok el a kimerültségtől.

Nem tudom, te milyen nőket szeretsz, de hogy nem sokan értenek veled egyet, azt biztosra veszem.
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
I'mYourFriend 2010.09.14 14:58:07
@Yaesu: nem tudom benned miért alakult ki ez a kép a Samsungról, de nekem jelenleg pont a postban emlegetett Samsung Galaxy S készülékem van, hibátlan, minden szempontból. Ez a 4. Samsung telefonom életemben, mindegyik minimum 1 évet volt nálam mielőtt újabbra cseréltem őket, és 2 dolog van, amit mindegyikben kiemelten dícsérni lehetett: a kijelző és az összeszerelés minősége. A Galaxy S kijelzője un. Gorilla Glass, vagyis igen erősen karc és ütésálló, a hátlapja meg hiába könnyű műanyag, jobban passzol hozzá, mint az aluminium borítás, és ugyancsak nem sérülékeny.

Egy videó a telefon strapabíró mivoltjáról: www.youtube.com/watch?v=6xASJobjD68

Ezek után KÖTVE HISZEM a "magától elpattanó" sztorit. És még volt pofájuk a Homárra jönni vele... a Homár meg volt akkora ostoba fasz, hogy meg is egye, looool... :(

Ha netán egyszer kifognám a mesebeli aranyhalat, az egyik kérésem tuti az lenne, hogy a magadfajta dilettáns majmok semmilyen módon, sehol ne tudják kifejezni a véleményüket, mert csak megtévesztenek vele más naív, hozzá nem értő embereket...
I'mYourFriend 2010.09.14 15:25:30
@enamel: pesten kellene a fogorvos? Akivel en meg voltam elegedve, Szolnay Zoltán-nak hívják, a Csengery utcai rendelőben is rendel, guglizz rá, megtalálod az elérhetőségét. Már csak az ő kezében bízom, ha fogászati gondjaim vannak.
Az iPhone-forradalom új helyzetet termetett a mobilpiacon. Az Apple a többiektől teljesen eltérő irányból közelítette meg a telefonálást, „újragondolt” terméke egyértelmű burzsuj ikon lett. A többi gyártó, mint a Nokia, a Sony Ericsson, az LG vagy a Samsung láthatóan…..
I'mYourFriend 2010.09.11 08:32:55
@mtyeh: "this uploader is missing the point of showing how dropping bars do not translate to dropping calls."
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
I'mYourFriend 2010.09.08 08:41:56
Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.A dolog nagyon is elképzelhető, a rémületes októberi céldátum tehát egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Az érdekes…..
I'mYourFriend 2010.09.02 23:49:37
@applefiu: iphone for show, android for pro! köcsögök :)
A hétvégi Belga GP előtt Spában írt Rubens Barrichellónak a hungaroringi leszorítás miatt a német. "Úgy gondoltam, tisztáznom kell az esetet, mert úgy érezhette, hogy a falra akartam szorítani, pedig nem ez volt a célom. Szorosan, de anélkül akartam versenyezni, hogy…..
I'mYourFriend 2010.08.26 20:43:35
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
I'mYourFriend 2010.08.24 15:21:58
@kaffogó hebrencs: ezzel a névvel te valamilyen TF-es multu ember lehetsz... :D