Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teomama

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LEGÚJABB hÍREK Fordult a kocka 2012.08.20 20:14:40
Olyan értelemben, hogy most nekem van munkám, nekem nincs időm magamra, meg semmire, és Feca van itthon, ő érzi, hogy "sosem lesz munkám", ő várja, hogy történjen valami, ő aggódik a pénz miatt.  Ági vagyok, ebből, gondolom, kiderült. Hogy mi történik mostanában? Hát meg…..
Nem vagyok valami rózsás hangulatban, de írok, mert ez is hozzátartozik az ittlétünkhöz. Nem minden nap olyan idegesítően mosolygós, mint az előző bejegyzéseimben. :) Szóval ma reggelre azt álmodtam, hogy otthon vagyok, Újfehértón. Csak mászkáltam az utcán valakivel és akkor…..
Ági vagyok. És boldog. :) De a legutóbbi "VAN MUNKÁÁÁÁM!!!! :) " bejegyzés óta kicsit óvatosabb vagyok, mert az amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is. Úgyhogy már nem veszek semmit készpénznek. Na jó,csak a viselkedésemmel tudom ezt tükrözni, de magamban nem tudok megálljt…..
  Pár hete úgy döntöttek a szülők, hogy utánunk küldenek néhány cuccot. Vannak tök jó csomagszállító cégek, akik viszonylag jó árban szállítanak háztól házig alkohol és dohányáru kivételével mindent. Úgyhogy pár hete elkezdték összegyűjteni anyuék a küldeni…..
A rend kedvéért: Ági vagyok. Hihetetlen, hogy már több, mint másfél hónapja itt vagyunk. Az első két hetet leszámítva nem izgalmasak, mozgalmasak a mindennapok, mégis úgy rohan az idő, hogy fel sem tudom fogni. Nem értem, miért van ez. De így már tudok egy kisebb összefoglalót…..
teomama 2012.04.05 13:47:53
:)
A LEGÚJABB hÍREK Franco! Balaton! 2012.03.23 11:24:00
  Franco vagyok. Vagyis az új főnököm így szólít, a Ferenc elég nehéz szó az ittenieknek. Vagy amikor jobb kedve van, vagy valami vicc miatt hív, akkor azt kiabálja, hogy Balaton! Szóval igen, van meló, bár a pénz helyett inkább a tapasztalat az, amit itt nyerek. A CV-ben jól…..
Február 14, indulás.   Na, akkor a repülőút:Nagyon jó volt. Az első perc. Az olyan volt, hogy a gyönyörűségtől majdnem összefostam-sírtam magam, pedig csak a várost láttuk felülről. De az érzés, meg a tudat, hogy mi történik... Nagyon durva volt. Aztán elkezdtem…..