Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jah

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
elnézést, nem szoktam ilyeneket felrakni a blogra, de ezt nem bírtam kihagyni...  ..
Jah 2009.02.15 17:35:29
Ezt írtam a Fidesz "Mert én itt születtem" című Ben-Hur-hosszúságú születésnapi DVD-jéről az Indexen. Ennek a posztnak az az értelme, hogy lehessen kommentálni, amit ott - nem a Lendvay utcában, hanem az Indexen - egylőre nem lehet...
Subba A hét weboldala: Costella 2008.06.25 09:51:00
Ezek a Costellás fiúk tudják okozni a kellemetlen helyzeteket, megjelennek a szélesvásznú pólóikban - a Costella egy BEHAJTÓ IRODA azoknak akiknek elkerülte a figyelmét a feliratozás. Homlapjuk felvilágosítást ad a működésükről mert sosem lehet tudni mikor kerül az ember…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Az alábbi videó azzal gyalulta le az internetet nemrég, hogy egy állítólagos kanadai csatorna hírműsorából származik. A riporter a madártúlnépesedés kártékony mivoltáról értekezett élő adásban, amikor is előbb vállon, aztán szájba szarta egy madár. Igazából persze…..
Jah 2008.02.04 10:16:05
Subba Ölel a faszex mágusa 2007.10.30 07:08:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezt az említésre érdemes oldalt, ami a népi naív fafaragás és a bátor érdi comingout izgalmas ötvözete. Nem is nagyon ragoznánk tovább, a szöveg és a kép - no meg maga az oldal - magáért beszél. Üdvözöllek kedves barátom, ki idevetõdtél…..