Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áhhh, úgyis mindegy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Médiatanács tegnap sokadszorra is pert vesztett a Klubrádió ellen: a Fővárosi Ítélőtábla végzésében hatályon kívül helyezte a testület 1198/2012 (VII.5.) számú határozatát. A Méditatanács mégis zavartalanul ünnepel – mint minden eddigi klubrádiós bírósági…..
Vastag bőrű polgármesterről hozott le videót a Vastagbőr: a mohácsi Szekó József láthatóan nem retten meg a kényelmetlen kérdésektől, épp ellenkezőleg. Szekó '98 óta Mohács polgármestere, emellett 2010-től parlamenti képviselőként is erősíti a NER-t – s eközben…..
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben címmel jelent meg az Indexen Földes András kritikája a még néhány napig látható kínai kiállításról, amely szándéka szerint a kínai képzőművészet 1978 utáni fejlődésébe ad betekintést. Mivel a szerző már cikke elején…..
  Sorozatunk eddigi részeiben elsősorban a szlovák-magyar viszonyt elemeztük, most azonban eljött az idő, hogy a szlovák nemzetépítés néhány egyéb, vasbetonba öntögetett elemét is megvizsgáljuk.   Az ember az (egykori) 1000 koronásról, Andrej Hlinka kétségkívül a XX.…..
  Az ellenhangolásban piacvezető gazdasági miniszter a három betűs szervezet globál-plutokrata akarnokainak megfegyelmezése után most a pénzsóvár manyup-tagoknak mutatta meg, mit is jelent a gyakorlatban a nemzeti kockázatközösségből való kiszerződés. Mint korábban, most is…..
Szerencse, hogy senkinek nem tűnik fel az autósok közül, hogy itt már a 50. bőrt nyúzzák le róluk ki tudja honnan, különben már rég egészpályás útlezárások lennének (a benzin adótartalma miatt bármikor lehetne). A K&H mindenesetre úgy tart lépést a kormány…..
áhhh, úgyis mindegy 2012.02.28 18:04:52
@klarky: azt mondja a törvény, hogy a köteleződdel együtt, azonos ütemezésben kell fizetned. nem választhatsz. ennyi.
áhhh, úgyis mindegy 2012.02.28 23:07:51
@klarky: 9000/negyedév kgfb díj, nem olyan vészes az, alacsony bónussza, fiatalon nem kell ahhoz Bugatti