Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazlo Nardin

13 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autót kicsit több, mint egy éve vásároltam, így ez egy amolyan tartósteszttel kombinált vásárlási tanácsadó az aktuális Suzuki modellekhez. Nyúlánk forma, még téli gumikon, acélfelni fetisiszták előnyben Egy akkor 17 éves benzines, sorhatos BMW-ből ültem át a Balenoba. Mindenki egyből…..
Az Igazi Skót Üdvözlés! 2017.12.11 18:37:55
Kedves Olvasók! Ez a blog azért jött létre, hogy megosszam veletek spórolási ötleteimet, trükkjeimet, tapasztalataimat és számításaimat. Több ilyen témájú oldal cikkeit olvastam már, de alapvetően 2 fő problémám van ezekkel az írásokkal: Vagy elég hardcore befektetési és pénzügyi tudással…..
Kezd kiismerni a család. '13-ban Vespás tatyót, legutóbb pedig egy T2-es Transportert ábrázoló iPhone tokot kaptam Karácsonyra. Imádom az ilyen cuccokat! ..
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
A napirajzairól híres Grafitember ismét jeleskedett. Nem csak poénjaival, autós grafikáival is le szokott nyűgözni. Most az index napirajz rovatába alkotott egy zseniális Skoda Superb-et. De volt már korábban más remek autós rajza is (saját lapján), melyeket a teljesség igénye…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Belsőség Era új lett! 2014.09.21 16:34:43
Történnek klassz dolgok az életben. Ha az embernek elég kocsija, motorja és barátja van szerteszéjjel a világban, minden napra jut egy öröm, néha kettő is. Itt van például Podgornik Zsolti, aki a volt kombi 123-as Mercim, Era tulajdonosa mostanában, mellékállásban. Februárban lesz…..
Lazlo Nardin 2014.11.20 11:55:40
@Csikós Zsolt: És már árulják is! Gondolom már millió helyről megkaptad a hírt/linket, de hátha mégsem: www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/w_115/mercedes-benz_w_115_200d-8449816

Tényleg nagyon "magyar" lett. Kiölték belőle azt a kis aranyos régies, szakadt bájt. Az ülései a régik, ha jól látom, de az a szín... És a felniket sem értem. Persze ízlések és pofonok, de az én szívemnek kedvesebb volt a dísztárcsáival.

Ja és foltosnak is árulják a tesóját, már ami a rendszámot illeti: www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/mercedes-benz/mercedes-benz_409d-8351323
"2015 nyarán 14 darab szóló és 10 darab csuklós új, alacsonypadlós, nyáron légkondicionált, télen fűtött utasterű trolibusz érkezik a fővárosba, melyek 4 kilométert felsővezeték nélkül, önjáró üzemmódban is képesek megtenni. Az új járműveket a Solaris–Škoda…..
Lazlo Nardin's view Páör! 2014.11.17 18:29:18
Végre a Fiestás buziskodások után újra egy kis páör! A donut-os poén üt. ..
Lazlo Nardin's view Van remény! 2014.10.10 23:28:13
Épp a minap néztem a Totalcar által megosztott, Alfa 4C tesztet, és a címben szereplő két szó jutott eszembe: "Van remény!". Önmagában az felér egy csodával, hogy ez a formaterv megszülethetett (és nem Ferrarinak hívják), elképesztő milyen gyönyörű autót készítettek az Alfa…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Lazlo Nardin 2014.09.03 17:55:58
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
Lazlo Nardin 2014.05.30 07:23:02
17
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Lazlo Nardin 2013.01.28 17:29:07
@klarky: Valóban elég tipikus és szembetűnő nepper fogás ez a vad szilikonozás (nekem se tetszik, ha túlzásba viszik), de ahogy te is mondod "ha nagyon jó a gép", akkor miért ne lehetne megvenni?

Egyébként nálam az autóápolásba beletartozik a mosás utáni szilikonozás is (vagy glicerin-víz kombó, műszerfalápoló attól függően, hogy mire kell és mi van itthon). Az egész takarítás-mosás-pöcsölés elvisz mondjuk 3-4 órát, de megéri.

Inkább a tocsogás a megvétel után 1-2 napig, mint egy repedezett műszerfal. Ha valóban azért van frissen mosva és szilikonozva, mert mindig megkapja ezt a kellő törődést, és nem azért, mert ezzel el akarnak valamit takarni, akkor szerintem nem kell mindenképp elrohanni az ilyen autók elől. :)
Lazlo Nardin 2013.01.28 17:31:59
@void: amióta benne van a csiga, azóta Wunderbaumból is kevesebbet eszik:)
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
Lazlo Nardin 2012.12.21 11:21:40
@Leadfoot: gratulálok! kapcsolódási pontnak a boxer és az alfa már megvolt nekem is, de az istennek sem találtam :)
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
Lazlo Nardin 2012.12.21 09:31:51
"Ez egy baltás gyilkos, fényszórókkal." - Mondja Clarkson ebben a tökéletes kisfilmben és minden további nélkül elhisszük neki. Főleg annak tudatában, hogy a C-osztály gépteteje alá egy 6,2 literes, szívó V8-at kanalaztak be az AMG elmebeteg mérnökei. Ez talán a valaha volt…..
Lazlo Nardin 2012.12.21 07:45:38
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lazlo Nardin 2012.12.05 08:01:53