Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György72

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már tényleg elegem van az időjárásból, hogy csesződjön már meg ez a rohadt eső. Alig akad időszelet, amikor ki tudok menni a kertbe. Istenbizony akármilyen szárazság lesz is, nem fogok esőért rimánkodni többet, legfeljebb akkor, amikor kiszárad a kút is, mint 2022-ben, de ami azóta van, ez már…..
György72 2024.03.19 08:20:44
@Parkinca: a rengeteg az megbecsülhetően mennyi lehet? Miliméterben kifejezve? Mert eső itt is mindig esik, hetente 1 mm. Épp csak sár nincs tőle.
Már már közhelyesnek tűnik a mondás: "Minden Kínában készül"! Mindenki döntse el, hogy ez vajon probléma-e vagy sem. Azt gondolom nem minden gagyi ami Kínai.Az utóbbi évek kínai iparának gyümölcsei , hogy úgy mondjam egyre érettebbek és zamatosabbak.Sokan rendelnek ebay-ről, amazonról, különböző…..
MENETSZÉL2016 MÁV,175 2021.09.14 17:51:56
A vasút éve van, s ehhez kapcsolódik még az is, hogy idén 175 éves a MÁV. Ismét jármű parádéval készült a Vasúttörténeti Park, amelynek az egyik fő attrakciója a zöld Nohab színre lépése, valamint a „Vasvilla” bemutatkozása volt. A zöld Nohabbal (618,629) előző napon randiztunk, a rendes heti…..
MENETSZÉL2016 Kirovec, a legenda 2017.11.28 19:08:42
Valamikor régen, amikor még a TSZ-ek virágoztak, nagyapám traktoros volt az Adonyi Tsz-ben. Így aztán, amikor látogatóban jártunk náluk, vagy ott nyaraltunk, mindig nagyon vártuk a Papit, ugyanis időnként traktorral jött haza, s ez nagy esemény volt! A piros, rozsdás, erősen olajszagú gépek…..
György72 2020.09.26 08:39:53
@yerico1: akkoriban rengeteget lehetett látni a merga trakiból, de erősebben eltűntek mint a RÁBA. Szerencsére RÁBA még sok előfordul, 2 hete pld egy 180as jött szembe Szentkirálynál.
Tegnap meg egy 245 ment el a ház előtt. Tavaly egyre 300 volt írva, de soká kaptam elő a telót, annyira lenyűgözött a jelenség. A legjobb, hogy Kirovec is van, de azt már régen láttam. Kb 10 éve a szolnoki repülőtér előtt majdnem elszálltam a gyönyörtől, egy nem túl nagydarab földön 2 szép 701es szántott egymás után szépen. Van róla videó de 320x240 minősegben sajnos...
A filmeket nézve az ember nem élheti át valójában azt érzést, amikor egy igazi tűzfegyverrel lőnek. A mai napon erre lehetőséget kaptunk, közelről tekinthettük meg a Magyar Honvédség nagyjavításon átesett Mi-24P harci helikoptereit, és azt, hogy mire képesek a GS-30-2-es gépágyúkkal éleslövészeten. …..
György72 2019.04.19 00:32:26
@Kullancs1983: sztem meg is emeli a gép orrát mikor elsütik a 2 csövűt. Vagy inkább lenyomja? Nyilván. De nehéz lehet vele célozni.
Nem szeretek választani. Pontosabban nem is arról van szó, hogy szeretek vagy sem, hanem amikor a bőség zavarával állok szemben, akkor nehezen teszem le a voksot valami mellett. Még inkább így van ez olyan esetben, amikor a döntés hosszú távra szól, és a burkolat nyilvánvalóan ilyen. Mi van, ha…..
György72 2018.10.17 00:25:06
@qwertzu: Ezen a mi fajta sárgás/rózsaszínes vízkövünk eszméletlen bebán fog kinézni. Nem tudom máshol milyen színű a vízkő, mi 11 éve bementünk az obipraktikerbe és megvettük az alapjában véve törtfehér mintájának színében a mi vízkövünkre emlékeztető csempét és felrepítettük egy hasonlóan rózsaszín fugázóval. Újonnan az összkép nem volt rossz, de valószínűleg szebbet könnyebb lett volna összerittyenteni hasonlóan kicsipénzből mint xarabbat. Sokan viszont megdícsérték, anélkül, hogy konyhakést szorítottam volna a nyakukhoz.

Az utóbbi 10 év alatt kettőt nem foglalkoztam az azóta valóban vízkő mintás csempével, csak most mert eldurrant a pex-al-pex márkajelzésű 5rétegűnek becézett melegvizes cső. Közeli csempebótban vettem valami hasonlót (rohadtul nem érdekelt, csak 8 db csempe meglegyen) és sokkal vastagabb volt a minőséginek mondott cucc. Lehetett vakarni le a falból, jó buli volt. Ne most van kontraszt dögivel, kb egy kezdő tetris mérközésre hasonlít, de még így is fényévekkel jobb mint amit a képen láttam. Az a szürke csigahányás agybaj a köbön. Előre gratulálok ha tényleg ilyen lesz.. Hívjatok valami graffitist, hogy fejezze be a fürdőszobát!
    Hadas Kriszta ledobta a textilt. Igaz, nem egyedül tette és egy jó ügy érdekében. Arra vállalkozott 11 kismamával, hogy retus nélkül mutassa meg, milyen is lett a megváltozott alakja szülés után. Kriszta anyukás műsort is készít és most 11 anyuka, kezében a picivel…..
Mákunk volt, sütött a nap, jól ment a munka A Shitgun-történet fordulópontjához ért, hiszen az első állapotfelmérés, majd gyors orvoslás után elértünk arra a pontra, hogy új alkatrészeket kap a Toyota. Innentől pedig nincs visszaút, hiszen már gyakorlatilag is áll benne a…..