Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spontan

0 bejegyzést írt és 2329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó hír tehát: George R.R. Martin újra klaviatúrát ragadott, és írni kezdett! A rossz hír viszont: ez sajnos nem A tűz és jég dala-ciklus várva várt hatodik és hetedik kötete lesz, hanem egy vadonatúj HBO-sorozat... A Captain Cosmos egy fiatal sci-fi íróról szól…..
spontan 2015.04.07 14:00:50
@kelemen12: a developpal is kell azért csinálni valamit, nem? Addig sem a könyvet írja majd.
Korábban még csak pletyka volt, hogy a Fox két új hatrészes évadot rendel be az X-Aktákból, de most már hivatalossá vált: tényleg készülnek új részek a kultikus sci-fihez. A Hollywood Reporter értesülései szerint Gillian Anderson és David Duchovny, vagyis Scully és Mulder is…..
Lassan Trónok harca-napot tarthatunk, annyira pörög ma a Westeros-kontent: most épp attól őrül meg a fél világ, hogy az HBO a nagy sikerre való tekintettel több, mint 7 évadot akar az eddigi öt G.R.R. Martin-regényfolyamhoz egyre kevésbé kötődő, közönségkedvenc…..
spontan 2015.03.13 15:01:21
@-Szűcs Gyula-: na jó, de ezeket hogy lehet később elővenni? Véget ér a nagy sztori, aztán visszatérnek ezekhez a mellékszálakhoz? Mert a mostani showrunnerek 7 évadot akarnak, és annyira terveznek. Vagy arra gondolsz, hogy kirúgja őket, ha nem akarnak többet, és mással megnyújtja a sztorit, hogy a mellékszálak is benne legyenek? Ez elég valószínűtlen.

Ha viszont a mostani főnökök befejezik a 7. évadban, akkor utána már nemigen lehet újra elővenni a mellékszálakat, és visszaugrani a sztoriban.
Avi Lerner, az Amerikai nindzsa-filmek, a Rambo 4 és az Expendables-trilógia producere, Sylvester Stallonéval karöltve akar összehozni egy olyan sorozatot, amiben a tévétörténelem legkedveltebb akcióhősei és -hősnői lőnek szét és robbantanak fel mindent a terrorizmus elleni harc…..
spontan 2015.03.06 09:45:02
@kelemen12: ha az adott sorozatbeli karakterükkel szerepelnének, akkor még érdekes is lehetne, de egy random akciósorozatra nyilván nem fognak tolongani
Egyre több információ szivárog ki a nagy közmédiás átalakításról, legyen szó új blogrendszerről vagy tévécsatornákról. Utóbbi esetében eddig nem igen lehetett hallani semmit a műsorokról azon kívül, hogy mi megy majd az M1-en március 15-én. A Desmond Wallace blog azonban…..
spontan 2015.02.27 14:18:12
Hosszas casting után, ami nagyjából minden 20-30 közötti tévészínésznőt meghallgattak, a CBS úgy döntött, hogy a Glee című sorozatban és a Whiplash című, mittudoménhány Oscar-díjra jelölt film egyik szereplője, Melissa Benoist húzza majd magára a kék-piros, S-betűs…..
spontan 2015.01.23 14:39:21
@mindent látó szem: "Egyszerűen nem tudnak újat mutatni, kár, hogy ezt nem hajlandóak beismerni Hollywoodban."

Pontosan tudják ezt Hollywoodban, hogy megfáradt a dolog, ott olyan emberek vannak, akik hivatásszerűen ezzel foglalkoznak.

Csakhogy manapság egy nagy film igen költséges, ezért biztosabb bejáratott franchise-ba tenni a pénzt, mint új dologgal próbálkozni.

Hiába lenne érdekesebb az új dolog, kockázatosabb is, ezért maradnak a szokásos karakterek, mert azoknak a filmjeire még mindig olyan sokan váltanak jegyet, hogy biztosan megtérül a befektetés.

Szóval ez is a pénzről szól. Amíg egy csomóan vesznek jegyet az új Pókemberre meg a többire, addig csinálni fogják, és mással csak akkor próbálkoznak majd, ha ezekre már nem mennek majd az emberek. De egyelőre mennek sajnos.
spontan 2015.01.24 17:05:38
@mindent látó szem: engem sem érdekelnek különösebben, de Amerikában igen sokan a képregényeken nőnek fel, ott nagy hagyománya van ennek a műfajnak, ezért az emberekhez ezek a karakterek sokkal közelebb állnak, mint hozzánk.

Érdemes megnézni, hogy a Marvel phase 3 bejelentésekor hogyan ujjonganak pusztán a címeknek:

www.youtube.com/watch?v=L2VoJuVfbjI

2019-ig már be vannak tervezve a következő filmek, és ha marad a siker, akkor nyilván megy tovább is a dolog.
A kultsorozat rajongóinak piros betűs ünnep lesz az a nap, amikor a Fox feltámasztja a sorozatot, az biztos, még akkor is, ha David Duchovny jóelőre szólt, hogy 22-24 epizódra nem hajlandó. Az eredetileg 1993 és 2002 között, kilenc évadot megélt sorozat újrájáról a színész már…..
A Foxnak annyira bejött a 24-reboot, hogy a csatorna elnökének hirtelen eszébe jutott egy másik sikerfranchise, az X-Akták, és elkezdték megvizsgálni annak lehetőségét, hogy valamilyen formában visszahozzák a sorozatot a képernyőre. Gary Newman, a Fox TV társelnöke szerint a dolgok…..
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
spontan 2015.01.18 22:22:43
@milu vagyok:): gondolod, hogy egy kereskedelmi tv nyomná belőle a 7. sorozatot, ha nem néznék egy csomóan?
  Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna, ugye: a Prison Break egyik írója, Nick Santora nyilatkozta az Independentnek, hogy annak idején az egyik Lostos író haverja simán beismerte, hogy ad hoc találták ki a sorozat fordulatos húzásait. Nálunk, a Prison Break írói szobájában…..
Továbbra sem kívánok legrosszabb filmes listával bíbelődni, mivel nem igazán lenne teljes értékű (értsd: a vélhetően rossz filmeket már meg se nézem), az alábbi tízes inkább ama mozicsodáknak állít emléket, melyektől teljesítményt vártam, aztán szépen pofára hullottam.…..
spontan 2015.01.01 14:19:29
@Pitypalatty úrfi: a galaxis őrzőit ez az honest trailer jól összefoglalja: www.youtube.com/watch?v=dOyJqGtP-wU
Julian McMahon (Nip/Tuck) és Daisy Betts (Shutter) is beszált a Syfy hatórás minisorozatába, amit Arthur C. Clarke klasszikusa nyomán forgatnak, hogy jövőre képernyőre is kerülhessen. A sztori a Földet békésen megszálló idegen lények és az invázió következményének…..
Michael C. Hall a Redditen válaszolt az olvasók kérdéseire, melyek közül a Cinemablend is csak egyet emelt ki, és mi is így teszünk (itt el lehet olvasni az összeset), mert ez a legérdekesebb. A kérdés az volt ugyanis, mi volt a zsigeri reakciója a favágónak álló…..
Elég meghökkentő párbeszédet küldött olvasónk. Ezzel a szöveggel egy mezei étterem sem tenné túl szimpatikussá magát a leendő vendégek szemében, de az ország egyik legmenőbb, egy oldalnyi - ráadásul haveri beszámolók alapján tök joggal - bezsebelt díjjal büszkélkedő,…..
Vasárnap este különösebb felhajtás, óriásplakátok (UPDATE: jelezték többen, hogy vannak plakátok, ezek szerint én nem arra közlekedek) és kiterjedt médiakampány nélkül indult útjára a hetedik Való Világ-évad, azon az RTL II-n, amin már a tavalyi is futott, és akkor,…..
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
spontan 2014.11.17 18:10:29
@Rónarider: ingyen nem fog menni, úgy nem fognak tömegek felvenni stopposokat, hogy ingyen furikázzák őket
spontan 2014.11.17 18:12:09
@Dixi.: minden országban próbálnak fellépni az Uber ellen, a helyi hatalom sehol sem szereti, ha van olyan szolgáltatás, ami nincs fennhatósága alatt

Nem tudom, hogy az Ubernek vannak-e magyar alkalmazottai, de ha teljesen külföldről működik, akkor mit tudnak csinálni ellene?
spontan 2014.11.17 18:25:31
@komisz_kölök: nem kézbe kapja a pénzt, az Uber utalja a számlájára, vagyis a sofőr simán válaszolhatja, hogy majd leadózza az éves rendes adózásnál
Christopher Nolan testvére akkora fába vágja a fejszéjét, amekkora tán nincs is sehol, és amihez képest a Trónok harca könnyed ujjgyakorlat csak - Isaac Asimov Alapítvány-regényeit ugyanis szinte lehetetlen úgy tévére vinni, hogy abból ne legyen világraszóló anyázás. Nolan a…..
spontan 2014.11.11 11:09:50
@Hátrányos helyzetű kaviár: miért kellene ezt egyben megcsinálni? Ki lehet választani belőle egy összefüggő részt, és abból csinálni egy minisorozatot. Aztán később egy más részletből egy másik minisorozatot, stb.

Nem sok értelme lenne az egészet egy sorozatba zsúfolni, amikor annyi alapanyag van.
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
spontan 2014.11.07 11:17:47
@stef55: gyanítom, hogy a kimenők többségének nincs kint piacképes szakképzettsége, és csak szerencsét próbálni mennek ki, és csak a kisebbség megy úgy ki, hogy tényleg tud valami olyat, ami kint is kell (pl. informatikus)
spontan 2014.11.07 11:20:25
@Shopping: fidesz/mszp hátszél leginkább közalkalmazotti helyeknél értendő nem? Valószínűleg kint sem ilyen helyekre veszik fel a magyarokat, a magáncégeknél pedig ez itthon sem igazán mérvadó általában
The Force Awakens. Vagyis Ébred az Erő. Esetleg Az Erő ébredése? A VII. Epizód címét ma tette közzé a starwars.com. Természetesen a különféle pletykák (The Ancient Fear és hasonlók) nem igazolódtak be. Most pedig, hogy már van címünk, akár el is kezdődhet a film hivatalos…..
Most, hogy lassan véget ér a Magyar Filmhét, itt az ideje, hogy megfejtsük, a magyar filmek valójában miért nem fognak még jó ideig eljutni szélesebb közönséghez. Mert még él a sztereotípia. "A magyar film nézhetetlen” – ez az elmúlt ötven év egyik legtöbbet citált…..
spontan 2014.10.19 11:18:09
@szigetipotyautas: igen, is ilyen szappanoperából van száz amerikában, köztük jobbak-rosszabbak, és jobb-rosszabb színészek. Nekünk meg van kettő. Amerikában is vannak rossz színészek bőven, de azok nincsenek előtérben, nem azokról hallunk, csak azokról, akik kicsiszolódtak a képernyőn és tudnak működni filmen.

Ha nálunk is ilyen sok tévés munka lenne, akkor nálunk is ki lehetne ott csiszolni tehetségeket, a sok féltehetség mellett.
spontan 2014.10.19 11:22:59
@szigetipotyautas: mikor régen? Mindig azt hallom emlegetni, hogy a régi rendszerben milyen sok film és tévéjáték készült, ahol rengeteg lehetősége volt a színészeknek. Akkori színészek mondták ezt számtalan interjúban, hogy sokkal több lehetőség volt akkor egy színésznek filmben, tévéjátékban szerepelni, mint most.
spontan 2014.10.19 11:40:52
@szigetipotyautas: a magyar filmek darab:minőség aranyát lehet, hogy túlbecsülöd, ugyanis leginkább a jó régi magyar filmeket ismered. Számtalan gyatra film készült akkor is, amiket aztán nem is játszottak sokat, a tévé sem igen adta, mert inkább a népszerű filmeket adták le újra. Szóval igen sok rossz film volt akkor is, de azokat elfelejtettük, mert rosszak voltak, és csak a jókra emlékezünk, mert azokat adják le újra és újra.
Hogyan lett a lelkes Bubi-barátból kicsit csalódott autós két hét alatt. Bubival kapcsolatos sajnos negatív élményemet szeretném leírni Neked: A MOL Bubi elindulását már nagyon vártam, és a tesztelők után az elsők között voltam, akik regisztráltak a MOL Bubi használatára.…..
1997 októberében indult a Napló, a TV2 vasárnapi közéleti riportműsora, amit egészen idén szeptember 7-ig semmi nem mozdított ki az este hétórás időpontból. Jött azonban a Sztárban sztár, és a műsornak költöznie kellett, a Tények elé került, szombat délutánra, abban a…..
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..