Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolhaszandál

1 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tették már fel nekem a kérdést: “Mitől olyan különleges Henderson?” Ilyenkor mindig Jordan mentalitása ugrott be. Az attitűdje mindig is megkérdőjelezhetetlen volt. “Jó, jó, de ezenkívül mégis mi az, amiben jobb, mint a többi játékos? Mitől klasszis számodra Jordan Henderson?” Kíváncsi vagy a…..
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
bolhaszandál 2020.02.03 12:34:08
@havrilla: mit nem értesz ezen ?

Vannak emberek akik szeretnek csatornákat követni, feliratkozni, esetleg alkönyvtárakba rendezni a megnézendő videókat, hogyha később lesz rá ideje megnézze. Ezek google fiók nélkül nem mennek. Letölteni meg minek?

A panaszos gondolom azt várja, hogy esetleg a valami segítséget kapjon a hova tobábbot illetően, akár olyan személytől is aki már járt hasonló cipőben, vagy pedig hová, miként fordulhat jogorvoslatért.
A pofátlanságnak ugyan nincsen határa, de ha lenne mértékegysége, az a „vgg” (viagogo) lenne. Jó pár helyen felhívják már a figyelmet a Viagogo trükközésére, ehhez én magam is szeretnék most csatlakozni, és bemutatni, hogy működik a Viagogo pszichés manipulációja. Nem igazán az IT biztonság vagy…..
bolhaszandál 2018.12.12 08:27:55
@lzlz: Megkárosítva a Viagogo- t ? :D Jesszusom, Te valami fizetett viagogo bérenc vagy ? :) Most annyira megsajnáltam a szerencsétlen átverős oldalt, hogy el is morzsoltam egy könnycseppet gyorsan .
Az HBO Antenna Hungáriával kötött szerződése 2016. november 30-án megszűnt, így aztán december 1-től a Westworld-rajongó előfizetők bizony hoppon maradtak. Csaba nem tétovázott sokat, egyszerűen lelépett a UPC-hez, aminek rövid távú hasznaként nézhette tovább a…..
bolhaszandál 2017.11.02 13:49:29
@kontár lajos: Feltétlenül kell mellé valami. Magában nem életképes. Tehát kapcsolt szolgáltatás.

@Fausto(tm): miért ? mert úgy gondolta, hogy ezt a kettőt kapcsolja össze, ez miért lényeges? Mond meg kérlek, hogyan vásárolsz az HBO -tól HBO Go -t "Operátor" nélkül?

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Mégegyszer leírom, HBO csomagra nem fizethetett volna elő, "alap" csomag nélkül. Amiből kettő van, szerintem nem jogos, mivel egyszerűen nem lehetett volna HBO előfizetése a másik nélkül. Abban igazad van, hogy nem Alap csomag, hanem Fő csomag -nak hívják, de anélkül sem megy!
mindigtv.hu/mindigtvextra/webshop
bolhaszandál 2017.11.02 18:38:08
@KaTe: látom lövésed sincs arról, amiről itt szó van.

Ha nincs alapcsomagod, vagy családi csomagod NEM nézel HBO -t sem. Ha odamész a Mindig TV -hez, és azt mondod, neked nem kell semmi csak HBO, akkor azt fogják mondani, hogy rendben, alapcsomaggal vagy családi csomaggal kéred.. Ha azt mondod, hogy egyikkel sem, akkor adnak egy plakátot ha jó fejek, és azt nézegesd :)
bolhaszandál 2017.11.02 18:46:01
@Fausto(tm): Én is 2500-as csomagot választottam volna, ha már választanom kell! Mert cserébe kapok egy Discovery-t, meg egy Nickelodeon-t :)
De sehol sincs olyan leírva, hogy a postoló csak és kizárólag az HBO -t nézte, volt egy csomag, amit megvett, ez annak része volt. Szerintem teljesen normális dolog az, hogyha veszel egy csomagot (Ami Fő csomag + HBO) és annak megszűnik a fele, akkor átmész máshová ahol van nem ? Ezesetben UPS családi csomag + HBO, mert neked ez 1 szolgáltatás.
Nem lényeges, hogy mennyi csatornát akarsz nézni, az a lényeges, hogy neked ez így kell.

Kb : Apa HBO, Anya Discovery, gyerekek Nickelodeon.
Ha ebből kivonjuk az HBO ami az Apa szórakozása, és ezért választottak ilyen csomagot, akkor az amit szolgáltatnak szar nem ? nem kielégítő a család számára.
Ez a blog alapvetően azért indult, hogy saját magamnak készítsek visszajelzést (skizofrénia mi ?:) ) arról, hogy honnan indultam, és hová jutottam. Mit akarok elérni, mit szeretnék megvalósítani. Mik azok a célok, amik elérhetőek, és amik elérhetetlenek számomra. Ami biztos, a kor nem számít. Nem…..
Biztosítós kálvária, aminek a legjobb része, amikor a Groupama hivatkozik az 5 napos kárfelmérési határidőre, miután rájuk kellett 42 napot várni. Kedves Homár! Az alábbi történetből kiolvasható, mire képes a biztosító (nevesítsük: a Groupama Biztosító) – az ember támasza a bajban – a megfelelő…..
bolhaszandál 2016.01.12 13:26:55
@PITTA: Te olvasod amit a posztoló ír , vagy csak kommentelsz a vakvilágba ?

"Az ÁSZF szerint ingóságnál a helyreállítási (javítási) költségeket kell megtéríteni. Mivel ez nem lehetséges, a tárgy új állapotban való beszerzési árát, de nem az eredeti időpontban, hanem a káridőpontban. Viszont ha hazai kereskedelmi forgalomban nem lehet beszerezni a tárgyat, akkor egy „azonos vagy hasonló” árát kell kifizetni."

Ami azt jelenti, hogy kell néznie egy laptopot ami paramétereiben közel hasonló... hiába volt akkoriban az ő laptopja 300k + , attól most még egy hasonló képességű laptop kb 120k huf. Ezt kellene a biztosítónak kifizetnie.
Ennyi, ez nem nyerészkedés.. a biztosító vállalt valamit X összegért.. fizetni kell, de teljesíteni egyik sem akar.
Az ujgsm.hu hiába hirdeti magáról egy jelentős plecsnivel a honlapján, hogy 100% Garancia Megbízható bolt, a valóság ezzel szemben az, hogy nem. Tanácsadóink megmondják, hogy mit lehet tenni ilyenkor. Tisztelt TékozlóHomár Munkatárs!  Már olvastam az ujgsm-el problémát, de…..
bolhaszandál 2015.10.28 12:55:34
@atpijkamo: Ebben a GVTI szerintem teljesen rendben lévő választ adott.. csak sport lett őket fikázni... Tökéletesen levezették , hogy mikor milyen lehetőségek vannak. A választ pedig a végén megadták a posztoló kérdésére.

Annak külön örülök , hogy nem lehet módosítani a kommentet, így mindenki jól látja, hogy az egyetlen dilettáns Te vagy :)))
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
2011 nyarán egy finnországi baráti látogatás alkalmával lettem csilikedvelő. Barátom (Davis) vett az ottani hiperben tálcás habanerót és jó kis csípős indiai kaját készített vele. A maradék paprikákat meg elcsemegéztük sör mellett, amiből egymáson röhögés kerekedett.…..
bolhaszandál 2012.02.29 19:01:16
@GaBko: Az utolsó képen mi az a burkolt danone reklám ? máris eladtad a lelked ?:))
Egyébként pedig simán jó az írás, szal akár tanulhatok is belőlle :)
Az összefoglalót köszönöm :P