Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zee

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K report Windows update 2015.01.27 17:22:45
Isten lássa lelkem, nem szoktam bántani a Microsoft operációs rendszerét, mert igazából nincs miért. Windows 7 –et használok, (gyári, full legal, a géphez vettem anno) jön – megy – világít, teszi a dolgát, így ez idáig tényleg semmi okom nem volt a panaszra. Tekintve…..
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
hogyvolt VV5 - 1x20 2011.10.02 18:30:00
Nem emlékszem, melyik kommentelő gyűjtögette az előző szériában a VillaLakók szájából elhangzó ökörségeket, (flanker volt az, köszönjük neki, és christaylornak is, aki kisegített!) volt belőlük jó sok, de az az érzésem, Cristofel, kettő hét leforgása alatt, egymaga annyi…..
Egészen elképesztő mélységekbe tud zuhanni a szervizekben a "nemjavítás". Gábor esetében például a Candy a mosogatógép az egész szivattyúmotorját cserélte volna 30 ezer forintért, ahelyett, hogy belerakott volna egy 300 forintos kondenzátort.Történt, hogy elromlott a 3…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Zee 2011.09.05 13:42:18
@The Good Boy: nagyvaaaaagy :)

igen,én is rendszeresen formázom a feleségemet,az a heti 3 -4 szer másfél óra megteszi a hatását :)

és ne kerül 7 millába :D
Zee 2011.09.05 13:45:14
@A Spanyol Inkvizíció: remegve várjuk itt közel 2,5 millióan,hogy mutassad mester,hogykell :D
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
„Egyelőre az a két hónap, amióta együtt vagyok ezzel a fiúval, még nem sok idő: innen már bármerre elkanyarodhat a történet” – nehéz helyzetben van következő Levélírónk, ugyanis évek óta nem tudja elhagyni a családi fészket és sárkány anyját. Most egy…..
Zee 2011.07.11 13:57:28
@Easyke: igenkonkrétan az volt a baja,hogy nem támogatom élete végéig.Tegyük hozzá,hogy van élettársa ezért sem értettem a miértet.
Zee 2011.07.11 13:58:33
@Rebelde: nem kell sajnálni,boldog vagyok ahogyan élek,aztán lakásom is lesz egyszer.csak győzzem kivárni :)

lakáshitelem nincsen,csak lakástakarékom.Ez meg azért nem mind1 :D
Zee 2011.07.11 14:19:28
@gernika: Felnőtt ember.Döntéseket hoz úgy,hogy végiggondolja a következményeket.Tekintettel arra,hogy gyakorlatilag megtagadott és ha lehetősége lenne a magyar törvények szerint,akkor teljesen jogilag is függetlenedne tőlem,akkor milyen reakcióra számít?

így másképpen néz ki a leányzó fekvése ugye?
Váltónadrág használata kötelező, fogad a felirat a klasszikus szocreál kockaház harmadik emeleti kilépőjén. Vajon mi az a váltónadrág, és miért kell a MAFILM egyik épületében kötelező viseletté tenni, azt valószínűleg soha nem tudom meg, mindenesetre az Éden hotel2 /…..
Zee 2011.07.06 13:40:20
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: na,végre egy normális komment,igen,én is ezt szoktam csinálni,felveszem az értelmesebbjét és amikor van időm megnézem :)
Zee 2011.07.06 13:48:38
Vin Diesel azon dolgozik, hogy megvalósuljon a következő Riddick film, biztos, hogy lesz Halálos iramban 6 és még az xXx harmadik felvonása is létrejön valamikor. Mindenesetre a kopasz izomhegy kinézett magának egy újabb projektet, a The Machine-nek nem csak a producere, de a…..
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Kötelező lesz szeptembertől az angol nyelv tanítása Szlovákiában - döntött a pozsonyi parlament februárban - noha a döntéshozók egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy melyik évfolyamtól. Az idén március elsejétől életbe lépő új szlovák közoktatási törvény szerint az…..
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
Bernie Ecclestone szívesen látná családjában a világbajnokot. "Egyáltalán nem lenne probléma, nagyon jó vejem lehetne. Vicces, normális, vannak céljai, és keményen dolgozik, hogy elérje azokat. Kedvelem őt, bepróbálkozhatna náluk" - válaszolta a Bildnek az F1-főnök…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Fernando Alonso nem tart a világbajnoktól, sőt. "Egyáltalán nem félek Vetteltől, ha egyszer a Ferrarihoz jön, nem lesz probléma. Egyetlen csapattársamtól sem tartottam, kiállok bárkivel. Soha egyikük sem szerzett egyetlen ponttal többet sem nálam, nem is értem, miért kellene…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
Zee 2010.11.14 18:26:56
@laverdasfc:

azért,mert osztálybeli különbség van Vettel és Webber között.Elhiszem,hogy Webber ausztrál bajnok akart lenni,de vegye tudomásul,hogy kiöregedett és a fiatalok gyorsabbak.Ugyanaz a szitu,mint Schumi-nál.Kiöregedett,abba kellett volna hagynia ennyi.

az egész évben nyújtott teljesítmény alapján Vettel gyorsabb,de kevésbé szerencsés ezért volt Webber előrébb a pontversenyben.Ezt ne felejtsük el.Vettel majdnem mindig gyorsabb volt,mint Webber.A technika ördöge miatt nem lett több pontja.

Hányszor esett ki első helyről?

háromszor? no comment.

Webbernek nagy az arca,mert öregebb és bassza a csőrét,hogy a fiatalabbak leiskolázzák.Ez a nagy büdös helyzet.Aki meg ezt nem látja,az nem tudom mit nézett idén...
Zee 2010.11.14 18:28:09
@altec: eldurran az agyad az erőlködéstől,ha hülyeségeket gondolsz,legalább nem írd le te szerencsétlen,csak magadat égeted...