Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raggady

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
raggady 2013.08.29 08:20:51
@Evertonos: Köszi szépen! :D Ennek ellenére kecsegtető a 2,3 lehet megpróbálom :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve :) " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk. (HANNIBAL179)..
raggady 2013.06.04 12:36:32
@toomi21: Köszi szépen! Ha az USA meccsről tudsz valamit kérlek írd meg.
raggady 2013.06.04 12:42:47
@toomi21: Köszi!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
raggady 2013.05.12 14:52:56
@chelseafc4ever: Hát ez már nevetséges...:D Köszi! Ha vége akkor beírnád, hogy hányadik lett?
raggady 2013.05.12 15:17:54
@chelseafc4ever: vendégre. Az azt hiszem 12 nél rosszabb lesz az volt
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY THE "SUPRISE HUNTER")..
raggady 2012.07.13 17:27:22
@casablanca1000: Ó a mocsok!:D Remélem akkor tényleg hátrébb sorolják, különben ugrik a mixem:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli"  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel! A kevesebb néha több!"  (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
raggady 2012.02.29 12:15:43
@DavidVilla022: Aha persze... Leülnek egy kávé mellé Melbourneben... Te figyi Kewell dumáljuk le az eredményt...félidő a mienk, hogy ráijesszünk kedves davidvilla nevű blogozóra, aztán utána fordíthattok, csak, hogy fél oldalon keresztül lássuk, hogy ő megmondta ez le van zsírozva BUNDA BUNDA BUNDA!!!!!
raggady 2012.02.29 12:20:29
@raggady: Ja és, ha ennyire érdekel a bunda, akkor be tudlak ajánlani egy kedves ismerősömhöz, aki bundák értékesítésével foglalkozik Budapesten!:)
raggady 2012.02.29 12:40:10
@DavidVilla022: Persze neked van igazad minden eredmény bunda amit megtettél és nem jött be!:)
Így van!!!!!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
raggady 2012.02.28 12:01:27
@Disemal: Én legalább nem sírok állandóan, ha véletlenül egy favorit kikap vagy döntetlenezik. Ha mindig az esélyes nyerne akkor nem lennének fogadóirodák, mert csődbe mennének!:) Téged nem zavar, hogy minden nap jön és mondja mondja mondja, hogy ez is bunda volt az is bunda volt?!