Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amisuu

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...az elmúlt tizenöt év során egy olyan helyzet alakult ki Magyarországon, hogy az emberek a számukra fontos kérdések eldöntését egyre távolabb érzik maguktól. A köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet…..
  Vágatlan verzió: ..
Egyelőre egy trélert kaptunk, Ron Jeremyvel és James Deen-nel a főszerepben! Reméljük Brian nem szerepel.      ..
A faszi Alex Hope, egy 23 éves angol “whizkid”aki 203,948 fontot (71 millió 400 ezer forintot!) vert el egyetlen este alatt az UnderGround night clubban a liverpooli Hilton Hotelben, LIKE A BOSS! A jatt kb 7 millió forintot tett ki, plusz bevertek egy üveg 30 literes Ace Midas…..
A veterán rádiós otthagyja a több mint 10 éve sikerrel futó reggeli műsort,  az okokról és a további tervekről részletek ITT, vagy katt a képre!    ..
Vagy csak egy amatőr fotosopper szórakozik az egykor szebb napokat látott ÖKM magazinnál?  ..
Végülis a szándék a fontos!  ..
Az egész beszélgetés zseniális! Csendőrpertu, “Ön mégis miből él?” és hasonló finomságok a két szellemóriás csatájában.   ..
IntimPista Eltűnt Nagy Sándor? 2012.03.02 09:39:00
 Az egykor vivás, most viasatos tévés műsorvezető "körözési fotóját" tegnap fotózták le Újpesten. ..
Eddig hat, korábban a pártfogását élvező lány tett terhelő vallomást "Papa-macira", a ma már csak szexkirályként emlegetett R. Róbert szépségversenyszervezőre. Az igazi munka csak most kezdődik, hiszen több száz lányt kell kihallgatniuk a nyomozóknak Répás Lajos…..
A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS! ..
IntimPista Elindultunk! 2012.01.01 02:14:00