Regisztráció Blogot indítok
Adatok
All in

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zenekar rövid posztban írta ki Facebookjára, hogy Brady Orsolya holttestét a Dunában találták meg, a hozzátartozói szerdán azonosították az énekesnőt. A Quantum Cowboys még november 13-án írta ki oldalára, hogy a BradyO művésznevet viselő énekesnőjük három napja…..
Szia Despota, „örömmel” olvastam a munkát kereső Hölgy történetét, ezen felbátorodva én is leírnám a történetemet a munkakeresési pofára esésemről.   Pénzügyi-számviteli vonalon dolgozom, elsősorban Budapesten kerestem munkát, ezért örömmel olvastam a big 4…..
All in 2013.12.19 18:35:18
@Valóraváltógép:

Az hogy azt említed, hogy költözzek el, magad vallod be, hogy igazam van, én a kedvedért meg nem hazudok, főleg ha minden nap ezt látom.

Egyébként nagyon mellébsztál, Budán lakom kisköcsög, az I. ker ben, még annyi embert vizelni az utcán egy városban sem látsz mint Büdöstpesten.

Érzelmileg totál immunissá válik az ember, hogy túlélje a minden napos undorító közeget.

Szal a posztoló ezt legalább megúszta.
Ja, és csak ezért beszélsz így mert beleszocializálódtál a mocsokba, mint egy patkány, és még normális tiszta városban soha sem éltél.
Hát sajnállak @Mj vel együtt :)
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Ezen a héten egy email várt a postaládámban a TFL-től. Amellett, hogy rendszeresen tájékoztatnak a hétvégi karbantartásokról és leállásokról, írnak újításokról, egyéb érdekességekről is. Már az olimpiai idejére el akartak készülni vele, de végül kis csúszással,…..
12 nap után kiderült, hogy el van törve a nyakam. Szeptember 3.-n motorbalesetet szenvedtem. 45 éves sportos nő vagyok, korábban még beteg is alig voltam, nem terheltem AZ egészségügyet. Egy Bp környéki településen lakom. Kismotorral járok a faluban, a saját udvarunkon a a murván…..
eddmagad Legjobb konyhai eszközök 2012.11.02 12:25:04
A konyhai eszközök világában is a ’’kevesebb több’’ szellemében igyekszem minél kevesebb ’’kacatot’’ megvásárolni. Na néha persze nehezemre esik, nem bedőlni a vadonatúj fejlesztéseknek és reklámoknak. Akárhányszor egy lakberendezési vagy háztartási boltban…..
Bár másokat sértegetni és bántó megjegyzésekkel illetni nem szép dolog, mindannyiunk érdeke, hogy megtanuljuk mindezt elviselni: a véleménynyilvánítás szabadságának megtartásáért. CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Rowan Atkinson’s speech at RS5 parliamentary…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
All in 2012.03.12 15:55:19
Megjelent Androidra az első Unreal motor hajtotta játék, a Dungeon Defenders: First Wave. Ez egy tower defense (védd meg a palotádat a behatolóktól) játék, Action-RPG elemekkel (értsd, a karaktered fejlődik, egyre több tárgyat használhatsz, stb.). Én nem vagyok rajongója ezeknek a…..
All in 2012.03.01 17:56:18
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
All in 2012.03.01 15:39:53