Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seed_blog

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmnéző Top 20 Legjobb Sorozat 2019.05.10 16:54:52
Egy lista a 20 kedvenc sorozatomról. Jó szórakozást!  ..
seed_blog 2019.09.28 23:18:54
Most, hogy kialakult egy komolyabb olvasótáborom, gondoltam eljött az idő, hogy az írások ne csak rólam, hanem kicsit rólatok, olvasókról is szóljon. Ezért ezzel a bejegyzéssel el is indítom a Filmnéző blog első havi rendszerességgel megjelenő rovatát, ami az „5 film, amit még nem láttál pedig…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
seed_blog 2019.03.06 19:35:55
Amikor megkérdezik tőlem, miért vagyok még mindig egyedülálló (ami eléggé értelmetlen meghatározás, nem vagyok egyedül, ott a családom, immár két bűn rossz, de imádni való kutyával, nálunk mindig zajlik az élet), mindig elmondom, hogy racionális közgazdászként tökéletesen…..
Eredetileg A 10 legjobb horrorfilm listáját terveztem nektek összeállítani Halloween alkalmából, de aztán hamar rájöttem, hogy nincs sok értelme egymás mellé rendezgetni Az ördögűzőt, A texasi láncfűrészes mészárlást, a Ragyogást, meg a többit. Ezeket minden vérbeli…..
seed_blog 2014.11.02 00:55:18
@Santino89: Az en szerelmem Monika M. :)
Amennyiben az ember nem túl sikeres a párválasztásban, de szeretne egy dekoratív hölgy társaságában mutatkozni, vagy éppen pár kellemes órát akar eltölteni, erre is van lehetősége, mivel ma már online is lehet ismerkedni. Ha biztosra akarunk menni és nem szeretnénk az online…..
Az új magazinműsorban Magony Szilvia harmadmagával ígéri az eddigi legmodernebb, legtrendibb utazási műsort. A műsor különlegessége, hogy a realityt és a magazinműsort ötvözi amolyan tourist-reality keretében. Premier: április 14-én, szombaton 12 órakor. ..
Láb-, és harisnyafétis Alapok 1. 2011.06.19 15:04:54
A blogban igyekszem majd csakis olyan képeket/videókat postolni, amelyeken szép lábú hölgyek láthatók. Ez azt is jelenti, hogy itt nem lesznek pl. footjob-os képek; faszokat és spermát máshol keressetek! :-) Itt a blogon tehát csak olyan anyagok lesznek, amik nekem is tetszenek.Jogos a…..
Nos, a blog láb-, és harisnyarajongók számára készül. Nem számítok nagy látogatottságra, hiszen nem egy magyar fórum szűnt már meg érdeklődés hiányában, amely hasonló témával foglalkozott. Viszont többek között emiatt kezdtem el: remélem, hogy a hasonló…..
Mindíg a kisebb talpak vonzottak, de mostanában kíváncsi lennék, milyen lehet egy ilyen hatalmas talpat órákon át nyalni. Alise Alanis cseh művésznő itt épp ezt teszi.  ..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..
Subba Alul a víznek árja 2007.10.17 12:26:31
Különös műfaj a kánikulai strand, főképp ha nagyvárosi épített cuccról beszélünk. Ha valaki érezte már magát rosszul a Dagályon a júliusi tömegben, az valószínűleg most hálát adhat, hogy nem Japánban született. Tokiói hullámfürdő az augusztusi hőség idején. Innen…..
seed_blog 2007.10.30 07:35:51