Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocimon

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van élet a halál után is, négy évvel azután, hogy a Fox elkaszálta a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című szériát, a Fox, a Skydance Productions és az Annapurna Pictures megint elővette a megbízható bádogembert a fikókból, és rajtra készre merevítették a…..
Egy tizedmásodperccel a száguldó vonat érkezése előtt rántotta vissza a biciklijét a sínekről egy brit kerékpáros, aki simán áthajtott a lezárt sorompó mellett. A nőnek akkor jutott eszébe körülnézni, amikor az első kerekével már a síneken állt - írja az Independent. A…..
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
pocimon 2013.09.08 17:32:30
nem értem, miért kéne tv-n végigszenvedni amikor ott az www.rtlklub.hu/most/ , bikicsunájt minek nézni, a cirka 25 percnyi érdemleges tartalomon én spec. jól szórakoztam, innen is gratulálok minden továbbjutónak
A Nine Inch Nails új albuma, a Hesitation Marks két változatban kapható: hagyományos, avagy sztenderd módon mastereltet kap mindenki a szokványos csatornákon, vagyis CD-n és iTuneson - ez azt jelenti, hogy jól feltolták az anyag hangosságát, szépen agyonkompresszáltáka mélyeket…..
pocimon 2013.09.07 15:12:00
két verzió összehasonlítása : productionadvice.co.uk/nine-inch-nails/

röviden : elpuskázott lehetőség, érdemi különbség nélkül :)
Be kell vallanom, hogy meglehetős fenntartásokkal ültem le megnézni az Alföldi rendezte István, a Királyt. Tartottam tőle, hogy öncélú és szenzációhajhász látványelemekkel fogja teletűzdelni az előadást, hadd pukkadozzon az a polgár. Abban sem voltam teljesen biztos, hogy lesz-e…..
pocimon 2013.08.21 23:02:19
sajnos egyetértek a "HAMIS"-al, ezzel a színészgárdával nem ezt a művet hanem Szabó Magda: "Az a szép fényes nap"-ját videotar.mtv.hu/Videok/2009/08/21/15/Az_a_szep_fenyes_nap.aspx lett volna talán szerencsésebb újra értelmezni (említsük meg persze azonnal a Sinkovits/Koncz páros zsenialitását benne)
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
pocimon 2013.06.04 13:03:36
@vontod75: hamár zene, ebből a kettőből kéne egy mashup :

www.youtube.com/watch?v=msgrxa8hG2k
www.youtube.com/watch?v=bMYnys65xzY
pocimon 2013.06.05 09:26:12
következő rész előzetese megvan :

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qJ4paRnLmWI

a jó öreg Káosz sorozat, Skandar Graun rulzz (talán egyik paródiakötetében volt valami ilyesmi)

Itt a káosz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból. Szeretem? de szeretem

:))))
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
pocimon 2013.04.25 18:12:24
a több szempontból ideillő dal www.deezer.com/track/1143621 :(
ezek a feldolgozások vajh miért születnek meg :(
Ami múlt héten történt, az itt elolvasható, nem ragozzuk, sokan és sokat kódorogtak Westeros különböző részein, a főszereplők meg egyre távolabb kerülnek egymástól. Rögvest az elejére itt egy csöcs meg egy pina, hogy azok, akik csak a 18-as karika miatt jöttek, elégedettek…..
pocimon 2013.04.16 15:12:23
@Alkibiadesz: " Gondolok pl Sansára, akinek a sorsáról még az eddig elkészült könyvek alapján se lehet eldönteni, hogy lesz-e valaha valami jelentősége."

ejbeszép lenne ilyeneket nem beírogatni, egyrészt magasról nemérdekel mivan a könyvben, másrészt a sorozatban ettől még lehet (már jelentőssége), kössz
Megnéztem TOP 10 Vámpírfilm 2013.03.09 18:36:11
A vérszívók legújabb, napfényben csillogással és metroszexualitással teli kétes értékű reneszánszának ugyan valószínűleg vége, de talán épp ez a legjobb pillanat, hogy sorra vegyem szigorúan szubjektíven összeállított 10 személyes kedvencemet tartalmazó vámpíros…..
pocimon 2013.03.10 14:33:12
@pocimon: 70 Best Vampire Movies www.imdb.com/list/F1w6m2-kN9k/?ref_=tt_rls_2

6. Vampire Hunter D: Bloodlust (2000)

na azért :P
pocimon 2013.03.10 20:01:41
@VVega: hohohó valaki nem látta a Hellsing Ultimate-et, azthogy :))) www.imdb.com/title/tt0495212/
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Renly táborában nyitunk, a katonák izgágáskodnak a mezőn, hogy mi értelme kardod csörtetni a sötétben az nem tiszta, de mit értek én a hadviseléshez. A király Catlyn Starkkal tárgyal a sátrában, csak egy testőr védi, a manusgádzsi Brienne, mondjuk Catet elnézve elég is, tán…..
pocimon 2012.05.02 12:41:38
@Felagund: ha kis esze van, nem a pálya végi főszörny ellen küldi első körben, ami esetlegesen visszaüthet, akkor ha elkapják és kiszedik belőle a felbujtót (talán ezért ütötte ki első elsőnek a helyi 'ofisöl' vallatót), aztán lehet túlbecsülöm :)
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
pocimon 2012.02.11 09:51:11
"Hogyan is feledhetném el azt a lidérces virrasztást? Néma csönd volt a szobában, még a lélegzetünket is visszafojtottuk. Áthatolhatatlan volt asötétség, én mégis jól tudtam, hogy pár lépésre tőlem ott ül Holmes, a várakozástól pattanásig feszült idegekkel, csakúgy, mint jómagam. A redőnymégoly parányi fénysugarat sem engedett be, tökéletes sötétségben várakoztunk. Odakint néha felrikoltott egy-egy éjjeli madár, egyszer meg közvetlenülaz ablakunk alatt elnyújtott üvöltés hangzott fel, amiből megtudtuk, hogy a párduc éjszakai sétára indult a parkban. Távolról idehallatszott a falusi templomtoronyórájának hangja, amely minden fertályórában jelezte az időt. Milyen hosszúnak tűntek ezek a negyedórák! Tizenkét óraütés, azután egy, kettő, végülhárom, és mi még mindig ott ültünk a sötétben, várva, hogy megtörténjék, aminek történnie kell.És ekkor, egy röpke pillanatra, fény villant fel a szellőzőnyílás másik oldalán. A fény azonnal kialudt ugyan, de ott maradt az égő olaj és a felforrósodottfém nehéz szaga. A másik szobában valaki meggyújtott egy tolvajlámpást. Halk neszezés hallatszott, majd minden újból elcsendesült, habár a szag egyreerősebb lett. Jó félóráig ültünk így, feszülten fülelve. Akkor egyszer csak egy másik hangot hallottunk; halk, lágy sziszegést, mint amikor a teáskannábóláramlik ki a gőz. Abban a minutumban, hogy ez felhangzott, Holmes felugrott az ágyról, gyertyát gyújtott, és a nádpálcával vadul csépelni kezdte acsengőzsinórt. – Látja ezt, Watson? – üvöltötte. – Látja maga is? – Én bizony semmit sem láttam. Amikor Holmes meggyújtotta a gyertyát, halk és elnyújtott füttyszóthallottam, de a világosságtól elszokott szemem a hirtelen támadt fénybe belekáprázott, és így sajnos nem tudtam kivenni, mit csapkod Holmes apálcájával olyan ádázul. Azt azonban jól láttam, hogy arca halottsápadt, s undort és rettegést tükröz. Végül abbahagyta a csapkodást, de a szemét nemvette le a szellőzőnyílásról. Ekkor az éjszaka dermedt csendjébe iszonyatos üvöltés hasított bele. Moccanni sem bírtam a rémülettől, ehhez hasonlóhangot még soha nem hallottam. Az üvöltés egyre hangosabb lett; sikoltó fájdalom, nyüszítő félelem és tomboló düh keveredett benne. Később aztmesélték, hogy lenn a faluban, sőt még a távolabbi tanyákon is a legmélyebb álmukból riadtak fel az emberek erre a borzalmas kiáltásra. A jeges rémületminket is megdermesztett, csak álltunk ott szó nélkül, egymásra nézve, míg az utolsó hangfoszlányokat is elvitte a szél, és ismét jótékony csend borult aházra." - asszem ezt nem 10 évesen kellett volna :))