Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Sky

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
_Sky 2015.01.31 10:58:26
@gizmo266: te burokban éltél eddig?
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Két évvel ezelőtt, A hobbit-trilógia első részének bemutatója környékén a VOX néhány vállalkozó szellemű szerkesztőjével közösen leültünk egyhuzamban lezavarni a teljes Gyűrűk Ura-trilógiát, méghozzá a bővített változatokat. A bő félnapos esemény krónikája a…..
IttForgott Hol is van Twin Peaks? 2014.03.25 12:17:44
  Laura Palmert 1989. február 24-én ölték meg Kanadától öt km-re délre, Idahotól tíz km-re, a Washington állambeli Twin Peaksben, legalábbis Cooper FBI ügynök (Kyle MacLachlan) ezt mondta legendás diktafonjába a Twin Peaks egyik epizódjában. A jellegzetes észak-amerikai környezetben játszódó…..
Négy katonát leraknak Afganisztánban az ellenséges vonalak mögött. A feladatuk: likvidálni egy hírhedt tálib-vezetőt, csakhogy rövid időn belül két olyan problémával szembesülnek (morálissal és izé... számmisztikaival), melynek köszönhetően hamarosan vadászokból űzött…..
_Sky 2014.02.16 17:01:29
@Flankerr: ezen felül azért volt pár dolgo, ami nálam kiverte a biztosítékot:
- még mindig nem értem, hogyan lehet egy 14 afgán tehénpásztornak olyan fogsora, mi nekem sose volt
- miért az a különbség a gonosz afgán és a nem gonosz afgán között hogy a gonosznak festve van a szeme?
- nem vagyok egy nagy rassz szakértő, de szerintem a gyerek inkább volt indiai mint afgán
- szolgáltam katonaként, voltam amerikai hadseregben is, láttam hogyan működnek. az amerikai hadsereg sikerének legfőbb kulcsa, az hogy mindig, mindent parancsra tesznek. van egy cheklist amit végigcsinál, nem többet, nem kevesebbet. Nem tudom elhinni, hogy egy tengerészgyalogos őrnagy, két chinokot fedezet nélkül bevisz egx ellenséges területre, pont a Afganisztánban. Ahol köztudott, hogy a birkapásztorok pokróc alatt is Igla-t tartanak...

pont azért mentem el megnézni a filmet, mert pár helyen írták, hogy hasonló mint a ólyom végveszélyben volt, ami nagyon jól megfogta a történetet. Hát nem lehet a kettőt összehasonlítani, inkább a Bombák földjén szintjén mozgott ez..

jah és arról nem is beszélve, hogy hogyan voltak képesek elngedni ellenséges területen 3 nem baráti civilt??? nem kell megölni őket, de összekötözni, szájba pecek és maradt volna idő az akcióra is..
Béla hiába indította be a transporterét, mégsem ezzel viszik a technikát az este nyolc órakor kezdődő Delírium Pub (Budapest, VII. Kertész u. 33.) beli Volga Rakéta vs. KOC koncertre. http:\\volgaraketa.hu http:\\cracatau.hu http:\\deliriumpub.hu ..
- Mit csinál egy filmrendező? - Filmeket!   (Az elemzést „Gunsmoke” készítette a Wikipédia, a Tarantino.freeblog.hu és személyes tapasztalatai felhasználása alapján.)   Quentin Jerome Tarantino korunk egyik legmeghatározóbb filmes személyisége. Lehet…..
_Sky 2010.01.29 17:03:31
@gunsmoke:
Willis: A Ponyvaregény és Az utolsó cserkész között talán a Jóláll neki a halál volt amiben nem hozta azt a formát amit képvisel. Utána meg az Éj színe, A Sakál... Nem tudom nem rémlik, hogy nagyon lecsúszott szinész lett volna akkoriban.
Travolta: Vallóban Ő volt a nagyobbik meglepetés, mert előtte inkább csak vígjátékokban lehetett látni.
Szóval inkább a szerepválogatás volt meglepő, nem az hogy leáldozóban lett volna a csillaguk...
Az év első igazi tévés napjához kívánok nagyon sok sikert, nyájas olvasótábor, eddig csak hörgött az ember, meg szedte az aszpirint, mostantól viszont ugye ismét a mókuskerékben rohangálunk, aminek szerves része az esti agymosás. Az m1 egy kemény krimivel nyit 21:30-tól, amiben…..
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
Még mindig fenn? Akkor Te sem tudsz ezután a produkció után aludni. Amiben titkon bíztunk és amit szerettünk volna, az bekövetkezett. Úgy jártunk, mint a tutira menő szurkoló, aki mindig az ellenfélre fogad és akkor mindenképpen örül. A meccs kicsit döcögve indult, a hollandok el…..
Közhírré tétetik, kidoboltatik, valamint above-the-line posztoltatik, hogy útjára indítjuk az NST bannerét bandériáját, melyet az ezen egy zászló alatt harcra kelő vitéz Olvasók alkotnak. Küldetésünk és vezérlő motívumunk, hogy megmérettessünk a magyar média talaján…..
_Sky 2008.06.04 17:29:27
Bigyóblog Telefonok telefonja 2008.03.31 08:47:00
Sokan emlékezhetnek azokra az időkre - ha máshonnan nem, filmekből -, amikor még tárcsásak voltak a telefonok. Én például már nagyon régóta szeretnék egy ilyet, na nem azért, hogy használjam, hanem mert egyszerűen jól néz ki. Most azonban megtaláltam az igazit: egy telefon, mely…..
Ma csak azoknak van könnyű dolguk, akik vasárnap este úgyis a jólbevált soroztaikat nézik:  Tűzvonalban (m1, 19:55), Daybreak - Időbe zárva (AXN, 20:00), Hármastársak (HBO2, 21:00), 24 (m1, 22:00) és A mester és Margarita (Duna, 22:05). A többieknek több liter kávéra,…..
Egy szuperrangadóval és egy derbivel, meg persze rengeteg érdekes meccsel támad ránk a Serie A 23. fordulója! Lesz ugyanis egy Juventus – Roma, ahol a talán jobb formában ügyködő harmadik fogadja az utóbbi pár fordulóban nem különösebben meggyőző másodikat, valamint tanúi…..
A brit Brighton Egyetem egyik előadója szerint túlságosan sok diák nem használja elege az eszét. És vissza kell hozni a "kutatás és elemzés fontos értékeit". A tanár szerint túlságosan sokszor használják a diákok hivatkozásként a Google keresőjében és a Wikipedián…..
A mai nap abszolút nyertesei a krimikedvelők és az HBO-tulajdonosok. Utóbbiak természetesen nem a Lány a vízben (HBO, 19:10) "a gondnok és a sellő" alcímű, kissé gyermetegre sikeredett Shyamalan-opusz, és nem is a szintén bugyuta Ház a tónál (HBO, 21:00), hanem az új,…..
A Las Vegasban mostanában zajló CES (szórakoztató-elektronikai kiállítás a legújabb kütyükkel, itt bővebben is lehet olvasni róla) nyitóbeszédét az aktív cégvezetéstől már visszavonult Bill Gates tartotta, és mondott olyat is benne, ami nekünk, tévéfüggőknek is felkeltette…..
Egy hosszabb posttal emlékezünk majd meg az új Ubunturól. Ám amíg ez a post összejön, befutott Németh Ádám reagálása az Indexben "Adminisztrációs hiba" címen megjelent Ubuntu-tesztre. Íme. Nos, talán kezdjük a diszklémerrel: hardcore Unix-felhasználó vagyok, 1998-ban…..