Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddonie

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hitted, hogy az Oscarral vége, tévedtél. Na jó, azzal tényleg vége volt valaminek, mert most azok kerülnek reflektorfénybe, amihez leginkább passzolt az extra adag popcorn. Szóval két vadiúj kategóriával kibővülve jöjjenek az MTV jelöltjei, akikre ti is szavazhattok egészen…..
Semmiképp. Ez nem jelenti azt, hogy a Tom Cruise közreműködésével készült poszt-apokaliptikus design sci-fit nem kéne rendesen vállon veregetni azért, amiért a látványelemeken túl még sztorit is szállított, méghozzá nem is akármilyet - ahogy azt írtam -: a legjobbat a Mátrix…..
ddonie 2013.04.16 11:24:40
@ICR: Az összes kérdéseddel egyetértek, kivéve az utolsóval. Mivel ott felveszi az 52es ruháját, és nyilván ugyanúgy néz ki, ujjlenyomat retina minden, így nem csoda, hogy elindult neki a gép. Végigolvastam a kommenteket és az összes kérdésemet leírtátok, kivéve egyet: a víz kell a TETnek, és már nyilván nincs sok a bolygón, akkor miért kell minden Jack-Victoria párosnak egy úszómedence? oké, hogy cool volt a jelenet meg minden, na de mégis.
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
  ..
ddonie 2012.04.08 11:41:07
@PaperDramaQueen: de az első Amerikai Pite film (sőt az összes többi) "üzenete" úgy jut el a társadalom nagyon nagy részéhez, hogy DUGNI KELL! Pedig, ahogy mondod, nem ez lenne a normális.

Félreértés ne essék, ha valaki naponta ötször akar szexelni, szíve joga, mert az lenne a lényeg, hogy mindenki úgy, akkor, annyiszor, ott csinálja ahol Ő és nem a társadalom akarja.

Csak az a gond, hogy sajnos az emberek 80%-nak az Amerikai história X az a film maradt meg, amiben fejberúgnak egy niggert, A bárányok hallgatnak arról szól, hogy valaki kannibál, és igen, az Amerikai pite pedig arról, hogy dugni kell, vagy véged, mind társadalmilag, mind egyénileg.

Pedig, pont ezeknek a filmeknek kéne ráébreszteniük az emberek mélyen szunnyadú elméjét, hogy bizony, van, amit nem úgy kell értelmezni, ahogy látsz. De sajnos hülyék vagyunk.

Na, most hogy vége az OFFnak, a videó nagyon jó, azt hittem Neil Patrick Harris-t valahogy megemlíted:D Mellesleg nekem nem is egy film volt, ami ilyen szexuális felvilágosítást tartott, hanem voltak filmek, amik nem erről szóltak, de egy-egy jelenet erre ébresztett rá.
Még mindig vannak filmek, amiket mindig is látni akartam, de valahogy sosem jött össze, de most már legalább eggyel kevesebb... Sikerült pótolnom 1975 klasszikusát, méghozzá Blu-Rayen a 35 éves jubileumi kiadást, amit éppen akciósan még mindig meg lehet venni. A szintén akciós DVD…..