Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fhmen

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
„De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De lilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Meséld már el, csupa fül vagyok! Mesélj, először arról, egyáltalán miből gondolod, hogy lesz bármilyen átmenet? A kimutathatatlan pártod…..
Három Oscar-díjat nyert a film. Nem hiába. Leonardo DiCaprio és Tom Hardy is nagyot futnak A visszatérőben. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
Ki hallotta már Forvik nevét? Ismerős esetleg Atlantium? Na és a magyar fülnek kissé vicces nevű Elgaland-Vargaland? Ezek a helyek lét és nemlét határán billegő országok, vagy nem is országok? Egyáltalán mitől ország egy ország? (Fotó: Flickr.com / Raymond Brooke) Kezdjük az…..
Szíriában immáron négy éve zajlanak harcok. A szíriai háború várható kimeneteléről Sógor Dániel történésszel, Közel-Kelet szakértővel beszélgettünk. Államnak tekinthető-e még Szíria? A legteljesebb mértékben. A szíriai kormányzat és az államigazgatás működik, az…..
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
Sneider Tamás, a Jobbik akkori alelnöke (jelenleg a párt frissen megválasztott elnöke) 2015. márciusában az ATV-nek adott interjút a blogunkon megjelent hangfelvétellel kapcsolatban. Ebben többek között elismerte, hogy a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) között szoros személyi…..
Fhmen 2015.03.12 13:13:45
@♔bаtyu♔: nálad magasabb rendűnek lenni nem nagy feladat. akármilyen csótány símán megoldja
Fhmen 2015.03.12 13:27:53
@♔bаtyu♔: nekem semmi,te remegsz itt. biztos szar a fűtés a panelban.
Fhmen 2015.03.12 13:41:14
@pythonozok: azért írtam hogy a csótány is símán megoldja
A közelgő vasárnapi zárva tartás adta az ötletet, hogy megszavaztassuk és rangsoroljuk a Magyarországon működő szuper/hipermarketeket. Eszünkben sincs politikával foglalkozni, arra akadnak nálunk rátermettebb és alkalmasabb személyek is, mi csupán szeretnénk kideríteni, melyik…..
Fhmen 2015.02.27 11:37:20
@♔bаtyu♔: még ezeket is képes vagy védeni te szarházi? Na jól van. Egy CBA-ban lesz a meleg szar kitaposva belőled.
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
Fhmen 2015.02.23 13:49:41
@♔bаtyu♔: mi a faszt keresel itt? nem vágod bazmeg? lógni fogsz köcsög. minden kommenteddel reklámozod hol vagy. megtalálunk!
Fhmen 2015.02.23 13:53:51
@♔bаtyu♔: a lámpavason nehezen gecizel majd köcsög.
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Fhmen 2015.02.19 14:37:39
@ursus artos: te is lógni fogsz! megtalálunk!
Olyan már volt, hogy valaki házhoz menjen a (khm) pofonért, de hogy házhoz hívja - hát, az ritka. Pedig a Merkel-látogatás Orbán nemzetközi presztízsét volt hivatva emelni, illetve inkább elszigeteltségét enyhíteni. Szeptember óta könyörögtek a német kancellárért, noha…..
Fhmen 2015.02.03 13:24:41
@$$$=$$$: te is lógni fogsz. megtalálunk!
Fhmen 2015.02.08 14:13:23
@$$$=$$$: minek írnám te bolsevik köcsög? lógni fogsz, megtalálunk. nem kell a számod meg profilod...megtalálunk anélkül is.
André Goodfriend már legendássá vált Twitter-fala a mai napra is tartogat nekünk baráti jó tanácsokat. A amerikai ügyvivő ezúttal Szent István intelmeire emlékeztet bennünket a "változatosság előnyeiről". Ezzel nyilván Orbán Viktor vasárnapi, a gazdasági bevándorlás…..
Fhmen 2015.01.14 03:04:41
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: egyszrű magyar panelcsicskaként megmondod mikor van az usának kuss....gratula
Az arab és kínai tőke legnagyobb rajongója, a keleti nyitás élharcosa, a letelepedést offshore cégeken keresztül árusító, a kettős állampolgárság rendszerével a schengeni elveket legalábbis praktikus kihívások elé állító Viktor felismerte, hogy mit üzennek nekünk a párizsi…..
Fhmen 2015.01.13 13:12:49
@J.László: sok köze van a poszthoz mi? te balfasz
A franciaországi emigrációból hazatért Kácsor Zsolt érdekes témát pendített meg a Népszabadság mai számában. Orbán Viktor figyelmébe ajánlja, hogy ugyan nézegesse már az ellene tüntetőket, mert „a tömegben valahol ott áll az utódja”. Azon tűnődöm, vajon miféle emberek…..
Fhmen 2014.12.19 04:16:43
@♔bаtyu♔: neked teljesen mind1 ki lesz. ott lógsz majd a fidesz csürhével a lámpavason.
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
Fhmen 2014.12.16 20:55:08
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ:
intézed? meddig kell még várni a béltaposásra?
ja vágom, ki kell még mosni a pincérruhát előtte, ott az ülepén még a haverod gecifoltja.
Tények egy fecniről! Már 2012-ben kapott kellő mennyiségű adatot a NAV ahhoz, hogy intézkedhessen. Miért nem tette? A Bunge több helyről származó információi szerint 2011 végén eljuttatott információkat megyei szinten az adóhatósághoz a kialakult helyzetről. A károkról,…..
Fhmen 2014.11.21 08:52:13
@bölcsbagoly: te már nem tudod meg mi lesz '18-ban. addigra felakasztunk
Mit is keres egy diplomás nő? A válasz röviden: diplomás pasit, legalábbis alapesetben. Egy korábbi posztomban már foglalkoztam a témával. Most elsősorban az ottani hozzászólások alapján próbálok rávilágítani a helyzetre méghozzá úgy, hogy több diplomás nőt megkérdeztem az ügyfeleim közül, hogy…..
Komoly problémái akadnak Szabó Zsófival új kollégáinak, írja a Bors. A Jóban-rosszban korábbi szereplője nemrég igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz, ahol az After X-et vezeti, de a napilap értesülései szerint nem igazán kedvelik az új kollégái, sőt, már az előzőek sem…..
Filmbook Harag 2014.10.22 14:00:00
A II. világháborút rengeteg szemszögből megismertük már. Azt, hogy milyen lehetett az európai hadszintért végigharcolni, a legátfogóbban Az elit alakulat mutatta be. Emberi volt, naturális, és főképp hiteles. Ez a mini-sorozat olyan magasra tette a lécet, hogy az utána következők komoly igyekezet…..
Fhmen 2014.10.23 23:00:38
@j@ger: ez nem wot. az ágyú L56-os nem az L71 ami wot tigrisen van, és ha olyan szögben találja el bizony lepattanhat.
„Mi pontosan tudjuk, hogy a totalitárius rendszereknek egyetlen ellenszere van: a szabadság és a függetlenség alapján demokráciában élő nemzetek közössége.” – jelentette ki Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter szombaton, a totalitárius diktatúrák áldozatainak…..
bircahang Euroatlantista fenevadak 2014.08.16 08:08:00
Nagy háború készül. Véres háború.   A marxizmus megadta magát, akadt egy Gorbacsov, aki belülről szétzúzta a marxista államszervezetet és feltartotta a fehér zászlót. Ehhez kellett az a fontos előzmény, hogy a marxista vezetők is belássák: rendszerük nem…..
Fhmen 2014.08.17 22:12:37
@grani: LOL...kibaszott idióta
Fhmen 2014.08.17 22:17:33
@grani: NATO alapítás: 1949. április 4
Varsói szerződés megkötése: 1955. május 14

" Elvégre a SZU, a Varsói Szerződés ellen hozták létre,"

te kibaszott szerencsétlen idióta
Fhmen 2014.08.17 22:53:51
@grani:Hazudsz paraszt. Fogalmad se volt melyik mikortól van. Tudatlan náci barom vagy.
Az Iszlám Állam (IS) nevezetű terrorszervezet meglepő sikereket ért el Irakban. Olyannyira, hogy az USA elnöke 11 év után újra légicsapások megkezdését rendelte el. Úgy néz ki, hogy megint be kell vonulniuk, és „rendet tenniük”, már amennyire az sikerült nekik múltkor is. A…..
Fhmen 2014.08.16 23:39:38
@mrZ: "A palesztínát megszálló zsivány hordát nem számolom mert ők is csak civilek ellen nagyok, igazi harchoz gyávák és képzetlenek."
te szerencsétlen tudatlan barom
Egy kedves baráti házaspár hosszú hétvégére kölcsönadta nekünk balatoni nyaralóját, melyet ezúton is köszönünk. A csomagolás izgalmában botor módon elfelejtettük elpakolni a fogkeféket, így a helyi büszke magyar Coop áruházlánc kisboltjában próbáltuk meg pótolni…..
Fhmen 2014.08.13 19:26:15
@♔bаtyu♔: te aztán imádod ha basszák a seggedet mi? ezért is szavaztál fideszre, azok basszák rendesen. meg a cba vagy akármelyik lehúzós magyar maszek, mindegy ki csak bassza már mert imádod.