Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgfjfutfuj

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Az 1999-ben elhunyt sikeres rendező, Stanley Kubrick, akit a filmes szakma a legjobbak közt tart számon és akit napjainkban is minden idők legtehetségesebb filmes direktorai közt emlegetnek, 1987-ben készítette el legsokkolóbb  háborús drámáját, az Acéllövedéket. Ennyi "leg" után következzen egy…..
hgfjfutfuj 2019.08.07 16:12:45
Ez már a hatodik Felismered? című helyismereti játékunk. Ezúttal - igazodva a facebook oldalunk havi tematikájához - a Fortepan képeiből válogatva kedvelt hazai kirándulóhelyeket mutatunk be madártávlatból. A feladat egyszerű; kitalálni, hogy hazánk melyik pontján készülhetett…..
hgfjfutfuj 2017.07.12 10:49:47
@kg_kilo: Nekem is ez volt az első ami beugrott ezzel a képpel kapcsolatban
Először is tisztázzunk valamit a legelején: nem vagyunk szépségverseny specialisták és nem is gondoljuk azt, hogy ez egy olyan dolog, amit úgy kell méregetni, mint a piacon a fokhagymát. Ez szép, ezt betesszük a kosárba, ennek viszont rohad a feje, ezt tegyük vissza a pultra, hátha nem veszi észre…..
hgfjfutfuj 2016.11.22 13:19:37
Nyilván tök jó ötletnek tűnt élő, egyenes adásban valakinek egy lángoló nyílpuskával felmászni egy létrára, majd onnan belecélozni egy, a társának torkába lenyomott tölcsérbe, dehát ez történt az America's Got Talent adásában, és be is ütött az a hibaszázalék, ami…..
A világ egyik legnagyobb pornó oldala a PornHub, nagyon aggódik a látogatói egészségéért. Ezért úgy döntött lefogyasztja őket, a lehető legélvezetesebb módon. Készített egy játékot, amihez csak a telefonod kell és azok a mozdulatok, amikre megtanít. A program neve BangFit.   Játszhatod egyedül,…..
hgfjfutfuj 2016.05.20 10:18:05
Hosszú ideig tartó rajongói spekulációkat most maga az író-rendező oszlatja el. Megvan a galaktikus mese folytatásának címe. James Gunn író-rendező a facebookján közölte, hogy a tavalyi óriási sikert aratott Galaxis őrzői második epizódját Guardians of the Galaxy Vol. 2…..
Június 5-én döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a “Lambert kontra Franciaország” ügyben. Helybenhagyták a francia Államtanács 2013-as határozatát, mely szerint meg kell szüntetni a 39 éves, egészséges, autóbaleset miatt éber kómába került Vincent Lambert…..
Lehet, hogy legizgalmasabb találmányaink és új eszméink lesznek az emberiség sírásói? Összegyűjtöttünk nyolc alkotásunkat, amelyek esélyesek lehetnek erre. Csak remélni tudjuk, hogy nem szabadítjuk magunkra a végzetet. 1. A borganizmusElőször Aszimovnál, majd a Star Trek…..
hgfjfutfuj 2015.06.12 15:22:31
Megérkezett a Playmation, ami újfajta élménnyel gazdagíthatja a gyerekeket: a Star Wars és a Bosszúállók karaktereit éleszthetik fel. Kilép az eddigi digitális világból a valóságba a Disney által június 2-án nyilvánosságra hozott új játékforma. Ez a játékevolúció egy…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Játszani mindenki szeret, a gaming pedig lassan akkora üzletág lesz, hogy még a mozit is lenyomja. A videojátékoknál viszont talán még nagyobb divat a folytatások sorozata, mint a filmeknél: ha van egy bevált világod, bevált recepted, minek változtass rajta, nem igaz? Nézzük kicsit…..
hgfjfutfuj 2014.06.06 14:18:05
A tegnapi rendezvény, bár sok mindenben hasonlított a tavaly október 23-ira, mégis, teljesen más volt. Ugyanolyan szépen sütött a nap, ugyanúgy több párt vezetője szónokolt, és ugyanaz volt a tömeg a célja: a kormány leváltása. Mégis, össze se lehet hasonlítani a hangulatot.…..
Az amerikai Bravo TV nevű kábeles adón immáron 14 éve látható egy igazán kiváló műsor, az Inside the Actors Studio, amiben James Lipton műsorvezető 10 kérdést tesz fel egy-egy híres színész/rendező vendégének, majd a New York-i Pace egyetem színiiskolás hallgatói kérdeznek…..
A Viasat3 valószínűleg nem az angolul tanuló kismamákat akarta megörvendeztetni a Jake meg a dagi című krimisorozat eredeti verziójával, amit nem csak onnan lehet tudni, hogy a műsorban egyetlen egyszer sem hangzott el, hogy „Elnézést merre van a pelenkázó szoba?”, hanem…..
Az egykori aerobic-ikon éppen az NBC Today Show nevű reggeli műsorában volt vendég, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy miért nem vállalta el a Vagina monológok előadását. A hetvenéves Jane Fonda erre így válaszolt: "Georgia államban élek, erre felkérnek, hogy…..
Tegnapi posztunkban megírtuk, hogy az amerikai FCC előrángatott egy öt évvel ezelőtti mell/fenék mutogatást a hajánál fogva, majd jól megpakolta büntetéssel, és hozzávágta az ABC tévécsatornához. Egyik köztévés informátorunk még képet is mellékelt a példátlan esemény…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..