Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kingu25

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Csoda történt, bizony, hogy csoda! Mint említettem, kiruccantunk tegnap este. A kezembe került készülődés közben egy nadrágom, amibe 2 héttel ezelőtt úgy sikerült belepréselnem magam, hogy alig jött le rólam, és kb. 8-10 (!) cm hiányzott ahhoz, hogy be tudjam gombolni... Na,…..
Újra csinosan :) Nem vesztem el :D 2012.11.08 14:03:25
A paksi hétvége megtette a hatását, bár igyekeztem ügyesen enni, nem mindig sikerült, péntek este rékáztam csak, a többi napon csak kb negyed órát mozogtam a gumiszalaggal, combra és felsőtestre, egy kicsit csillapítottam ezzel a lelkifurkát :D Mióta visszarendeződtünk a rendes…..
Megjöttünk tegnap este, 8-ra sikerült érkezni. Az úton fél túrót ettem meg egy Jogobella light-ot. Itthon Terézanya borsólevest csinált, nagyon fini volt. Tegnap mozgás nem volt, tehát több szabadnap a héten remélem nem lesz. A mai reggelinél is még ügyi voltam: tönkölykenyeret…..
Jó kis migrén a mai program. Azaz melegfront van, legalábbis gondolom, mert akkor szokott lenni, tehát nem lesz hideg a hétvégén :) A tegnapi edzőterem hipiszupi volt: 20 percet nyomultunk az elliptikuson, majd bringáztunk 30 percet. Fecó 10 percig lépcsőzött én pedig 10 percet…..
Új csizma felavatva, eljött az ideje! Eddig jól működik, csupa bunda belül, melegíti a babapiskótáimat :) A tegnapi vacsi módosult: nem kívántam a sütőtököt, sem a tökös sütit, így sali lett. 1 cs. eisberg jégsaláta, egy camembert, 1 natúr görög joghurt és néhány szem…..
Újra csinosan :) Reloaded... 2012.10.29 12:32:27
... mármint én, elszántsággal. Túl vagyunk az esküvőn, és a vele járó szervezkedésen, intézkedésen. Lassan lenyugi van. Lassan. Eredmény? Közelít a nullához, arról a pár kg-ról beszámolni sem érdemes, főleg azért, mert visszajöttek szépen lassan. Majdnem az összes. Fecó…..
Újra csinosan :) ...pause... 2012.05.11 22:30:00
A BLOG 2012. 05. 31-IG ÁLLAMVIZSGA MIATT SZÜNETEL!..
Újra csinosan :) :o) 2012.04.25 10:47:00
Hétvégéig valószínűleg nem leszek túl aktív, mert most egy még fontosabb feladatra koncentrálok: ma vizsga, holnap és holnapután pedig szigorlat :////. Tök jól kajáltunk, én itthon tornáztam tegnap, Fecó passzívon volt :), de magától megy össze a hasa, tök jó! Tegnap este…..
Korán (8:00) keltünk ma. Fecó be volt zsongva, hogy Update pizzát csinál, neki is állt még reggeli előtt. Itt jegyezném meg, hogy nagyon jól sikerült :D Én is alkottam: ebéd után édesség-ehetnékem lett, és nekiálltam kotyvasztani, a végeredmény a "zabfin" lett, ami egy…..
Újra csinosan :) Jin&Jang 2012.04.21 22:13:00
Nem tudom azt az érzést leírni, ami ma kerített hatalmába, de a lényeg: minden OKÉÉ :) Szeretem Fecót mindenkinél jobban, jó volt ma dolgozni, szuper volt az edzés, a vacsi amit Fecó csinált fantasztikusan jól sikerült, egy szó mint száz, azt hiszem ez az az érzés, amikor valaki…..
Újra csinosan :) Péntek... :) 2012.04.21 08:44:00
Reggelire még indulás előtt tejbezabot csináltam, de most nem zabpehelyből, hanem zabkorpából, és ugyanolyan ízű lett, mint a tejbegríz, vagy még egy kicsit finomabb. A munkaidő hamar eltelt a Pólusban, jó sokat beszél az utódom, pörögtek az órák :) 5 körül megjött értem…..
Méghozzá azért, mert ma jól mentek a dolgok az optikában. Sok vásárló, vizsgálatok, minden csordogált a saját medrében. Ezt szeretem nagyon. Szerencsére ma és tegnap nem voltak éhségrohamok. Eddig ugyan nem írtam, de elő-előfordult, hogy 2 étkezés között majd' meghaltam egy…..
<------------------ Ma így éreztem magam, mert egy ilyen vevőm volt délelőtt. Brrrrrr. Álltam a sarat,de a néni (85 é) kereste rajtam a fogást rendesen. Megdőlt az a teóriám, hogy az idős nénik csak cukik lehetnek. Ezt leszámítva jól telt az idő, Fecó bejött értem, hazafelé…..
Újra csinosan :) I'm a heroooo 2012.04.16 21:24:00
Igen, ezt is túléltem, megcsináltam: olyan optometrista lesz belőlem, akinek volt már a szemén kemény kontaktlencse (azért valljuk be, ez alap, ha pl. egy páciensnek mesélek róla, jó ha van saját tapasztalatom). Majdnem behiszti lett belőle, de bekerült, na meg lekerült aztán a kis…..
Újra csinosan :) reloaded... 2012.04.15 19:27:00
Itt vagyok, most már tényleg. Berendezkedtem az új munkahelyemen (ld. a képen), kezd minden a helyére kerülni az üzletben és bennem is :) Még egyelőre furcsa, de nagyon tetszik. Már magamtól kelek 7 előtt, még szombaton is. És szabad az összes hétvége :)) Eddig nem volt igazán…..
Újra csinosan :) Hullafáradt... 2012.03.24 17:31:00
Hú, hol is kezdjem... Mondjuk az elején :) 6:20-kor szólt az ébresztőm, gyors öltözés, fogmosás és egy natúr Activia Pille után indultam "futni". Nem dicsekedhetek, nagyon nem. Indulástól számítva 25 perc után itthon voltam. Ennek is felét inkább gyalogoltam. A tüdőm majd…..
Kingu25 2012.04.07 00:19:26
@ZittyZutty: OK :)))))
Újra csinosan :) Nem vesztem el... 2012.04.06 18:08:00
... megvagyok, jövő héttől aktívan írom a blogot, zűrös hét áll mögöttem, nem volt időm és erőm. Evéssel és mozgással ügyes voltam (szerintem), kedden kiderül a mérésnél. Hétfőn jövök :) Kellemes Húsvéti ünnepet!..
Összességében jó nap volt a mai, ezt-azt leszámítva. Ez-az: 9 órás fejgörcs, nem kifejezetten migrén, de olyan odab.szós, már bocs, de ez a legjobb szó rá, a szemeim is bevörösödtek, kóvályogtam, az agyam tele gyógyszerrel, brrrrr. Reggel korán indultunk Annyal a Honvéd kh-ba,…..
Ma 26 éves Lady Gaga. Szupi. Igazából a címet a legnehezebb kitalálni, így meggugliztam a mai dátumot, és ezzel az új infóval gazdagodtam. Meg ti is. A napokban nem jelentkeztem, sok volt a tenni való. Szuper volt a hétvége Pakson, nem volt jó visszajönni, tök büdös a város…..
Jelentem, visszataláltam a fittiterembe és nagyon szupi volt. Mivel mindenki nagyon kíváncsi rá, hogy mit csináltam, leírom ;) : 18 perc (2,8 km) elliptikus tréner, 13 perc gyaloglás hegyimenetben 6 km/h sebességgel, és 23 perc bicaj (7 km, 160 kcal). Hazamenetel után fürcsi, és…..
Ma van a víz világnapja. Nekem arról fog szólni, hogy megpróbálok ma 2,5 l-t inni, hátha sikerül :)) Tegnap este nem volt lelki erőm írni, kifulladtam. Egyedül dolgoztam, és mindenki megtalált a kínjával, reklamációkat kezeltem és ez mindig leszívja az energiámat. Tegnapi…..
Kedd van. Mit tudunk a keddről? Mérős nap. Nem akartam homokba dugni a fejem, ezért mértem súlyt is és centiket is. A súly maradt, a centik elszálltak. A haskörfogatot leszámítva mindenhova visszakúszott 1 cm. Mindenhova! Kész vagyok. Igazából nincs okom meglepődni, mert mivel se…..
Újra csinosan :) I'll be back :) 2012.03.19 21:19:00
Holnaptól minden visszakerül a régi kerékvágásba :) Az elmúlt egy hétben 0 mozgás a betegség és a szakdoli írása miatt, a kajálással is voltak zűrök, tehát van mit bepótolni!..
Tegnap nem írtam, nem volt időm, gyártottam a szakdogámat ezerrel. Ledöntött a lábamról a napok óta ólálkodó nátha szerűség. A tegnapi kajákról inkább semmit se mondanék, mert a reggelit leszámítva nagyon nagyon pocsékul ettem, pl délben császármorzsa, este mézes tea, kicsi…..
Újra csinosan :) Pörgesd fel :) 2012.03.11 09:05:00
Hmm, érdekes, lehet, hogy még megsínylem ma, de 6:45-kor kipattant a szemem, és fel is keltem Fec még javában durmolt. Én meg csináltam egy 200% alakformálást Alexandrával. Nagyon nehezen kezdtem neki, de a közepétől már nagyon jó volt. Gyors zuhany, reggeli. Még teát kell főznöm…..