Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Brooks

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltak-e arra, hogy újra elmúlt egy évtized? Ráadásul nem csak az autóiparban, hanem a Totalcar életében is. Nézzük, mit adott az elmúlt 3653 nap nekünk és a világnak. Belterj, móka, könnyek és kacagás. Lehet hátradőlni, kemény lesz. Vélemények az azonos című…..
Pár éve voltam egy válogatáson. Az egyik kábeltelevízió és internet szolgáltató cég bővített egyik városban, és oda kerestek munkaerőt. Nekem éppen akkor járt le a GYES, ami alatt megszűnt a munkaviszonyom, mert csak szerződéssel vettek fel anno. Elmentem a válogatásra.…..
Mr.Brooks 2010.12.29 09:44:11
@nem_vagyok_azonos_velem:
Teljesen egyetértek.
"Piti könnyű volt, legalábbis nekem, a többieket megviselte." Te kis eminens... ;)
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Mr.Brooks 2010.09.05 11:59:43
@Angry citizen: Pontosan! 10.000Ft. Az nem egy rago vagy egy csoki ara...

Abszolute egyetertek a poszt irojaval. Loptak (nem keveset, nekem tizezer forint sok penz), bunhodjenek. Nincs mirol beszelni. Szerintem.
Amikor Bede Márton közíró a Pastrami étteremben lefényképezte, majd neten megosztotta a fenti reklámanyagot, azt gondoltam, biztos az egyházi gimnazista emlékek miatt érzem úgy, hogy a fogyasztó-gyermekhez gügyögve lehajoló Ismeretlen Bácsi "frissen préselt nedűje", amit…..
Mr.Brooks 2010.08.31 01:01:31
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Lászlónak sikerült kifognia a Credigennél egy jópofa ügyfélszolgálatost, aki olyanokkal verte vissza panaszát, hogy "ne kezdjen el sztorizni" vagy "maga elengedi a füle mellett, amit mondok magának, úgyhogy el is köszönök". Az ilyeneket tessenek eredetiben…..
Mr.Brooks 2010.08.04 01:09:56
@VanessaBlue: én is erre lennék kiváncsi!
Ez honnan jött, jackyll?
Lehet hogy nem másnapos volt, hanem csak simán egy degenerált paraszt.
Subba Végre Falunap!! 2010.08.03 08:30:00
Idén sem vártuk hiába, elkezdődött a falunapok szezonja, lássuk ki mennyiért csinál jó hangulatot. Kis segítség a 90ft/km-es útiköltséghez: LL. Juni (mondjuk ő ennél egy ligával feljebb van) egy nyári szezonban több, mint 30.000 km-t utazik.via proli..
Mr.Brooks 2010.08.03 12:09:53
Subba WTF: Sztaki 2010.07.28 10:00:00
Mindig is tudtuk, hogy jófejek dolgoznak a Sztakinál...
Mr.Brooks 2010.07.28 16:41:07
@Powerpill: És milyen igaz! Egy korabbi Hozzaszolasa:

"ott voltam dolgoztam a Chelsea egyik VIP termében. Találkoztam Carlavhoval, Bostingvaval, Essiennel, meg volt meg egy ket jatekos ott akiket nem ismerek.Elmeny volt nem mintha beszéltem volna velük.Essiennek adtam pezsgőt. Kapjátok be"

Bejott az elet, ocsem, es meg buszke is vagy ra.
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
Bár nem szabadna, egy rakás cég, sőt állami hivatal és kormányszerv kötelezi az ügyfeleit a személyi igazolványuk lemásoltatására. Pedig az adatvédelmi biztos többször is leszögezte, hogy ez a gyakorlat szabálytalan. Tamás most a Székesfehérvári Kistérségi Szociális…..
Mr.Brooks 2010.07.08 00:43:57
Talán kevésbé közismert tény, hogy a híres Samsonite bőröndöket csak hajón, vonaton és autóúton érdemes használni, buszon és repülőn nem, akkor ugyanis nem érvényes a garancia. J. hiába csomagoltatta fóliába Ferihegyen a vadonatúj Samsonite-ját, az Kambodzsáig szétment,…..
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
Minden magyar ember tudja, hogy a kéményseprő név a bojtosúszós halhoz vagy a parkolóőrhöz hasonló ősmaradvány. Azok az emberek, akik ezt a nevet viselik, természetesen nemhogy nem szoktak kéményt seperni, de nyilván réges régen akkor is képtelenek lennének ilyesmire, ha nagyon…..
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
Mr.Brooks 2010.06.22 23:46:29
@Fritz1: Úhh ezen én is jót röhögtem...!:D
Na, melyik az a magyar politikus, amelyik tömegközlekedik? Naaaaaaaaa? A Budapest Száksz magazin a következőkben Deutsch Tamás egy szombati délutánjába enged bepillantást a köznépnek. Láthatjuk, hogy Tamás is csak egy ember a sok közül, ő is gyalog jár, levegőt szív, és a…..
Mr.Brooks 2010.06.22 15:12:02
@FGSuperman: Miért?
A porszívóügynökök új generációjának képviselői már nem csöngetnek be az otthonunkba, nem fáradnak azzal, hogy bemutassák a gépeket, de még akkor sem, ha mindezt elvárjuk tőlük. Egyszerűen leszólítanak egy plázában, elkérik az ezer forintot a próbatisztításért, aztán…..
Mr.Brooks 2010.06.18 16:43:21
Geszti Péter lesz Nagy Feró mentortársa az RTL Klub őszi tehetségkutató show-jában - jelentette be a csatorna a szerda esti Fókuszban. Az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az zenekarok tagjaként sikeres énekes, szövegíró, producert hívták a Megasztárba is, de a hagyományos…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
Mr.Brooks 2010.06.01 14:46:10
@Mr.Brooks: Erről még inkább lehetne írni, de ez is belemagyarázás lenne.
Sukoró egy gyönyörű kis település, jó adottságokkal rendelkezik, tehát nem csoda hogy a jó fekvés és a szép környezet vonzza a tehetősebb réteget (akik, mint a felmérésből kiderül, igenis sok adót fizetnek...)
Veszedelmes vírus materializálódott az RBS Románia Bankban. Naiv ügyfél először kapott egy számlát, amit nem igazán kért, majd ez a számla elkezdte felemészteni a rendes számlája készleteit, míg az összes pénze el nem tűnt: 2006 óta van Mastercard hitelkártyám a fennti bank…..
Mr.Brooks 2010.05.27 12:27:02
Vagy a mostani vasárnapi összecsapás dönt? Majd kiderül, mindenesetre, amikor a Frizbi Hajdú Péterrel bemutatkozott és megverte a hosszú évek óta érinthetetlen Heti hetest, mindenki azt hitte, hogy vége a HH uralkodásának. Amikor a második héten a Heti hetes visszavágott és…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Mr.Brooks 2010.05.13 12:33:48
@danz: Indíts blogot, és ha heti 1-2 posztot írsz, már jó vagy, de tényleg!
Mr.Brooks 2010.05.18 15:38:37
@Deuce Bigalow: Ez k*rvajó! Szakadtam a röhögésről, főleg amikor írta h csak tettette hogy szereti a filmeket meg műsorokat amiket a palival nézett:D:D:D