Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garmine

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem szereti a melodrámát és a hosszú ömlengést, a spoilert viszont annál inkább, annak két mondatban a lényeg: 1. Ebben a formában ez (az s8) a Zandagort utolsó fordulója. 2. Kiadom az egészet nyílt forráskóddal, vagyis ha a közösség valamilyen formában megszervezi a…..
Garmine 2012.08.31 17:14:44
Megkezdődött a feliratkozás a következő szerverre! A zandagort.hu nyitó oldalán lehet megadni nevet és e-mail címet. Ezen kívül egy akciót is hirdetek: mindenki, aki követi Zandagortot Twitteren, kap egy hónap prémiumot ingyen. Persze a játék szempontjából ez akkor igazán…..
Van egy jó meg egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: most péntek helyett jövő kedden indul csak az s8. Tehát június 19-én kedden este 6-kor. A címbeli kérdés megválaszolására pályázatot hirdetek, mert most így hirtelen nem ugrik be semmi.....
Garmine 2012.06.13 14:43:18
Két éve nyáron Ernobius novellái ihlettek meg, hogy én is megpróbálkozzam az írással. Most úgy tűnik fordítva történt: Ernobius kapott kedvet, hogy visszatérjen. Nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak annyi, hogy érdemes végigolvasni... Kedves Olvasóm! Ezekben a viharos időkben…..
Garmine 2012.06.10 15:37:29
@Garmine:

Ui.: Persze ha a támogatós forma lenne belőle, gondolom bele kellene egyezzenek az eredeti írók is.

És ez csak egy ötlet, légyszi finoman kössetek fel érte. :-)
"Még több, mint nyolc óra ebben az átkozott fülkében! Ha legalább egyedül utazhatnék!" Roberts kapitány rápillantott a vele szemben ülő nőre, majd gyorsan el is nézett, nehogy az észrevegye, és beszélgetést kezdeményezzen. Nem mintha bármi baj lett volna vele. Emilynek hívták.…..
Garmine 2012.06.01 14:31:55
zandagort.blog.hu/2012/06/01/beszorulva_1

Hmm, ott van egy egyes a végén, lesz második rész is ? o.O
Garmine 2012.06.01 15:09:25
@cu2: A folytatás csak fantázia kérdése :)

De megvan a "0." része is :
vasmacs.blog.hu/2010/05/16/beszorulva

Érdekes egy jószág ez a blog.hu :D

Kis ON is : jó lett a történet :)
Hány éves vagy? 17,25 :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Mostanában elég sok mindent. :) Zandagort klienst programozok, készülök az érettségire, illetve mélyítem fizikai tudásom (másra sajna nincs idő, illetve ezekre is kevés :(). Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
Hosszú még az út és sok a fejlesztenivaló, mire elárasztják a Zandát a külföldi játékosok, addig is itt van két apró lépés: egy (fejlesztői szempontból) tanulságos cikk a SpaceSector.com-on és egy rövid felhívás a Massively-n Akinek van kedve és tud angolul, vegyen példát…..
Több bejelentés is érkezett, hogy a galaxis különböző pontjain időnként kalóz rádióadásokat lehet fogni. Az adás nem zene vagy beszélgetős műsor, az egyetlen értelmezhető információ egy-egy koordináta. Meg nem erősített pletykák szerint a koordináták féregjáratokat…..
Hány éves vagy? 33 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Energetikával foglalkozom, szabadidőben sport és fotózás Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Ogame-et próbálgattam, de elég lapos volt az egész és körülnéztem online játékok…..