Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikifiki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti Fókuszból derült ki, hogy az RTL Való Világ 4 című pompás trashreality műsorának nyertese, VV Alekosz alaposan megszívta, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, és vissza kell adnia a nyereménylakást. A nyóckerben, de annak…..
fikifiki 2017.02.17 10:50:13
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
fikifiki 2016.12.02 18:24:39
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
      Tolvai Reninek új albuma jelent meg Do! címmel. Mivel sokszor láttuk őt már extrém külsővel, a stáb most úgy érezte, egy letisztultabb oldalát mutatnák meg az énekesnőnek. Az albumon is különböző stílusú dalok szerepelnek, a videóklipek is változatosak lesznek,…..
fikifiki 2014.10.28 07:38:43
A gyermek-gasztroenterológus egyszer sem vizsgálta meg, csak gyógyszert rendelt neki (!), a nővérpulttól ránézve a gyerekre annyit mondott, hogy jó súlyban van. Tisztelt Praxis Blog!    Történetünk és kálváriánk kb. 1 évvel ezelőtt történt, de a mai napig for bennem…..
TComment Matricákkal táncoló 2012.02.27 12:45:00
Egyelőre Európa-szerte nehéz megfogni a személyautóval díjköteles utakon trükközőket, idehaza azonban még egy plusz csavar is van a dologban. Egy a lényeg: idegen rendszámmal és kis szerencsével megúszhatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..