Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobinGood

0 bejegyzést írt és 737 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa visszagondolni, de annak idején ez a sorozat még nem egy mainstream CGI móka volt, ahol minden egyes rész után lehetett menni fröcsögni az üzenőfalakra. Már akkor tömegeket mozgatott meg, de akkor még a mesteri történetszövés, a sokkoló fordulatok, a rengeteg erőszak és a…..
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
RobinGood 2018.08.07 09:27:17
@bzsoa: mindezt egy csokin szereplő német válogatott futballista fotója kapcsán... egy biztos, leginkább attól esnék kétségbe ha a gyerekem párjaként a te gyerekedet mutatná be
RobinGood 2018.08.07 10:21:16
@Csaba Sz: ezek szerint nem csak rasszista vagy, még számolni sem tudsz :-D
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
21 nézőpróbáló nap után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, a győztes Kabát Péter lett. A volt focista mellett Wossala Rozina és Pumped Gabó jutottak a döntőbe, Wossala lett a második, Pumped meg a harmadik helyezett. Az RTL Klub idén elég erős mezőnyt hozott össze a dzsungelbe, a játékosok…..
RobinGood 2017.12.18 11:22:23
@kisbutters: " Rozina szemébe hazudta, hogy nélküle megették volna már a játékosok egymást." ez nem hazugság, ez egy vélemény :-) a szavaknak van jelentése :-)
Amúgy nekem is csalódás volt, hogy Anger Zsolt milyen hisztis.
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
RobinGood 2017.12.15 08:19:56
@Jóska Pista: hihi :-) azért lopsz, mert a másik lop? Micsoda morális magaslat :-D
RobinGood 2017.12.15 13:43:05
@Jóska Pista: OFF
Gondolom vettél mondjuk benzint is már pár millióért életedben mégsem hiszem, hogy ha egy tankolás erejéig úgy döntenél nem fizetsz akkor az ne lenne lopás. Ez az érvelés pont ugyanolyan mint az hogy a hörcsög adótolvaj (ez nem tudom pontosan mit jelent) te meg ezért lopsz. Hozzáteszem én csak viccesnek találtam az érvrendszert. Még azt sem mondtam, hogy ne torrentezz :-)
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
RobinGood 2017.07.27 08:12:22
@fda: Ja. Hosszú Katinka gólját is milyen sokat ismételgették. Van baj nálad rendesen.
RobinGood 2017.07.27 08:23:55
@Donantonio: szerencsére ezt nem ebből teszik meg. Ez a felvétel vágóképnek, meg montázsokhoz tök jó, de nem egy döntő élő közvetítéséhez. Ezen nem nagyon van mit magyarázni. Egy fociközvetítésnél sem lenne nagy élvezet szemből nézni a csatárt egy gólhelyzetben vagy éppen a kapust. Utána érdekes egy ilyen felvétel, de az adott pillanatban abszolút zavaró.
RobinGood 2017.07.27 10:30:35
@fda: Hehe. Ha te abból amit írtam erre jutottál, akkor nagyobb a baj nálad mint hittem :-D
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
RobinGood 2016.09.12 16:38:11
@Koca Caola: Mert miért? Ha Kovács János Michael Jackson "bőrébe bújik" akkor ki van kiben?
RobinGood 2016.09.12 16:44:52
@Terézágyú: Ugyanaz a maszkmester, vagy Homonnaynak tényleg ilyen a feje :-) Vagy igazi klingon volt :-)
RobinGood 2016.09.13 10:08:00
@Koca Caola: "Egyébként meg lehetne Sztárban Kovácsjános is a címe, ugye." Ebben pont ezt írja Sixx is :-)

Jackoban Kovácsjános = Sztárban "nemsztár" = Sztárban Kovácsjános
Nos, elég sok mindenről, így az alábbi lista korántsem teljes. Bár a világ sokat változott az elmúlt évtizedekben, a nők szexuális igényeivel és saját maguk megítélésével kapcsolatban ugyanott tartunk, ahol sok–sok évvel ezelőtt. Hogy miért nem mondják el az igazat? Talán azért, hogy a párjuknak…..
RobinGood 2016.08.29 09:09:27
Én őszintén sajnálom a szerzőt. Rengeteg frusztráció gyűlt fel benne és még buta is. A 2. pont a legszebb, ahogy teljesen belekeveredik a logikai útvesztőbe :-)
@delano: 40-hez közeledve, túl számtalan egyéjszakás, néhány rövid és kevés hosszútávú kapcsolaton, arra még nem gondoltál, hogy valamit nem jól csinálsz? Pl. nem vagy hiteles 15 évesen 40 évesnek? ;-)
A Big Brother brit verziója mindig is a trash legalja volt, gondos szereplőválogatással elérték, hogy az, amit például mi felháborítónak vélünk a hasonló műsorokban, az ott a normális, napi ügymenet része. Az idei celeb kiadásban a fent látható Marnie Simpson egyik pucérkodása verte ki a…..
RobinGood 2016.08.16 08:39:56
RobinGood 2016.08.16 14:43:29
@Alauda Arvensis: én is ilyesmire tippeltem :-D
Amikor kiderült, hogy a Digi helyett a TV2 közvetíti majd a Premier League-meccseket, mert az Eximbanktól kapott milliárdokból futja arra, hogy rálicitáljanak bárkire, ha nagyon akarnak valamit, naszóval akkor én nagyon megörültem, nem azért, mert annyira szeretem Habony Árpád Andy Vajna tévéjét,…..
RobinGood 2016.08.11 11:06:54
RobinGood 2016.08.11 19:01:14
@MiKeyRuLeS: attól függ milyen messze van a torony és van-e közte meg az antenna között a cserépen kívül más is. Ki kell próbálni. Attól, hogy azt írja az oldal, hogy kültéri, még nem feltétlenül van úgy, csak a magyarországi DVB-T rendszert kültéri vevőkre tervezték. Nekem egy csupasz koax kábellel is jött a HD :-) mondjuk tisztán láttam a pár km-re lévő tornyot.
Most egy ilyenem van, igaz az erkélyen :-) bolt.sat.hu/televiziozas_tv_vetel_230/antenna_238/antenna/engel_passziv_logper_antenna_6009_2378#.V6ytmbiLTIU
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
RobinGood 2016.08.08 14:09:11
@Artie: ez már e legkevesebb, csak nem akarok újra streamekkel bohóckodni
RobinGood 2016.08.08 14:14:39
@Rise1899: Nem sixx védelmében, de nem lehet, hogy fizikailag nincs rá lehetősége?
RobinGood 2016.08.08 14:26:44
@slowmotion: "de majd most" :-D Az összes Pool-os ismerősöm minden idény végén a "nem baj, majd jövőre" és minden idény elején a "majd most" kijelentéseket hangoztatja :-D
A köztévé eurovíziós nemzeti dalválogatójának legutóbbi adásában egy apróbb(?) baki akár el is dönthette, melyik zenekar jutott tovább vigaszágon. Történt ugyanis, hogy az első 5 továbbjutó kihirdetése után Tatár Csilla bejelentette, hogy onnantól megkezdődik a…..
Ha nem lett volna elég pár napja végigszenvedni a TV2 Édes élet-Élet showja kombóját, akkor a vasárnapi Élet újra már biztosan elérte, hogy soha büdös életbe ne akarjam bekapcsolni a tévét. A Napló négyrészes különkiadása bajba jutott emberek sorsának bemutatásáról szól…..
RobinGood 2014.02.24 13:43:09
Meglepő dolgot tett tegnap reggel Vujity Tvrtko a Mokkában, no nem a baseballsapkáját vette le, arról azért nincs szó, mindössze nyomatékosan felszólította rendkívül udvariasan megkérte az MTVA vezetőségét, hogy vegye vissza állásába  Szebeni Istvánt. Mint ismert a…..
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
RobinGood 2013.05.29 15:02:26
@qwertzu: hát a piros is ezt csinálná csak azt nem veszik figyelembe.

@Van már ilyen nick?: Azért az Alagútnál az én tapasztalatom az, hogy amikor a körforgalomban a rendőrök szabályozzák a haladást azonnal iszonyú torlódás alakul ki, míg amikor nem, akkor relatíve folyamatos a haladás (amennyire mondjuk délután 5-kor folyamatos lehet), De az tény, hogy ha rendőr van az útközepén akkor senki nem csúszik át a tilos jelzés ellenére :-)
RobinGood 2013.05.29 15:10:36
@uarempty: jaj hagyjuk már ezt a sétakocsikázást nem tiltja a KRESZ, de tiltja. Mert indokolatlan. Az nem indok hogy ahhoz van kedve valakinek. Ennyi erőből megállhat az út közepén, ott hagyja az autót mert ahhoz van kedve. Az hogy valaki a kocsiból akar nézelődni nem indokolja, hogy akadályozza a többiek haladását. Az hogy valaki mondjuk parkolót keres és ezért halad lassan, vagy lelassít a 18-as háznál mert a 26-ot keresi vagy műszaki gondja van és ezért nem tud haladni az indokolt, de az, hogy ő most meg akarja nézni az Andrássy utat a kocsiból és ezért 35-tel gurul a belső sávban az nem indokolt lassú haladás, mint ahogy az sem indokolt, hogy nem mer 70-nel menni a váci úton mert sok az autó körülötte.
RobinGood 2013.05.29 15:27:21
@Van már ilyen nick?: Igen, igen, írtam is, hogy a képes dolgot én néztem be :-)
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
RobinGood 2013.05.27 16:09:07
@pilar ternera: nem is a véleményére reagált a többség, mert ugye az nem nagyon van neki. Bármi lehet a véleménye és le is írhatja. Az más kérdés, hogy az újságírás olyan mélységekben jár, hogy egy ilyen alak mint ez a sixx ilyen stílusban írhat és ezt a hozzáhasonló médiabohócok viccesnek tartják a szerkesztőségben. ez nyilván értelmetlen felvetés persze, mert nincs is meg az igény a figurában, hogy alkosson, sokkal könnyebb hányni mindenre.
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
Állítólag már tegnap és tegnapelőtt is történt valami szolid labdarúgdosás a lengyel és ukrán stadionokban, de ez ne tévesszen meg senkit, pontosan tudjuk, hogy az Európa Bajnokság holnap délután hatkor kezdődik csak el. Ideje tehát hangolni, mégpedig zenével. Köztudomású,…..
RobinGood 2012.06.10 20:38:38
A fradista Rósa Dénes a diósgyőri győzelem után eufóriában nyilatkozott. Má' bocsánat.Diósgyőr-Ferencváros 2-3..
Piszlicsáré bérvitából a Dexter című sorozat sorsát befolyásoló kötélhúzásba csavarodott Michael C. Hall pár héttel ezelőtt bejelentett igénye, miszerint fizetésemelést kér, mert különben. A Showtime egyelőre úgy van vele, hogy megnézi, blöfföl-e a színész, és nem…..