Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suricata

282 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, péntekre foglaltam az első felvonásos ruha hisztéria utánra először időpontot. Ez egy olyan szalon ahol korábban már jártam, csak most másik ajtón mentem be ruhát próbálni....és így már egy másik szalon :D Először el is bizonytalanodtam, hogy én vagyok a hülye és két néven fut egy szalon? De…..
Nos, elérkeztünk egy nagyon fontos és lényeges ponthoz és ez pedig a menyasszonyi ruha vásárlás/bérlés. Első körben hallani sem akartam a saját ruháról, majd szépen lassan elkezdtem húzni efelé. Nálunk egy nagyon fontos szempont köré épül az esküvőnk és ez pedig az, hogy a lehető…..
Sajnos egy nagyon fontos dologról sokszor nem beszélnek az emberek. Amikor elmesélem, hogy nálunk mi a helyzet akkor viszont százával jönnek a történetek. Ez pedig a család felől érkező mélységesen nagy elnyomás, lenyomás, terror, érzelmi zsarolás, kötelező és kötelezően illendő körök, meghívottak,…..
Megkérdeztem, hogy jegyzetelhetek-e. Azt válaszolta, hogy "igen, de nem lesz rá szükség. Úgyis csak azokat jegyzem meg amivel dolgom van".Szóval így kezdődött közvetlen azután, hogy már néhány alkalmat végig beszélgettünk, illetve az előző alkalommal elmondtam hogy szerintem mik vannak a pacákba…..
Hiszen, hogy oka van annak, hogy az életem része voltál… El kellett telnie egy kis időnek, mire megfelelő távolságból tudtam nézni a dolgokat. Mire eljutottam odáig, hogy átláttam a fájdalom fátylán és rájöttem: a dolgok okkal történnek. Jó időbe telt mire rájöttem, hogy a fájdalom is csak…..
Arcon csap a felismerés, ami elől már hosszú ideje menekülsz. Az, ami már rég leadta feléd a vészjelzéseket, de te képtelen voltál szembenézni vele. Inkább homokba dugtad a fejed és úgy tettél, mintha semmi sem történt volna. Holott legbelül mindig is tudtad, hogy vesztes csata ez, ha nem egy…..
Voltam egy helyen. Egy helyen, ahol elmesélték mások hogy van élet ezen túl is. Ahol láttam, hogy jó az út amin haladok. Ahol láttam, hogy nem vesztem el a világban, még akkor sem ha most sokszor úgy érzem. Ahol rájöttem, hogy teret kell adnom a bennem lévő dühnek, hogy engednem…..
MI KELL A FÉRFINAK? Az éjjel két 40-45 év körüli úr tévedt be szerény vendéglátó ipari egységünkbe. Leültek a pulthoz és beszélgettek. Hallottam, hogy mindketten házasok. Egyikük sem elégedett a házasságával, de hát a gyerek, meg a ház, és az a fránya megszokás. A már megszokott felállás a…..
Egy perc. Egy kibaszott perc kell ahhoz, hogy eljussak onnan, hogy kibaszottul hiányzol és veled akarok lenni, oda hogy baszdmeg, utállak amiért így elbaszódott az egész. És igen, téged hibáztatlak. Mert én szóltam, én kurvára megmondtam hogy mivel tudsz megtartani. És a tetves magyarázatokat csak…..
​Első fázis. A döntés.  Leválás megkezdése, a függés csökkentése. ___ Második fázis. A döntés véghez vitele. Erős vagyok, bár néha elgyengülök. De neki nem mutatom. Minden nap jelentkezik. Többször.  ___ Harmadik fázis. Felfogom hogy vége. Ő is békén hagy. Már csak néha…..
Meghalok belül. Meghaltam legbelül. Üres vagyok és értelmetlen minden. Utálom a gondolatot, hogy nem voltam elég erős hogy végig csináljam veled. Vagy túl erős voltam és kiszálltam. Nem tudom. Mindent utálok. Semmi sem jó. Az utolsó két hónapban pótcselekvéseket kerestem. Kerestem a kiutat.…..
Egy utolsó telefon sem? Nem. Egy utolsó sem. Nem változtatna semmin. Nincs mit beszélni arról többet, hogy nem tisztelsz emberként, barátnődként és társadként. Megkérdőjeleztem önmagam. Nem egyszer, sokszor. Magam elé helyeztelek. Nem egyszer, sokszor. Bár elmondtam mit szeretnék és mire…..
​​ Nem akarom itt túlmisztifikálni meg túlmagyarázni meg túlakármicsodálni meg elvenni a varázsát, de ezt nem bírom magamban tartani... Szóval tegnap este olyan mennyiségű istentudja milyen stresszoldó meg örömhormonon szabadult fel bennem, hogy olyan őrületes módon simultak ki az idegeim hogy…..
Kívánlak Édes. Minden egyes nap kívánlak, minden egyes kibaszott este amikor befekszem melléd az ágyba. És közben elbuktam úgy érzem. Elbuktam, mert képtelen vagyok arra, amit megígértem saját magamnak amikor megismertelek, amikor összejöttünk. Hogy szemtől szembe beszélni fogok amikor kell. De nem…..
Van az, amikor már kurvára felnőtt vagy és amikor már kurvára sok sz_rságon mentél keresztül. Van, amikor még mindig nem tudod mit akarsz egy párkapcsolatban, egy párkapcsolattól, de azt határozottan tudod hogy mit nem. Van az, amikor megfogadsz magadnak dolgokat és amikor ott vagy hogy be is kéne…..
"[..] nem beszélünk magunkról, nem beszélünk a jövőnkről. Arról sem, hogy milyen lesz, arról sem hogy egyáltalán van-e. Arról sem, hogy egyáltalán milyet akar." Nagyjából egy évvel ezelőtt írtam ezeket a sorokat. Akkor még nem tudtam azt amit most már igen. Amit nem azért tudtam meg, mert elém állt…..
Az élet tényleg mindig visszaadja?  Most már tudom milyen a másik oldalon állni. Ja, nem mert eddig a kényelem volt a fő szempont nem pedig én...tudni szeretném. Tudnom kell, hogy mit akar az élettől, tudnom kell, hogy mit akar tőlem. Ez a céltalan bolyongás oltári idegőrlő, lógni a semmibe, menni…..
Amit nem lát senki hogy megeszel az ugye nem is hizlal... Mostanában valahogy ezt a filozófiát követem sajnos, pedig hizlal az is. Annyit és olyan mértekben szerencsére nem eszem félre hogy hizlaljon cserébe nem is fogyaszt. Én vagyok az, aki el tudna dönteni fejben h akarja-e és hogy megcsinálja-e…..
Emlékszem egy régi történetre. Este volt, lefekvéshez készülődtünk túl voltunk a fürdésen és a vacsorán. Bement a fürdőszobába és elkezdte mosni a fogát. Utána mentem, beálltam az ajtóba és csak néztem....VOLNA. Természetesen mint akkoriban minden, ez sem a szokásos…..
Teljesen random jönnek az érzések és a mindjárt megőrülök érzés. Az "üvölteni szeretnék" mert annyira hiányzik, miközben nincs 24 órája, hogy láttam. Aztán persze van hogy egy-egy nap találkozó után napokig teljesen jól elvagyok. Gondolom függ az alap hangulatomtól is vagy…..
Miért változnak a párkapcsolatok? "Nem úgy van, hogy egyszer azt mondtam, szeretlek és akkor azt feltetováltuk, belevéstük és jónapot, arra lehet vetni a keresztet meg a rozsdás bökőt. Sajnos nem úgy van. Viszont igen jó lenne, ha úgy lenne. És ne mondd nekem, hogy nem érted a…..
"Választhatunk olyan párt, akivel a szüleink kapcsolati mintázatait jól le tudjuk képezni saját kapcsolatunkban, de az is lehet, hogy pontosan az ellenkezőjét keressük annak, amit szüleink házastársakként felmutattak. Sokszor előfordul azonban, hogy csupán rávetítjük a párunkra…..
Idén kimaradt a summa summarum 2014....kicsit ilyen újév, akkor tiszta lap szagú lett az év nyitása, köszönhetően annak, hogy talán megint zsebre vágtam egy adag tapasztalatot egy adag gátlással együtt, amin most majd jól dolgozhatok, hogy elmúljanak. Nem akarok előre kiabálni…..
Gondolj csak bele mennyi mindenbe kell a beletenni a bizalmad, mennyi minden az ami nem rajtad múlik. Reggel amikor felébredsz és kimész az utakra bízol abban, hogy a többi ember is ugyanannyira figyel, amennyire te, figyelnek Rád, figyelnek egymásra. Amikor egy barátba teszed a bizalmat…..