Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bravura

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy, amit a LED-ekről tudni érdemes! Napjaink slágercikke a LED, amelyet boltok és webshopok százai kínálnak. A rengeteg típus és változat közt nehéz eligazodni, ráadásul annyi mértékegység és fénytechnikai jellemző keveredik a csomagolásokon, hogy ember legyen a talpán, aki…..
bravura 2015.12.16 12:39:15
Meglepő és izgalmas élmény volt péntek este meglátogatni a Tiger nemzetközi boltlánc Magyarországon nyílt első új boltját. Több szempontból is újat és mást hozott a magyar piacra az eddig megszokotthoz képest. Stílusos, újat mutat, és mindezt jó áron. Egy mondás szerint művesz az, aki valami olyat…..
bravura 2015.11.16 15:18:32
Szinte nem akartam hinni a szememnek, amikor rápillantottam az időjárást előre jelző internetes oldalra, ugyanis egész héten kellemes, napfényes őszi időt jósolnak, ahogy az elmúlt hétvégére is ez volt a jellemző. Így tehát van és lesz is még néhány napig lehetőség minél…..
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
bravura 2015.10.21 13:48:11
Giga új, nagyon forradalmi, szuper specifikus a terméked/szolgáltatásod, de valamiért nem akar beindulni a biznisz? Nem érti a piacod, hogy itt a tökéletes megoldás a problémájukra?  Mi lehet az oka? túl specifikus, túl újító nem hallottak még róla bonyolult a…..
bravura 2015.09.22 21:16:03
Nem nagyon lehetett kérdés, hogy a magánrepülők nyújtotta kényelmet és luxust az autók nem nagyon tudták még csak megközelíteni sem – egészen mostanáig, ugyanis egy angliai cég nekiállt és átépítette egy Mercedes Sprintert. A végeredmény eléggé meggyőző. Felejtsük el…..
bravura 2015.02.12 15:28:57
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
bravura 2014.09.02 09:50:26
Egy olyan többfunkciós helyiséget mint a nappali, szükséges térben tagolni, mivel így struktúráltá válik, kijelölődnek az egyes funkciók. Miért fontos ez? Mert bármilyen fura, de jobban tájékozódunk egy "területileg tagolt" térben, és ezáltal biztonság érzetünk is…..
Egy igazi modern, már-már loft hangulatot árasztó, belső jegyeiben az indusztriális stílust és a nagy egybefüggő tereket előtérbe helyező dizájnvilágot hordozó házra bukkantunk Magyarország legmediterránabb hangulatú városában.A 105 négyzetméternyi formabontó életérzés…..
Alig, hogy felocsúdtak a szerb olvasók, az online lapok újabb brutális baleset videójával sokkolnak. A vasárnap hajnalban történt újvidéki karambol után (melyről az Index időközben megírta, hogy egy nótórius gyorshajtó hibájából történt) egy szombat délutáni horror baleset…..
bravura 2014.06.10 13:01:02
@flea: ha a lányodat ütötte volna el, ugyan ezt gondolnád?
a zebra második felénél tartott, nem látta a kislányt?????
Miután levittem a kutyát, leakasztottam a Delorean slusszkulcsát, bevágtam magam a volán mögé, beállítottam a dátumot, majd kihajtva a főútra, odaléptem a kicsikének, és pontosan 88 mérföld/óránál kilőttem magam, vissza 19fuckin'88-ba! Elnézve az Aréna körül lődörgő…..
Az ókori rómaiak egykori határtalan leleményét mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy a szüzeket és asszonyokat egyre-másra zaklató, vidám erdei félistenségek, a szatírok távoltartásának módja is a kisujjukban volt. Erre az isteni kedvtelésre, vicces, bohókás nemesi…..
bravura 2014.06.04 10:39:30
Elkészült a második komposztkazán, amit építettünk, immár sikeresen. Működik. Viselkedését, hőtermelését és teljesítményét kimondottan erre a célra kifejlesztett számítógépes mérő rendszerrel folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk. A közel 40-50°C fokos belső…..
bravura 2014.01.27 14:36:35
Aki Budapesten jár az Arany János utcai metrómegálló környékén, az ki ne hagyja a Nagymező utca 49-es szám alatt található Snack World gyorséttermet. Az étel jó, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely dizájnos, ráadásul külön gyerekrészleg is van az…..
háztáji dizájn Feketén fehéren 2013.12.21 20:43:23
. Ha az ünnepi készülődés közben maradt még kapacitás egy kis loftnézegetésre, lenne itt ez a minden porcikájában tökéletes kis fekete-fehér ipari darab, Renee Arns holland stylist és Out of The Blue Concept Store társtulajdonos eindhoveni otthona. A…..
Ne vacakoljunk, adjunk egy esélyt annak, aki tényleg közlekedik is a városban. Robogóval, autóval, biciklivel. Szavazz Winklerre és bármit megígérünk! (Egyben ennyit ér egy ilyen szavazás.) Itt lehet, ne légy rest! ..
bravura 2013.12.03 12:56:29
  . Egy francia vállalkozó, Laurent Collin alakíttatta otthonná ezt a korábbi tűzoltóállomást a Párizs északi peremén fekvő Saint-Ouenben. Az 1916-ban épült régebbi épületrészt és a '36-os bővítményt a tartófalakig kibelezték, a fagerendákig és a vasszerkezetig…..
bravura 2013.11.27 11:11:56
    Az Emerick Architects egy régi ipari csarnokokat idéző emelettel bővítette ezt a korábbi raktárépületet a jó felé tapogatózó megrendelő számára az oregoni Portlandben. A több mint 3,5 m belmagasságú, nagyrészt egylégterű új szint hatalmas, osztott vasablakokkal, tetőgerendákkal, szabadon…..
Iskolákat zártak be, autópályákat zártak le és légi járatok indulását törölték a 10 milliós északkelet-kínai Harpin városában. A légszennyezés értéke 40-szer nagyobb a WHO által megállapított határértéknél. A látótávolság 50 méterre csökkent. A piros lámpán…..
Hónapok óta nem találsz magadnak munkát? Elmúltál 40? Kezded feladni? Vannak ezzel így mások is. A leggyakrabban az a baj, hogy akik 40 fölött veszítik el a munkájukat, vagy csak éppen ebben a korban kénytelenek új munkahelyet keresni, vagy új karriert építeni elfelejtik, hogy…..
bravura 2013.10.15 20:15:09
@levendulabandi: jó nagy baromságokat hordtál itt most össze....egy 25 éves pasi(gyerek) szebb mint egy 40 éves??? max a tiniknél, bár ott sem hinném. stb. stb. stb......
Miroslav, a cseh kocsmáros megengedte a lányoknak, hogy lemossák a Corvette-jét az udvarban (bónusz videó a poszt alján)...
Ha valakinek az elmúlt napok hideghulláma után már elege van a cidrizésből, annak azt ajánlom, tegye át székhelyét a fekete kontinensre. Ízelítőképpen ma Dél-Afrikába teszünk egy kis kiruccanást, egy minimál hangulatú, csupabeton házikóba. Számomra a végtelen…..
bravura 2012.07.17 14:12:24
@untermensch: akkor lesz, ha majd beköltözöl és belakod.
  Kevés gyorsan és látványosan szépülő területe van Budapestnek, de azért van. Például a Kiskörút, mely az elmúlt években rohamos fejlődésen ment át sokak örömére. Kapott biciklisávot, kandelábereket, kockafákat, miegymást, na meg új térkövet. Ráadásul olyat, amit…..
bravura 2012.06.20 11:46:13
@d'oh: na most én nem értelek.
az utca az közterület. tehát nem magántulajdon.nem is vásárolható meg.
bravura 2012.06.20 13:25:12
@d'oh: nem hinném, hogy a régi időkben lehetőség volt itt magántulajdonra szert tenni.