Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdmaci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Kiskegyed-idézetek következnek, hanem kézzel fogható tanácsok arra az esetre, ha nem akarjuk, hogy a kis mocsok pokollá tegye az életünket.  Így neveld a sárkányodat gyerekedet.          ..
Holdmaci 2016.03.23 12:44:21
@prolee: (Y) Ez volt a legjobb hozzászólás amit olvastam.
Köszönöm szépen ,hogy megfogalmazta gondolataimat. Egy 2 ikerunokás Nagyi !!
  Ennek az ételnek a készítéséhez csak akkor érdemes hozzá fogni, ha nagyon szép oldalasra (vastag, nem túl csontos, inkább porcos) sikerül szert tenni, mint most nekem. Ahogy én készítettem: Az oldalast nem szeleteltem, hanem egyben hagytam és bedörzsöltem sóval, borssal, fokhagymával.…..
Proszektúra Áder a plagizátor 2015.01.01 12:19:10
Amikor Áder János újévi köszöntőjében jókedvet, bőséget kívánt, a tőle megszokott mufurc, Savanya Jóska stílusban a magyaroknak, és miközben lélekben kezet nyújtott minden magyarnak, patetikusan kijelentette: „Ezekben a percekben, amikor Kányádi szép szavával élve kezet…..
Méghozzá Remete Szent Antal napja, aki  középkori  szerzetes volt.   Érdekesség, hogy a  háziállatok,főként  a disznók  patrónusaként tiszteltek. Kicsoda volt Remete Szent Antal?    Más néven Nagy Szent Antal  ókeresztény gondolkodó.Remete volt, már életében a…..
Holdmaci 2014.01.17 16:14:30
Olyan konyhai eszközöket láttunk ma a szentendrei Skanzenben megtekinthető izgalmas kiállításon,amelyeket szerintem a legtöbb családból össze lehetne szedni a hétvégi házak sufnijaiból vagy a nagymama spájzszekrényéből. Az 1945 és 1980 közötti lakáskultúra változását…..
Holdmaci 2013.01.05 16:02:40
@dr Kangörény: Tisztelt Uram.Ön nagyon téved.Ez a szekrény nem kredenc.Akkor Ön még nem is élt amikor a kredenc.volt.Ez egy egyszerü konyhaszekrény.Nekem még midíg meg van.Én ezzel a mai bútorokat széjjel tudom verni anélkül,hogy ennek bármi baja történjen.Amikor ezeket a fajta szekrényeket csinálta nekem a bútorasztalaos akkor még becsülettel dolgoztak az emberek ,nem ugy mint ma.Ma az a lényeg ,hogy minél hamarabb menjen tönkre valami.Immel-ámmal gyorsan hamar ,had hulljon a férgese. Et nagyon szomorú.Ez a szekrény valósi FÁBÓL készült nem holmi-féle préselt sz@@@@okból.
Tisztelettel:Régi-Módi.
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Holdmaci 2012.07.17 18:38:05
@Alfonzina, aki tudja..: Nem értem ,miért éri meg az Államnak etetni,itatni,szórakoztatni egy bűnözőt évtizedekig.Olyan sok pénze van a Magyar államnak???????
Csodálkozom,hogy az adófizetők nem há
borodnak fel -ahelyett hogy rendes szegény,nyomorban élő emberekre,gyerekekre áldoznák azt az összeget amit a gyilkosokra költenek!Ha az ilyen ember kijön a börtönből 30 év mulva,még bosszúból is megcsinálja amit előtte elkövetett.
  22 év telt el a rendszerváltoztatás óta. Azóta sokan és sokféleképpen nyúltak az ügynökkérdéshez, születtek róla ilyen és olyan listák, jó filmek és rosszak, de a mai napig nem tudhatjuk, kit szervezett be a diktatúra titkosszolgálata és kit nem, ki jelentett és ki nem.…..
Holdmaci 2012.02.26 14:06:57
@abrakadabra40:Nekem is ez a véleményem.Amig a kommunista rendszert kiszolgálók még ott űlnek az Országgyülés padsoraiban-akár jobb,akár baloldalon- itt nem lessz semmiféle rendszerváltás,semmiféle elszámolás,elszámoltatás,felelősségre vonás.Lista ide-lista oda -én ezt már régen megírtam egy SMS-ben,amig Horn Gyula még él itt nem történik semmi./Innen is jobbúlást kívánok Neki !/