Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prenix

3 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 Champions League részlegének korábbi 80 százalékos leépítése után, kedden felmondtak Hajdú B. Istvánnak is, ezzel is folytatva az adó költségeinek radikális csökkentését. Hajdú B.-től azért válik meg a TV2, mert a kommentátor nem vállalta a csatorna új feltételeit.…..
Prenix 2011.03.17 11:09:05
@Gulogulo: Vagy mint lufiárusnak a nyílzápor....
Nyomtatás: EPSON Stylus Photo P50 Nehézség:   2/5Forrás: CanonFormátum:   A/4 Leírás: A makett nem túl bonyolult. Alkalmas akár 10-12 éves gyerekek számára is, mert kevés benne a komoly kihívást jelentő vágás. A legnehezebb része az oldalán és a hátán végigfutó…..
Papírépítő Eszközök 2011.01.01 17:13:00
Akár most kezdesz bele a papírmakettezésbe, akár már rutinos vagy, mindenképpen szükséged lesz néhány eszközre. Ezeknek a kiválasztásában szeretnék segítséget nyújtani. Az általam használt eszközök nélkül egy-egy komolyabb makett megoldhatatlan kihívások elé állít.…..
Papírépítő Bevezető 2011.01.01 17:04:00
Nagyjából 12 éves lehettem, amikor egy Országház című kiadvány jelent meg itthon. Kartonlapokra nyomtatott sablonokból kellett kivágni rejtélyes alakzatokat, precízen meghajtani, majd ragasztani. Sok-sok óra múlva a konyhaasztalon elevenedett meg az épület a legapróbb részletekig.…..
Üdv! Nyilván te is azért vagy itt, mert a kommentelés joga megszűt a jegkorong.blog.hu-n. A közösségért kár lenne, úgy gondoltam, meg kell adni az esélyt annak, hogy mi, a szurkolók/olvasók találjunk ki valami megoldást, ne hagyjuk veszni az egészet. Felmerült részemről, hogy ide…..
A Sapa Fehérvár AV19 kanadai vezetőedzőt igazolt. Az 55 éves szakember hat évet töltött az NHL-ben, ahol az Edmonton Oilers másodedzője volt. A magyar bajnokcsapat közleménye szerint ezután Európában dolgozott vezetőedzőként. Megfordult Németországban, ahol a Köln és a Berlin,…..
Prenix 2010.10.23 19:32:30
@advocatusdiaboli: Nekem is ez volt az első gondolatom... :D
Bár ha rokon, akkor sem hiszem, hogy ez bármi előnyt jelentene...

Mindenesetre sok sikert a munkájához!
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
Prenix 2010.04.23 13:11:39
@serjtankian: Szerintem meg Pedró lesz a kulcsfigura... :D
Kimondhatatlanul örülök az ő jó teljesítményének. Ezek után nehezen képzelek el olyan előzetes keretet amiben az ő neve nem szerepel...

Igazából azt gondolom, hogy nem a nagyágyúk fognak ma dönteni, hanem a "kiegészítő emberek". Elsősorban Rogerre gondolok. Én benne érzem a nagy dobást.

Ráadásul Sapporo után is legendásan nagyot ünnepelt ;)

Igazából mindegy is... Sok sikert kívánok nekik, megérdemlik...

HAJRÁ MAGYAROK!
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Prenix 2010.04.14 20:20:15
@Borsy: Nem vitatom, de azt gondolom alázattal állt ahhoz, hogy kimaradt az első kerethírdetéskor. De őt ez munkára sarkallta és nagyon megdolgozott a csapattagságért.

Én tiszta szívből gratulálok neki és remélem hogy ez további munkára sarkallja majd.
A divízió 1-ből az A csoportba visszajutni készülő jégkorong-válogatott háromnapos nemzetközi tornát rendez a hétvégén. Péntektől vasárnapig a hosszú ideje A-s Norvégia és a hozzánk hasonlóan vissza igyekvő Ausztria lesz az ellenfelünk a Pannon Hoki Gálán. Vasárnap…..
Prenix 2010.04.09 14:12:10
@akimaki: Tavalyi tapasztalat: nincs kedvezményes gyerekjegy és öt éves gyerekért már kellett jegyet venni. A beléptetőnél kézben vittem a gyereket, de két jegyet is érvényesített hozzá a beléptető emberke.
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
Jégkorong Jégbe zárt csoda 2010.02.18 09:13:00
A szapporói csoda és az A csoportos vb-szereplés megihlette a szegedi Boros Tamást, aki kedvenc sportágunkról 2009-ben elkészítette Jégbe zárt csoda című, 33 perces művét. Az alkotást a 2010-es filmszemlén is levetítették. Ott kevesen tudták megnézni a kisterem és a délelőtti…..
A bloghus-indanetes fejlesztők áldozatos munkájának hála lehet most már úgynevezett közösségeket csinálni. Egyelőre szerényebb léptékben, mint a Facebookon, de nagy vonalakban  valahogy úgy. Hogy ez mire lesz jó, még nem tudjuk pontosan, annyi biztos, hogy tetszik nekünk a…..
Több sikeres tervezés után újabb kreatív lehetőség adódik a fogékonyak számára. A december 27-ei Winter Classicra van mód emblémát rajzolni. Kedves olvasóink választhatják majd ki, melyik terv valósuljon meg. A győztes logó megjelenik az FTC–UTE felvezető és…..
Prenix 2009.12.09 16:59:05
Jégkorong Fehérvár-Villach 6-2 2009.12.04 21:46:00
Az első harmadot megnyerte a Villach, de utána csak bottal üthette a fehérváriak nyomát. Tokaji egyenlített, Bornhammar szerezte meg a vezetést, Palkovics gólja után pedig már nem volt válaszuk az osztrákoknak. A vége fölényes 6-2 lett, minden sor szerzett gólt, Mihály Árpád és…..
Prenix 2009.12.05 08:59:40
@csatoimi: Látom nagyon megindultak a felajánlások... Én is megtenném a magamét... Bár ez nem magyar mez, de mindenképpen magyar vonatkozású...
Kanadai válogatott mez, dedikálva a Budapesti lockout alatti meccsről.
Többek közt: Luongo, Giguere, Heatley autogrammal...
Viszont ezt valóban csak akkor adom, ha nyitod a pubot... A szekrényemben már porosodott eleget szerintem megér egy helyet a falon ;)
Jelezz majd, hogy tudod átvenni...
Prenix 2009.12.06 09:48:07
@csatoimi: Most akkor pontosan hol is lesz ez a pub? Pesten vagy Csíkban? Mert ha Pesten akkor be is viszem még karácsony előtt...
írj a mail-emre és megbeszéljük...
Peterdi Imre visszakerül eredeti helyére, Ladányi Balázs és Vas Márton mellé, tudtuk meg Énekes Lajostól a villachi mérkőzés előtt. A Sapa Fehérvár AV19 edzője úgy érzi, van esélyünk a fontos idegenbeli csata előtt. Mindenki pontot, pontokat vár a csapattól."Kedd óta…..
Kedden, közép-európai idő szerint kora délután Torontóban rendezik a három kanadai junior ligát (OHL, WHL, QMJHL) tömörítő szervezet, a CHL (Canadien Hockey League) 2009-es importdraftját, az európai tehetségbörzét. A világ legszínvonalasabb junior bajnokságaiba magyar hokis is…..
Prenix 2009.06.30 15:09:44
Prenix 2009.06.30 15:13:52
A 2014-es világbajnokság idejére Fehéroroszország felfüggeszti a vízumkényszert. Szergej Goncsarov jégkorong-szövetségi főtitkár szerint ez az ígéret is közrejátszhatott abban, hogy pályázatuk kapta a legtöbb szavazatot az IIHF-küldöttek mai döntéshozatalakor. "Nem…..
Prenix 2009.05.09 06:56:33
@kákalag: A Japán-szabály az IIHF korábbi törekvése volt arra, hogy Ázsia is képviselje magát az A csoportban, ezért mesterségesen tartottak benn hosszú évekig egy ázsiai csapatot. Azért lett végülis a köznyelvben Japán-szabály, mert ez leggyakrabban - ha jól emlékszem akkor mindig - Japánnak kedvezett, így ők bármilyen rossz teljesítmény esetén sem eshettek ki.
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
Zsémoll Happy Birthday Sanci! 2008.12.30 10:16:00
Egyik legkedvesebb barátom, Sanci ma ünnepli 33. születésnapját, az alábbi dallal szeretném őt köszönteni. Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok, barátom! ..