Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yo! Maaan!

0 bejegyzést írt és 484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez bejegyzés nem tervezett tartalomként jelenik meg, de a olyan tévedésektől hemzsegő írás jelent meg egy nagy olvasótáborral bíró online felületen, amit nem lehetett szó nélkül…..
Yo! Maaan! 2021.03.14 12:11:09
@Toportyán Zsóti: terjeszteni és hirdetni a hülyeséget mennyivel jobb?
A Netflix saját készítésű filmjei közt egyre több a színvonalas produkció, amire  szerintem igazolás a 2019-es Close (Személyi védelem) című akcióthriller is. Az angol rendezőnő, Vicky Jewson ugyanis egy olyan alkotást rakott össze, melyben a női főszereplők - Noomi Rapace és Sophie Nélisse - hihető…..
Yo! Maaan! 2021.02.06 22:22:07
Minden napra egy film Rambo 5. 2020.02.20 16:00:00
Családi rejtélyt kutatós, kartelles, leszámolós. John Rambo a családi birtokot tartja életben: lovakat tart, gazdálkodik. Felnevelte egykori barátja lányát, aki most készül egyetemre és az utolsó ember a világon, akihez az egykori katonát komoly érzelmek fűzik. Mindennapjait legfeljebb egy-egy…..
Különösebben nem borzolta fel a kedélyeket a hír, hogy a Digi új szerződési feltételei közé került, hogy az ügyfélszolgálati munkatársaikkal tiszteletlenül, sértőn viselkedő ügyfeleknek felmondhatják a szerződését. Ez a kitétel merőben éles váltásnak számít a "vevőnek/ügyfélnek mindig igaza van"…..
Ősi dobok, ősi ritmusok. A zene elengedhetetlen része ennek a tiszteletreméltó múltidézésnek. A három tagú dán Heilung koncertje azonban inkább sok szereplős színház. Ahol a kézzel készült jelmezek, tradicionális hangszerek és a monumentális hatásra ráerősítő koreográfia…..
Yo! Maaan! 2018.04.06 15:54:20
Mint azt az előző rész bevezetőjében írtam, a hanti-manszijszki utazás ötlete tulajdonképpen Másától származott, mivel neki vannak ott rokonai és barátai. Ennek köszönhetően, amikor a barátok megtudták, hogy tulajdonképpen egy teljes finnugor delegáció (4 magyar, 2 finn, 1…..
Olaszországban mindig is a nemzeti öntudat része volt a muzsika, és amikor már nem az operák áriái és kórusai voltak a popkultúra, akkor a Sanremói Dalfesztivál aktuális slágereit ontotta minden rádió, és fütyülte minden kőműves. Vannak olyan sztárok, akiket mindenki imád: Vasco Rossi, Fabrizo de…..
Yo! Maaan! 2018.02.13 02:15:19
Elég sekélyes ez a felsorolás, másnak nem tudnám nevezni. Spagna pl. az Easy Lady-vel elég jól ment a klubokban. Kimaradt a Matia Bazar, ha már olasz. A Ti Sento (Scooter is feldolgozta) azért ma is ül. www.youtube.com/watch?v=GIjckqVaqEs A 80-as évek közepén vetített hátteres színpad? Hmmm...
Ricchi e Poveri? Mauro-Buona Sera? www.youtube.com/watch?v=s4jHAsaXJZY Federico and the Marrakech Orchestra?
Eddie Huntington - USSR pl. mérföldkőnek tekinthető a hidegháborús helyzetet mérséklendő. Persze itthon nem nagyon értékelték ezt a slágert, volt hely, ahol "tiltott" volt. Nyilván nem értették az egyébként kedves szöveget. Brit származású, de ő is Olaszországban kezdte a zenei pályafutását.
Max-Him - Lady Fantasy... de a kedvencem tőlük a No Escape, amit akkoriban nem nagyon kedveltem: www.youtube.com/watch?v=Zla7GX6iNws
Ivan - Fotonovela, G. J. Lunghi - Acapulco Nights, ééésss például Jovanotti: www.youtube.com/watch?v=ZtxRCPsAfAQ
Hullócsillagok, persze. Ma mind sikeres zenei producer, vagy köze van a zenei élethez.
Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is…..
Yo! Maaan! 2017.08.21 11:41:09
Biztosan szembesültek már (bármilyen szakterület esetén) a problémával, hogy a kérdésükre kidobott internetes válaszok egy része nyilvánvalóan felszínes, esetleg hibás tartalmat, egymástól lopkodott ismétléseket  tartalmaz.  Vagy ellenkezőleg, laikus számára érthetetlen szakmai szlengbe ágyazott, az…..
Yo! Maaan! 2017.03.22 21:22:09
Igaz ugyan, hogy a mostanában nem is oly ritka mínusz 20 fok nem hozza meg az ember kedvét a túrázáshoz, azért lassan, de biztosan érkezik a tavasz. Az ember csak bevágja a szükséges dolgait a hátizsákba és irány a természet. Azonban manapság mindenhová magunkkal viszünk pár kütyüt is, amiknek…..
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
Yo! Maaan! 2016.12.18 15:08:27
@Who111: Nekem is az Alfa holdbázis ugrott be legelőször. Meg valamiért a Total Recall is.
Bár korábban is pletykáltak erről, a Bors most megerősítette hogy Holló Márta egy ideje a TV2-ben dolgozik tanácsadóként. Már hetekkel ezelőtt munkába állt, úgynevezett coach-ként, a hírigazgatóságon dolgozik. Állítólag a Tényekben dolgozó riportereket és szerkesztőket próbálja bevezetni és…..
Hosszú betegség után elhunyt Simon Zoltán, az RTL Klub operatőre. Simon éveken át dolgozott az RTL-nél, 2004-ben megkapta a patinás Aranyszem-díjat is a Formalin és cseresznyevirág filmért, amit az akkori Akták c. műsorban mutattak be. Az RTL műsorai közül dolgozott a Házon kívülben, a Fókuszban, a…..
Lazarbibi A vezetékes rádió 2015.01.29 21:03:18
Létezett a rádiónak egy különleges formája, amikor a műsor vezetéken jutott el a hallgatóhoz A rádiót azért találták ki, hogy ne kelljen vezetéket használni, akkor meg mi értelme az egésznek? A dolog nem ilyen egyszerű. A műsorszórás kezdeti éveiben több problémával is…..
A hideg időben sokan várnak az autójukban addig, amíg a gépkocsi fűtőrendszere le nem fújja a párát az ablakról. Egy apró trükkel viszont pillanatok alatt páramentesek lehetnek a szélvédők, de mit kell ehhez tenni? 1. Kapcsold be a fűtést, maximális fokozaton! 2. Kapcsold be a légkondit! 3.…..
 Tudom, hogy furcsán hangzik, mégis igaz az a kijelentés, mely szerint a 3D-s technika egyidős a mozgóképkészítéssel.  A film feltalálójának tartott Auguste Lumiere elkészítette az első fizetős közönség előtt levetített „mozi” (A vonat érkezése) térbeli verzióját is.…..
Lazarbibi Kém magnók 2015.02.08 23:02:22
Digitális világunkban már nem sok értelme van az ilyen eszközöknek, de mint műszaki érdekességek mindenképpen figyelmet érdemelnek. Egy fehérorosz gyűjtő tette közkinccsé a bemutatásra kerülő kém magnó leírását. Az eszköz Kijevben készült a Szovjetunió Központi…..
Olvasó kérdez: Sziasztok! Kínzó kérdésem van a reklámszünetekkel kapcsolatban. Hátha titeket is kínoz, megkérdezem :) Azt értem, hogy mostanában egy csomó adó összehangolja a…..
#494 Aki utazott már repülővel Sármellék – Debrecen viszonylatnál picit komolyabbat, az észrevehette, hogy két pont között nem az egyenes volt a legrövidebb út. Ha például Londonból New Yorkba repülünk, akkor a gép először Izland irányába repül, hogy egy elnyújtott…..
A világ - egyik - legjobbfej vállalatának címére igényt tartó Zappos.com egy csapásra vesztette el dolgozóinak 14 százalékát: mintegy 210 fő mondott föl egyszerre az online cipőkereskedelmet forradalmasító, dollármilliárdos forgalmat bonyolító amerikai cégnek.  ..
Internetes ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy a facebook „Uruk Fourth Millennium” c. oldalán egy ékjelekkel televésett kő-mobiltelefon képe szerepel. A kép valóban meglepő. Alaposabban megnézve felmerül a gyanú, mintha a készítője megvezetné a gyanútlan szemlélőt, aki…..
Yo! Maaan! 2015.05.11 06:16:41
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Yo! Maaan! 2015.03.15 23:13:33
@Neoprimitív: Szakembert foglalkoztatni? Hülyeség. Körülményeskedik, okosabb, mint egy ötödikes, útban van, ahol csak lehet. Nyomni kell a gombot, nem pofázni. Jól van?
:D
Budapest környékén szerencsére sokféle lehetőségünk van hétvégente kicsit kimozdulni a természetbe. Persze a legtöbben inkább nyugis, sétálós kirándulásokra vállalkoznak, jól bevált és kitapasztalt terepen, de vannak olyan látványosságok, amikért érdemes egy kicsit jobban…..