Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauren3

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta szívvel... Deal with it 2012.02.26 19:21:00
A mai napomat vegyes hangulatú események kísérték. Bár még nincs vége, érzem, hogy semmiféle orbitális változást nem hozhat ez a hátrahagyott néhány óra. Összegezve a negatívumokat: kaptam szidást, becsmérlést, amit teljes mértékben meg is értenék, ha olyanok adakoztak…..
Tiszta szívvel... Fatal error 2012.02.29 17:10:00
Rólam köztudott volt, hogy mindig aggódtam, mi lesz, mi fog történni, hogyan leszek majd képes megbirkózni bizonyos helyzetekkel, amik a jövőben következnek be. Erre tessék… Fatal error. Változom, nem is kicsit. Néha azt veszem észre, hogy számomra teljesen ismeretlen és idegen…..
2012. 02. 25.Hatalmas erőfeszítés szükségeltetik ahhoz, hogy visszatartsam a dühömet. Csak úgy tombol bennem, ezt egy pillanatig sem tagadhatom. Az emberi esztelenség és a logika hiánya váltja ki belőlem a mérget, s úgy érzem, jelen helyzetemben nem tudok felmutatni mást, ami…..
Magamközt Kategorizálás 2012.02.25 12:04:00
Ha már megzajdult hormonok... Van egy nagyon kedves barátom, aki hát pasi, és hát a saját neméhez vonzódók táborát gyarapítja. De egy tünemény. És tökéletesen normális, olyan, mint bárki más. És jó vele a pasikról dumálni. Vele találtuk ki az alábbi "rendszert".…..
Híg levegő sűrű pontjáraNézek és rád gondolokHogy vagy képes azzáLenni, ami téged éltet,Mást pedig éget.   És te csakBecsukod a két szemedet,JátszodAz ócska szereped De kinek? Emberek vesztik el hitükTebenned.   De te csak játszolHisz az élet játék:Bűvös kocka,…..