Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labi

0 bejegyzést írt és 2194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat. Határozat még nincs. Az eljárás tanúvallomásai és okiratai minden esetben, legalább egy keresztmetszetben alátámasztják kifogásaimat.…..
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter civil jogvédő, aktivista, Ligetvédők társalapító A rendőri önkényről, a maffia (-állam) törvényszerűségeiről, a papírosjogról. Újra. Ezennel nem elméleti síkon, hanem gyakorlatiasan. Saját tapasztalatból. Na, ezek után kritizáljanak a gyakorlatban dolgozó ’társak…..
Amikor szerencsétlen vörösre égve felkászálódsz egy ilyen óriás hátára, soha ne feledd, hogy milyen körülények között tartják őket....Ez a felvétel Malajziában készül, és egy láncra vert vajúdó-szülő elefánt szétbasztatását láthatod, teljesen érthetetlen és…..
  Tudta ön, hogy a csőtörésből fakadó elázás vagy fullos esetben eláztatás a lakásbiztosási káresemények közül a harmadik legyakoribb eset? (Itt az első kettő:1. üvegkár, 2. beázás) És csak kicsit idekapocsolódóan, de a Union igazán rendezhetné az SSL…..
Biztos, hogy csak valamelyik jóléti társadalomból származhat ez az agyament ötlet, mert máshol ilyet nem találnak ki, egyszerűen azért mert semmi szükség rá. Szóval a norvégok kitalálták és meg is valósították azt a biciklis felvonót, amely az úttestbe kerül beépítésre és…..
Vannak az okosórák, vannak az Android Wear órák, és aztán van a Moto 360. A kerek számlapú óra, aminek a képén már az első Android Wear reklámokban megakadtak a szemek. Az óra, amire mindenki várt. Emlékezzünk, amikor nyár elején a Googel I/O-n végre bemutatták a Wear alapú…..
A sebesség oltára Végre vezetek! 2014.08.22 13:21:16
Amikor a korlátlan motoros jogsi megszerzésére adtam a fejem, az első tapasztalataimat az e-learninges KRESZ-oktatásról írtam. A tananyag felépítésével és magával a rendszerrel alapvetően elégedett voltam, de azt már akkor is tudtam, hogy a valódi értékmérő majd az éles vizsga…..
Nem is gondolnánk, hogy amikor a reggeli tejeskávénkat isszuk, vagy kakaót adunk a gyereknek, akkor éppen állást foglalunk az utóbbi évek egyik legkiélezettebb vitájában, amelybe az evolúciós kérdésektől a globális környezetszennyezésen át a hormonokig minden bele lett keverve! Mostanában az…..
Én még mindig nem értem, hogy a vízálló telefonnak ki a célcsoportja, akinek csorgó nyálú kutyája vagy kisgyereke van? Most komolyan kérdezem. Amíg a válasz megérkezik, addig is itt az első víz alatti mobilapp, ami frankón érzékeli, hogy víz alatt van-e éppen a telefon vagy…..
A Ryanair talán a legkeményebb fapados légitársaság, de ezúttal nem a beszállás intézése, a pukkasztott nullás felárak vagy a késés a téma. Szegény Jánoséknak az az egyszerű igazság fájt jó sokba, hogy pénz nem teszünk bőröndbe. Legalább is, ha jól értettem nem a…..
Hétfő posztunkra 2 reakció is érkezett. Na egyik sem a MÁV-tól, hanem két egymástól független Pétertől, akik szintén a Split-Budapest vonaton ültek illetve álltak augusztus 1-én. Duplán eladott jegyek, lezárt átjárók, használhatatlan wc, lemaradt utasok. Újabb pikáns…..
labi 2014.08.13 15:14:46
@amsz:
Aham. Amikor pár éve pont horvátországba menet előtt pukkant le a saját kocsi, akkor valami 2500 Ft/napból is kijött. Bár ott a teljes állomány egyforma suzukikból állt, de mindenki hasonló célra vitte.
A mávnál az is jobb.
labi 2014.08.13 16:23:25
@borzimorzi:
No de ki a fene akarna koncessziósdiban vasúti személyszállításra gyúrni? Még az üzemeltetési költségeket számolva sem éri meg, nemhogy még fejlessze is valaki üzleti alapon...
Cssini kiss muffocka mondjuk B) ..
labi 2014.07.04 11:05:23
@victor vacendak:
Akkor kérlek figyelj fel kontraszt állítgatás közben félúton a pinás verzión a photoshop által hagyott nyomokra. :)
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Reggel hívtuk az alvállalkozónkat, hogy kell még egy markoló. Be is futott az áhított szerkezet. Amikor megláttam, a kezembe temettem az arcomat és magamhoz intettem a…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Gábor megpróbálta kideríteni, miért nem használható emberi logika szerint a Volánbusz internetes jegyrendelése, de nem sok sikerrel járt: Szóval most én voltam a Naiv ügyfél, aki a Volánbusz online jegyvásárlási rendszerébőla) szerettem volna megtudni, honnan is megy busz…..
Bp és családja karácsonyi üdülés címén megtekintette a Medves Hotel felújítási munkálatait, de kiderült, hogy azok még a 70-es években történtek. A felajánlott csereszobákban már nem csak fűtés nem volt, de bútor sem, ezért inkább hazaautóztak: Kérlek, tedd közzé…..
Cocu megjárta, hogy férjével közös számláját a CIB-nél nyitották, de az ő nevét rá sem írták, így vásárolni sem nagyon tud az interneten: Maratoni történetemet próbálom emészthető hosszúságúra faragni (ennek sajnos néhány epizód áldozatul esik, és talán kevéssé…..
A fehérvári Tescóban vásárolták Klaudiáék ezt a megkímélt csirkemellfilét, amiben több volt az anyag, mint kellett volna: Az előre becsomagolt csirkecombok között, egy elpusztult egeret találtak. Azonnal hívták az áruházlánc telefonos ügyfélszolgálatát, ahol az a választ…..
Újabb panasz érkezett egy kreatívan túlcsomagolt csokoládéról, ezúttal a Lidlből: Az optikai csalódásos Azték csoki bejegyzésed láttán eszembe jutott az a néhány kép, amit még karácsony után lőttem párom csokijáról. A csoki egyébként a Lidlből származik, és a nettó…..
Egy amerikai kerékpáros fejkamerás videót készített downhilles túrájáról, így örökíthette meg filmen, ahogy – a körülményekhez képest szerencsés kimenetelű – balesetet szenvedett. Gareth van Dyk a coloradoi kisváros, Crested Butte fölé tornyosuló 3700 méteres hegy…..
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..