Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayahirek

25 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerzői jogok EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban      A levelező szeminárium elvégzését szívemből ajánlom, minden kedves blogolvasónak! Az olvasás nem kerül semmibe, ajándék Önnek! Kiértékeléseket azok számára küldök, és a válaszokat azoktól fogadom, akikkel erre…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban Olvasd El Levelező Szeminárium!   MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 1. rész Előszó Kedves Olvasóm! Tisztelettel köszöntelek téged és örülök, hogy érdeklődsz a szeminárium iránt. Először is, kérem…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 2. rész Mi a boldogság és a szerencse? Ha sikeres akarsz lenni és boldog, az nem egy várakozás, vagy vágyakozás valami után, hanem nagyon is…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban  Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 3. rész Szeretnél bátrabb lenni? A félelmet cselekvéssel is el lehet űzni. Próbáld csak ki. Ha úgy érzed félsz, kezdj el csinálni valamit.…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  ügyviteli megoldások az adminisztráció technologizálásához   Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 4. rész Mit csinálsz több tudással? A gyakorlati betanulás fontosabb, mint az elmélet. Sokszor az ember akkor ért meg valamit…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban ___________________________________________________________________________________________ Olvasd El Levelező Szeminárium!   MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 5. rész Ki segíthet tényleg? Amikor tanulsz, olyan…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban    Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 6. rész Elég a pénzed? Most elérkeztünk a pénzkérdéshez. Sok fura szlogen, szólás, mondás jár körbe-körbe a pénz témájával…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban    Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 7. rész Hogyan éred el? A hogyan is kell csinálni-hoz, van ám segítségül egy óriási, nagyszerű és gyakorlatban használható kézikönyv is. Ha…..
frissítés: 2020.04.17. EZ+SYSTEM©  alkalmazható megoldások az adminisztrációban  Olvasd El Levelező Szeminárium! MagánÜgy-Viteled a Sikeredért 8. rész Mi az egyénileg vállalkozás? Az egyénileg vállalkozásnak az a jellemezője, hogy az egyén végzi el a munkát, és ha ő nem végzi el, akkor…..
Mit tesz egy csapattag, amitől Ő is SIKERES lesz?   - követi a megalapozott mintákat,   - gondoskodik arról, hogy legyen hozzáértő és profi a munkájában, hogy   - a szolgáltatás, a termék eljuttatása nagyon személyes alapon folyjon, hogy   - ne legyen sok panasz és zsörtölődés, elégedetlen…..
  Kedves Olvasóm!   Az illóolaj belélegzés azonnali hatást vált ki. Használjuk külsőleg is, hígított állapotban.   A geránium a muskátli vagy a rózsamuskátli olaja. Kémiai csoportosítása szerint monoterpén.   Geránium illóolaj jótékony hatásai:   egyensúlyba hozza a…..
mayahirek 2018.08.23 09:21:13
@Marian Talpmaszzazs: Szia Mariann!

A geránium olaj növényi olajokban, alkoholban és mézben, tejszínben jól oldódnak.

Szeretettel: Tóth Mária
Szerzői jogok   Kik vagyunk   Mivel foglalkozik a Létezés Értékesítési Franchise? Megjelenő ujjacskánál a szövegre lépve bővebb információt talál! A franchise     Célunk, a gazdasági nehézségek felszámolása. Egyik programunk, egyének, vállalkozások és szervezetek BŐSÉG-hez juttatása…..
TulajképzőA TisztaLap Ügyviteli Tanácsadó Iroda tulajdonosai vagyunk. Arra vállalkoztunk, hogy segítsünk vállalkozásoknak és egyéb csoportoknak az adminisztrációjuk gyorsításában és rendezettségében. Ehhez Naprakész pénzügyi tervező és mellé "ügyviteli csomagokat" adunk, pl ezt itt.…..
Naprakész pénzügyi tervező és "ügyviteli csomagok" hasznosítását  szervezzük. A Naprakész pénzügyi tervező egy olyan szoftver, aminek a használatával egy vállalkozás vagy bármely gazdákodó csoport elérheti a gadasági és pénzügyi stabilitást!  Másoknak ez már sikerült!  Eszközeink segítségével…..
Feltöltés alatt!..
Az, hogy egy ember mennyire van tele energiával és mennyire egészséges, az attól függ, hogy a szervezete miből nyeri az energiát, szénhidrátból, vagy zsírból. Vizsgálja meg saját magát, hogy Ön melyik kategóriába tartozik! Szénhidrátégető üzemmód:  A szervezet zsírt…..
 Az előszoba, más néven belépő meghatározó része otthonunknak. Ide érkezünk meg egy munkával töltött nap után, és a hozzánk érkezőknek is ez a helyiség mutatja meg először otthonunk arcát. Fontos hát, hogy jó legyen ide belépni minden nap. Az előszoba…..
MOZAIKOS BLOG Csempe mozaik 2009.04.07 11:33:00
Műhelyemben sokféle mintával készülnek csempe mozaikok. A  mozaik alapanyagául szolgáló csempét kiválaszthatod egy listáról, vagy elhozhatod a saját csempédet is a műhelybe, ebből is elkészítjük a mozaikot.  A képen látható kádat is csempemozaik…..
Ok, ok, megvesszük, de konkrétan miből is?? Szerencsések vagyunk, van mit eladni. Elsőként egy kisebb, családból hitelre vásárolt házat. Ok, eldöntöttük, eladjuk, de mégis hogyan tegyük ezt és mennyiért? Nagy kérdés.. Ok, nézzük meg a hirdetéseket. A hirdetések alapján…..
 Antikolt márványból készült ez a 30 cm széles mozaik bordűr. Hogy el tudd képzelni: egy átlagos járólap szélességével megegyező. A hagyományos bordűrökhöz képest tehát jóval szélesebb. (A képeken még fuga nélkül. Világos fuga illik hozzá)Ha a fémek között…..
Egy tartósítószer nyomában: Nátrium nitrit (E250)Csípős kolbászból robbanószer?Csípős kolbász, védőgázas csomagolásban. Magyar termék! Nagyon finom! Összetevői között találtam ezt a tartósítót. Gondoltam megnézem milyen anyag ez? És mit csinál?Vízben nagyon jól…..
Egészség-Hírek Alzheimer-kór 2008.12.10 22:10:00
Alzheimer-kórAz Alzheimer-kórt először Alois Alzheimer német ideggyógyász írta le 1907-ben. Kialakulásánál immunológiai eltérést és anyagcserezavart figyeltek meg, továbbá az agy részeiben, például a halánték- és a homloklebenyben, valamint az előagyban (hippocampusban)…..
Egészség-Hírek Készítmények 2008.11.05 17:02:00
Ravseen kapszulaA zsíranyagcsere helyreállítója a kiválasztórendszer, a vese és a nyirokrendszer rendbehozója. Cleanseen kapszula A vastagbél tisztítója és a fogyás segítője  Fáza-3 kapszulaAz öregedés késleltetője, haj és hormonok rendberakója. Yamseen…..
Ajánló Partnereknek Fontos 2008.10.11 11:35:36
Szerzői jogok..
Egy idézetet kerestem. Hát fogtam a DVD lejátszót, betettem a filmet amiből csak három mondat pontos idézése kellett. Tudtam, hogy a legelején van, így a pillanat állj gombon ujjammal, papírral kezemben jegyzetelni kezdtem. Íme hát az idézet.„Magasztaljuk és dicsérjük híres…..