Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kindle Fire vásárlás

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utcákat elöntő kutyaszar nemcsak nálunk probléma, a világ sok pontján küzdenek az utcákat nyilvános kuyavécének néző gazdikkal. Egy spanyol kisvárosban a helyi aktivisták egy egészen brutál megoldást választottak arra, hogy szembesítsék ezeket a kutyatulajdonosokat…..
Kindle Fire vásárlás 2013.06.08 13:00:21
Egyrészt piszokul irigy vagyok, hogy nem én írtam meg, másrészt annyira jó, hogy Bede Márton a 444.hu-n megírta ezt a cikket a "modern" PR-ről! Legszívesebben újraközölném az egészet, de inkább menjen mindenki oda elolvasni, itt csak a lényeget emelem ki: A példa, amin…..
Az Egyesült Államok Igazságügy-minisztériuma jelentette be, hogy Thaiföld kiadja azt a 24 esztendős algériai férfit, akit azzal vádolnak, hogy ő állt a híres-hírhedt Zeus botnet készlet, a SpyEye hátterében. BX1, azaz Hamza Bendelladj a szerzője és forgalmazója ennek a…..
Igaz, hogy úgy volt, hogy nem lesz téhome-os sztori, amíg beáll az ügyfélszolgálat 2.0, ez végülis pozitív végeredményű, úgyhogy most ez van. Boldog ügyfélnek 5 hónap kitartó baszogatásba telt, amíg sikerült jóváíratnia a közel egy hónapos internetkimaradás miatt…..
Kindle Fire vásárlás 2013.04.18 13:45:29
Amikor ezt a saját szememmel láttam, egyszerűen nem hittem el, hogy van ilyen. Nagyon finoman fogalmaztam. Az emberek nyeremények felőli éhsége végtelen, arról nem is szólva ha képet nyerhetnek, nem telefont. Sőt az sem probléma ha kitétel, hogy a lájk és megosztás kombón kívül…..
Kindle Fire vásárlás 2013.04.12 11:53:40
Újabb borzalmas összeesküvés sejlett fel a nem létező világválság 5,5. évfordulóján. Ezúttal a Rossmannál kapható borsmenta tea árát duplázták fel diszkréten árcsökkentésnek álcázva: Nagyon szeretem a borsmenta teát - talán megbocsájtható, nem is túl tékozló…..
Kindle Fire vásárlás 2013.02.28 22:02:18
Rovatunkban egy olyan aktuális Facebookos átverést mutatunk be, amely valamilyen friss mém, pl. Gangnam paródia, fejesugrás a befagyott medencébe, és hasonló csali videót ígér. Hogy aztán betartja-e, az majd a folytatásban derül ki, mindenesetre ennek kapcsán a rövidített linkek…..
Kindle Fire vásárlás 2013.02.21 22:28:55
@Dr_utcai_arcos:
Az oké, hogy te, én és az emberek 10% ezzel tisztába van, de mi van ha a 70éves nagymamád sétál be ilyenbe? Ő érte se fáj a szíved?
Viszakézből hárítják a terrorveszélyt az Aldiban, biztonsági embert hívnak a gyanúsan telefonáló személyekre: Az Aldi Váci út 14-sz alatti üzletében kerekedett a történet 02. 04-én. Az üzlet egy régi moziból lett kialakítva, ezért az utcáról egy hosszú, széles…..
Kindle Fire vásárlás 2013.02.15 13:41:26
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
Megőrült az amazonos doboz, ezek után várhajtuk, hogy megérkezzen a várva várt Kindle. :DVia DamnCoolPics..
Kindle Fire vásárlás 2012.10.18 04:38:11
Az Amazon.com az év végével bejelentette a "Best of 2011" listáját, amely magában foglalja a legnépszerűbb, legtöbbet vásárolt, és legkedveltebb termékeket, amik 2011-ben az Amazon.com-on találtak gazdára.         A lista elég…..
Kindle Fire vásárlás 2012.10.18 04:36:48
A Kindle Firet, csakúgy mint a többi elektronikus terméket érdemesebb az eredeti oldalról megvásárolni. Hogy miért? Elkerülhetjük ezzel a rizikókat, ellentétben azzal ha másodkézből kapjuk a terméket, mert ilyenkor előfordul, hogy a termék hibás, valamint extrémebb esetekben nem…..