Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnzoCortello

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...szeretném nézni - ahogyan ajkaid a szavakat formálják,szeretnék vétkezni - kiütni a hétköznapi normát;szádat érinteni......lágyan....remegve.......testem s lelkem bûnben égveebben vétkes;akarja a "bûnt" - melybe ajkaid csábítanáks a lopott perceket, az édes ízeket…..
EnzoCortello 2013.06.13 11:58:49
Rákattantam egy sorozatra,neve:Spartracus....Szívesen éltem volna abban a korban a gladiátorok idején.A korszak és a film tele volt erotikával szexszel, hol lágyabb, hol vadabb,játékosabb formában na és persze vérrel.A filmben a férfiak teste az az igazi szálkásan felépített…..
 ....ha az élet oly múlandó,lehet - e a szerelem örökké tomboló...?Nem tudom akarsz - e még úgy, mint az első…..
Jön a tavasz csicseregnek a madarak én meg azt vettem észre hogy egyre jobban foglakoztat a szex mivel cölibátusi életet élek!Jó a 4 hónap alatt 1 x voltam vkivel de az maradjon az én titkom úgyis ismeritek:)Nem született feleségek kertészfiúja sajnos de majd 1x őt is…..
Szevasztok! Helló Karácsony! 2009.12.15 16:37:00
hellokaracsony.blog.hu Nyakunkon a karácsony, így az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elindítottuk a Helló Karácsony gyűjtőblogot. Ebben a blogban azok a bejegyzések jelennek meg, amelyeket a "hellókarácsony" taggel felcímkéztek. A félreértések…..
EnzoCortello 2009.12.22 16:34:13