Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtudom

1 bejegyzést írt és 587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az apa közvetítette ki a srácot a lánynak, 5 év után jött is a baj. Szakításom hiteles és remélhetőleg rövid történetét szeretném megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy nem vagyok szép, soha nem is voltam, de a stílusom, az alakom, a közvetlen, csipkelődő modorom…..
Képzeljék magukat a következő helyzetbe! A cégemnél, ahol dolgozok, a szakszervezet kiharcol számomra egy vaskos kis összeget. Aztán egyszer csak jön a főnök, és közli, hogy az egészből egy szó sem igaz. A szakszervezeti vezetőm ugyanis arra ígérte meg a fizetéskiegészítést,…..
_ 2008.11.15 18:48:00
tyúkok             ..
Így mulat egy orosz úr!A szenzációhajhász sajtó már napok óta adagolja azt a tragikus hírt, hogy megint áldozatul esett 20 ember értelmetlen katonai kísérletezésnek.A Fóka nevű gagyi tengeralattjárót évek óta próbálják összerakni, de elsőre még azt sem sikerült…..
nemtudom 2008.11.15 18:25:57
Péntek éjjel óta a blogok adminisztrátorai kaptak egy üzenetet, hogy dönteni kell a blog sorsáról. A fő kérdés, hogy hajlandó-e a blogger a blogjában helyet szorítani hirdetéseknek, melyek persze csak részben neki hoznának pénzt a konyhára.Kettő plusz egy lehetőség közül…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
nemtudom 2008.11.07 19:24:02
Szegénység blog Eladtam a lelkem 2008.11.07 10:00:00
Közeli és távoli ismerőseim szemében (nem a barátok szemében) a Budapestre költözésem egyenlő azzal, hogy eladtam a lelkem az ördögnek. Úgy néznek rám, mint kotlós a piros kukoricára. Nem mondják, de látom a szemükben, hogy többé nem vagyok közéjük való, feladtam a…..
Reckl Amál blogja Fekete lyuk 2008.11.07 10:19:00
Keleti Györgyi politikuscsaládból származik, ezért úgy érezte ez önmagában feljogosítja arra, hogy ő legyen a világpolitika megmondóasszonya.Azt mondja a drága:"Én nem vagyok rasszista, nem vagyok tele előítéletekkel, de azt gondolom, hogy Amerikának nem egy színes bőrűt…..
Reckl Amál blogja Viccnek erős 2008.11.06 13:35:00
A bohóctársadalom tiltakozik az ellen, hogy a Fővárosi Nagycirkusz száműzte a bohócszámokat a műsorából! A bohócok műsorai hozzátartoznak a cirkuszművészet tradíciójához, hiszen bohóc nélkül nem cirkusz a cirkusz! Követeljük, hogy a Fővárosi Nagycirkusz vezetése…..
Aki rákattint a Szegénységblogra, elsőre azt hiheti, hogy csak kipiheni magát a blogger a munkába állás előtt, ezért nem írt múlt hét óta.Azonban a posztokon belül látszik, hogy már nem lehet hozzászólni semelyikhez sem.Két variáció lehetséges.Vagy Szegényné úgy döntött,…..
Aki már sokszor megdöbbent életében, az fog mindig újra megdöbbenni...
nemtudom 2008.11.05 15:03:57
Először azt hittem, a feladó meg akar ismerkedni velem, amikor a masszazsblog kukac indamail pont hu címre megérkezett a következő levél, hiszen épp úgy kezdődik, mint egy társkereső hirdetés, vagy arra adott válasz.Később kiderült: másról van szó.A masszőrét ajánla,…..
Erőleves blog Életuntság 2008.10.16 19:41:19
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha rá fogok egy ilyen fórum segítségére szorulni.Bár még nagyon fiatal vagyok (20 alatt) máris sikerült egy rakás problémát felhalmozni. Igaz, be kell valljam 60%-ért én magam is felelős vagyok.Mivel a családomtól és a rokonságtól jóformán…..
Nagyon érdekes dolgot találtam, szeretném megosztani veletek. Az olvasói leveleken túlmenően úgy gondoltam, ezt is megvitathatnánk, fejezetről-fejezetre. Nemrég a kezembe, illetve pontosabban a monitoromra akadt egy, feltehetőleg az internet hőskorából vagy talán még régebbről…..
Ahogy ígértem, továbbmegyünk a női következetlenség szálon. Idézem: "Azonban van itt még más is. Ha szexről van szó, a nők erőfölényben vannak. Még egy kövér és csúnya troll is hozzájuthat a kielégüléshez. Csupán annyit kell tennie, hogy elmegy egy kocsmába vagy…..
A barátnőm legjobb barátja szerelmes a barátnőmbe, ezt ő is tudja, de azt mondja hogy nem érez iránta semmit, csupán barátok.Ma azt mondta, hogy nagy kedve lenne lefeküdni vele.Hmm. Ti mit gondoltok erről?..
avagy a kettős mérce Az imént volt szerencsém belepillantani a Viasat 3 Bár 2.0 című műsorába. Azt az ominózus jelenetet adták, amikor az egyik hölgy játékos gyakorlatilag lecigányozta a másik játékost. A híradások alapján egyértelmű az eset, amitől el kell…..
Reckl Amál blogja Rossz ómen 2008.10.11 07:11:38
Ma reggel a Nap tv meghívta Kocsi István BKV-vezért egy kis hajnali csevelyre.Sajnos azonban az igazgató úr nem érkezett meg időben, mert a Szabadság tér 17-be hajtatott. Kár, hogy a Nap tv stúdiója az Angol utcában van.(Nem baj, addig legalább hosszabban fejthette ki az MTK fejese az…..
nemtudom 2008.10.11 15:06:50
Reckl Amál blogja Fáziskésés 2008.10.10 13:14:00
Még tart a budapesti NATO-csúcs. Nem baj, engem szerencsére annak ellenére nem érint, hogy ebben a városban dolgozom és élek.Ellenben egy furcsaságot megfigyeltem. Azt hiszem, ezek a nagy szakértelemmel rendelkező, különleges státuszt élvező hölgyek és urak le vannak maradva egy…..
Brrrrr... Rusnya idő van odakint, ha így haladunk, holnap már télikabátban fogok császkálni.Ma egy olyan levelet teszek közszemlére, amely nem a hétköznapi emberek problémáit eleveníti meg, sokan örömmel cserélnénk le rabszolgamunkánkat a levélíró úriemberrel.Természetesen…..
nemtudom 2008.09.17 14:29:42
MM panaszára, miszerint átverte őt a MÁV pénztárosa, megérkezett a hivatalos válasz. De MM nem boldog, szerinte a levél egy merő hazugság és ezt jól meg is írta, majd megoldásként inkább elhagyta az országot.Tisztelt ....  Megkeresésének kivizsgálása lezárult, azzal…..
Szaffy :( 2008.08.21 09:28:00
Napok óta szomorú vagyok és nem értem, hogy miért. Mikor lefekszem, azt hiszem, hogy reggelre elmúlik, de nem. Majdcsak lesz valahogy.Update:Rájöttem, hogy mi lehet a baj. Mostanában rosszakat álmodok. Nem rémálmaim vannak, de nyugtalanítóak. Lehet, hogy ezért vagyok ilyen…..
nemtudom 2008.08.22 09:09:47
nemtudom 2008.08.22 09:14:11
..
nemtudom 2008.08.05 13:49:28
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
nemtudom 2008.07.25 08:43:17