Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMALLY

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza-visszatérő kérdés a blogon, hogy miként is kellene a LEGO-klónokhoz, vagy éppen a kompatibilis kiegészítőgyártókhoz viszonyulnunk rajongóként. Összeépíthetjük-e, keverhetjük-e az eredeti kockáinkkal, elfogadható-e a használatuk, és egyéb nem túl érdekes kérdéseken…..
Az én gyerekszobámban a plafonról soha nem lógott semmi (nem is tudom miért), ezért mindig irigykedve bámultam, hogy Rali barátom ágya fölött micsoda csatákat vívnak a damilra aggatott világháborús repülőgép-modellek. Szerintem nagyszerű ötlet a LEGO-tól, hogy a Planet Set…..
Egészen kicsi, néha minifigura-kompatibilis, a 70-es 80-as évek hangulatát árasztó és őrült kedves autókban utazik SouKoyamada. Megalkuvás nélkül tenném a többéségét a – most már bizton állítható: soha el nem készülő – városomba. (A kisebb modellek stabilitását…..
Büszkén feszített az ülésen, kezei keményen markolták a kormányt, jobb lába padlóig taposta a gázpedált. Elszánt tekintettel meredt előre és meg volt győződve arról, hogy időben fog érkezni, sikerülni fog a bevetés... (Nagyobb csomag keretén belül, alig másfél angol font…..
SMALLY 2012.03.08 17:36:25
@Tier: +1 szerintem is profil idegen ! amúgy tényleg nagyon gyatra "készlet"
SMALLY 2012.03.08 21:17:39
@Haynau: jó hogy megírtad kell ilyen is ! Amugy elgondolkodtam azon hogy kishazánkba például a gyerek magazinok mellé milyen ócskaságokat, és bóvli cuccokat adnak , hát azokhoz képest "nagy" király ez a kis készlet , illetve ha visszaemlékezek a gyerekkoromra akkor én még örülni is tudtam volna ennek a szettnek mivel főleg impulse készletek domináltak a gyüjteményemben.
Update: A LEGO Hungária szíves közlése, hogy májustól mind a DC, mind a Marvel készletek kaphatóak lesznek itthon is, de kizárólag csak játékboltokban. Velük együtt Spongya Bob is megérkezik. Szuper(hős)! Sajnos az idei év egyik legnagyobb durranása, a felnőttek számára…..
A Super Heroes készletek első blogos bemutatására sem kellett túl sokat várnunk, hála a Tier által küldött kritikának. Geekek előnyben! I. Alapadatok Neve: The Dynamic Duo Funhouse Escape Sorozatszám: 6857 Témakör: Super Heroes Altéma: DC Universe Kiadás éve: 2012 Kockaszám:…..
SMALLY 2012.02.29 12:41:15
@Longeye:

Én a Marvel vs Dc "háborúba" marvel párfogolt vagyok de azért valamennyire tisztába vagyok a dc karakterekkel is de ennek ellenére őszintén szólva rá kelett googleznom batmanre , és tényleg beugrott hogy fehér a szemrész a maszkján akárcsak Robinnál . Azt hiszem a film miatt maradt meg a tudatalattimban hogy ott szemnek kéne lennie...
SMALLY 2012.02.29 23:24:33
@Yooha: érdekes am macskanőnek megtudták oldani :S
(lásd vTomi linkje ..)