Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 2010 decemberben a családtámogatási törvény módosító javaslatainak elfogadásával változott a GYES-re való jogosultság munkavégzés mellett. Az új szabályozás szerint kereső tevékenységet nem folytathatsz a gyermeked egyéves koráig, ha a gyermek elmúlt egy éves, heti…..
Molci 2012.02.26 22:50:17
@Dolgozó mami: Kedves Ági!
Köszönöm a válaszodat! Sajnos munkaköri leírást nem kaptam és szerintem nem is fogok kapni. A pozícióm neve minőségi ellenőr és abban állapodtunk meg, hogy adminisztrációs-méréses feladatokat fogok végezni a legyártott termékeken. Ezzel szemben a soron csomagolok és hétfőn már minőségellenőrként fogok dolgozni.
Amúgy már szóltam emiatt és azt a választ kaptam erre, hogy mivel rosszul áll a cég azt kell csinálnom ami éppen szükséges. De ha ezt tudtam volna, hogy ezt fogom csinálni akkor nem fogadom el és az eredeti munkámat kérem ami meg van csak más végzi helyettem (raktáros voltam előtte). Csak kíváncsi voltam erre, hogy mi van akkor ha aláírok valamit és nem azt csinálom amiben megállapodtunk. Akkor nagyon úgy nézem, hogy ebből nem lesz más, mint egy felmondás.
Üdv:
Molci
Molci 2012.03.11 22:37:43
@Dolgozó mami: Kedves Ági!
Sajnos a helyzetem változatlan és már nem is bírom sokáig ezt, mert számomra ez eléggé "megalázó" hogy ezt kell csinálnom. Raktárosként sem fizikai munkát végeztem most pedig csak ezt csinálom. Az miért van, hogy a munkáltató bármit megtehet és a munkavállaló csak nyeljen ha nem akarja, hogy kirugják vagy addig csinálják míg nem bírja és felmond? Tisztában vagyok azzal, hogy nem lettem volna köteles elfogadni ezt a pozíciót de vállaltam a jó együttműködés miatt és akkor ezt kapom? A gyermekem év végén lesz 3 éves tehát még sokéig állok felmondási védelem alatt.
Munkaköri leírást még most sem kaptam és mostanában már szó sincs róla, hogy esetleg azt csinálnám bent amit régebben megbeszéltük. A munkaszerződés módosítást nem lehet megtámadni azzal, hogy megtévesztettek és úgy írtam azt alá, hogy nem tudtam mit fogok csinálni?
Ha véletlenül megkapnám a munkaköri leírást és nem azok szerepelnek benne amit megbeszéltünk hanem azok amiket most csinálok, akkor alá kell írnom vagy megtagadhatom arra hivatkozva, hogy 1 hónapja nem ezt beszéltük meg.
Egyáltalán ezzel az egész üggyel kapcsolatban van valami esélyem arra, hogy megváltozzon valami vagy tényleg csak annyi lehetőségem lesz, hogy felmondjak? És akkor persze megint csak a munkavállaló van kiszolgáltatott helyzetben... Új munkahelyet pedig folyamatosan keresek, mert nem akarok itt maradni de mivel észek-kelet magyarországon lakom így elég kevés esélyem van rá, hogy a közeljövőben találjak valamit.
Nagyon el vagyok keseredve :(

Üdv:
Molci