Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Gromov

946 bejegyzést írt és 1356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az…..
A Sapa Fehérvár AV19 mindkét közvetlen ellenfele nyerte mai meccsét, a Medvescak Zagreb feljött a 7. helyre, a magyar bajnok egy pont hátránnyal 8., jelen állás szerint négy egységgel előzi az Olimpija Ljubljanát. A Jesenice drámai körülmények között, 2-0-s vezetésről az…..
NHL-pályafutása harmadik mesterhármasát érte el a Pittsburgh Penguins ásza csapata Montreal elleni meccsén. A legérdekesebb gól a harmadik volt, gyönyörű csellel ültette le Halak kapust, aki kis híján így is védett, ám a korong Sidney Crosby korcsolyájára pattant, onnan a…..
Nem lett túlontúl eredményes a Sapa Fehérvár AV19 második hazai meccse a Red Bull Salzburg ellen. Az ellenfél négyet ütött kezdetnek, aztán előbb Sofron, majd Vaszjunyin szépített, mindez azonban semmire sem volt elég. A vége 2-6 lett, az ellenfél alighanem először mutatta meg a…..
Colton Orr, a Toronto jobbszélsője korántsem pontjairól, inkább bunyóiról híres, csak ebben a szezonban ötnél tart már. Legutóbb az anaheimi George Parrosszal akadt össze, alaposan elverték egymást, a hockeyfight.com szavazói döntetlenre adták a csatát. A viadal a vége felé…..
Izgalmas meccsen húzta be a nagyon fontos győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Úgy tűnt, tényleg jobb csapat a magyar, mégis az ellenfél vezetett 1-0-ra, majd 2-1-re, ráadásul további helyzetek is voltak bőséggel a kiválóan védő Satosaari kapuja előtt. Más kérdés, a hazaiak…..
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-tornán a két Mol Liga-csapat számára csak a presztízs volt a tét az utolsó fordulóban, hiszen a Hága szombaton továbbjutott. A hazaiak alaposan odatették magukat: az első harmadban nem esett gól, a másodikban aztán ötöt vágtak, "hihetetlen…..
A Ruutu nevet sokkal többen ismerik Magyarországon, mint amennyire Jarkko és Tuomo teljesítménye miatt indokolt lenne, ami elsősorban előbbi csibészségének – a szigorúbbak szerint agyatlanságának – és Ganxsta Zolee előadóművésznek köszönhető. Tuomo viszont nemcsak…..
Jégkorong Dab.Docler–Miskolc 6-1 2009.10.24 21:26:00
A Dunaújváros alaposan visszavágott a Miskolcnak legutóbbi Mol Liga-vereségéért. Már az első harmadban kiderült, semmit sem bíznak a véletlenre a hazaiak, alig több, mint 13 perc alatt hármat rámoltak be. A Jegesmedvék a második felvonás közepén szépítettek, utána azonban…..
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-csoport utolsó, vasárnapi fordulójában már csak a presztízs lesz az SC–Újpest rangadó tétje. Az NHL-es hokisokkal felálló holland HYS The Hague ugyanis a házigazdák után a lila-fehéreket is elintézte, és ezzel továbbjutott a…..
A Ferencváros hatalmas verést mért pénteken a Brassóra, a két csapat közti óriási különbségnek köszönhetően a hazaiak kapujában bemutatkozhatott az ifjú Hortay Olivér. Hoffmann Attila csatár úgy látta, felkészülésnek jó volt a meccs az Újpest elleni rangadó előtt, Kovács…..
Hatalmas bodicsekkel terítette le a szerdai Vancouver–Chicagón Jonathan Toews Blackhawks-kapitányt Willie Mitchell. Toews nagyot hibázott, amikor leszegett fejjel indult előre, és nem vette észre az ellenfelet. A bírók lefújták az akciót, Mitchell két percet kapott, de nem…..
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
Két kezdeményezésről adunk hírt egy bejegyzésben. A Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapata rajzversenyt hirdet általános iskolás diákok számára, a Sapa Fehérvár AV19 szurkolói pedig szurkolói buszokat indítanának több idegenbeli EBEL-meccsre. A Dab.Docler rajzpályázatán…..
Afinogenov hatalmas kedvencem, itt lóg a cirill betűs meze a közelemben. Az elmúlt két szezonban szomorúan figyeltem, mennyire nem sikerül neki semmi, tavasszal a világbajnok válogatottból is kimaradt, hiába ajánlkozott. Abban bíztam, hátha jót tesz neki, hogy sok év után…..
28 éves svéd hokissal erősödik a Sapa Fehérvár AV19 kerete. David Bornhammar jó adottságú védő, az előző szezonban az Allsvenskanban érdekelt Leksandban játszott. 1999-ben draftolta a Washington, de az NHL-ig nem jutott el. Játszott viszont ifjúsági és junior-világbajnokságon…..
Elképesztően rossz szériában van a Vasas Bp. Stars. A káposztásmegyeriek négy körrel ezelőtt nullára verték a Brassót, ám csatáraik azóta képtelenek a kapuba találni. A csapat elsőre az Újpesttől kapott ki 3-0-ra, majd az SC Csíkszeredától előbb 1-0-ra, ma 4-0-ra. A…..
Jégkorong Fehérvár–Linz 6-5 2009.10.18 21:20:00
Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6…..
A szurkolók hosszan ünnepelték a Miskolci Jegesmedvéket a pénteki Dab.Docler-verés után, videónkban egyrészt megnézhetik a gólokat, másrészt meghallgathatják, hogyan látta a meccset a háromgólos Hajós Roland, a győztes és a vesztes edzője, továbbá Galanisz Nikandrosz. A…..
A Sapa Fehérvár AV19 lendülete megtört Salzburgban, nem sikerült meglepetést okozni. Már a második percben megszerezték a vezetést a hazaiak, aztán megduplázták előnyüket, és bár kétszer is sikerült visszajönni mínusz egy gólra – Kovács és Mihály szerezték…..
Sokan fanyalogtak – mi sem örültünk –, amikor kiderült, kevesebb csapat lesz az idén a Mol Ligában, de egyre inkább úgy néz ki, soha nem látott módon kiegyenlített a küzdelem az aktuális szezonban. Ennek újabb bizonyítéka a Miskolc és a Dab.Docler péntek esti…..
Szerdától kaphatók a belépők a novemberi Pannon Hoki Kupára. A székesfehérvári négyes tornára az ország valamennyi Ibusz-irodájában lehet jegyet vásárolni. A napi a diákoknak és a nyugdíjasoknak 900 forintba kerül, az állóhelyért 1900, az ülőért 2900 forintot kell fizetni.…..
Minden idők legjobb Volán-meccseinek egyikét láthattuk kedden este, óriásit játszott a csapat. Túlzás lenne azt mondani, hogy az EBEL-listavezető Villachnak esélye sem volt, hiszen Hetényi Zoltán hatalmas védései nagyon is kellettek ahhoz, hogy az első harmadban kétgólos…..
Szinte másodpercre pontosan fél meccsig tartotta magát a Mol Liga-utolsó az elsővel szemben, 30:02-ig 0-0 volt az állás. Ekkor Erdélyi Péter megszerezte a vezetést a Dab.Doclernek, sőt: még ebben a percben megduplázta az előnyt az ifjú Kiss Dániel. A harmadik újvárosi gólt is a 18…..
A Mol Liga-játéknap első meccsét időrendben az SC Csíkszereda és a Ferencváros játszotta, a székelyek esélyt sem hagytak vendégüknek. Moldovánék 3-0-ra elhúztak, minden harmadot megnyertek, 6-2 lett a vége. Az Újpesti TE sem veszített felvonást a Vasas Bp. Stars otthonában,…..