Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcusFenix

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
Amit tudunk, hogy hivatalosan bejelentették a Samsung Z készüléket. Amit én nem értek, hogy mi a cél vele. Szerintem csak a Samsung körüli állóvíz felkavarása. Meglátjuk, mire lesz elég. Amikor először hallottam arról, hogy a Samsung saját operációs rendszerrel ad ki…..
A díjat az LG viszi el, legújabb üdvöskéjével, a G Flexszel. A nyilvánvalóan masszív tudatmódosító szerek hatása alatt álló PR-csapatot feltehetőleg az "úgy belesímul a kezedbe, mintha ott sem lenne" gondolata ihlette meg amikor létrehozták ezt a filmecskét, amit látva még…..
MarcusFenix 2014.03.07 11:03:33
A G7 csoport elvileg a bolygó leggazdagabb fejlett országait tömöríti. Valódi gazdagság ez, vagy csak adósságból finanszírozott ideiglenes jólét? A következő grafikon a Deutsche Bank-tól származik, és a G7 országok összesített GDP és államadósság növekedését veti…..
MarcusFenix 2013.09.16 11:27:25
@hot-spot: hogyne... dolgozzál csak szépen te is mint a többiek! Nemrég hallottam egy hozzád hasonló nagyon "iskolázott" ember méltatlankodását arról, hogy a diplomások sokkal kevesebb szakmai gyakorlattal jóval többet keresnek nála a melóhelyén. Nos erre annyit reagáltam, hogy míg én reggel amikor elmegyek a notebookomat viszem magammal, ő pedig a létráját... te meg a viledát. Mégis mit vársz?
Tanultál? - Nem
Tanulsz? - Nem
kitanultál valami hasznos szakmát? - Nem
Ha nem lettél volna lusta, szépen kijártad volna pl. az ötvös sulit, és akkor maszekban a főállás mellett lenne esélyed arra, hogy pl. jó design ékszereket csinálj és eladd drágán a maradék pénzes rétegnek.
MarcusFenix 2013.09.17 06:39:38
@hot-spot: :))) na mi van nyanya, kiröhögtek a rendőrségen hogy így fröcsögsz?:)))
Lehet úgy is megszorítani, hogy a költségvetés is rendben legyen és a gazdaság se süllyedjen el a recesszióban?Napjaink rettegett közgazdasági kifejezése a megszorítás, ami az adóssággal és költségvetési hiánnyal küzdő európai országok számára többnyire egyet jelent az…..
MarcusFenix 2013.09.12 13:20:20
@hot-spot: olyan butaságokat írsz hogy azt már büntetni kéne... apropó! napok óta várom hogy berúgja a SWAT az ajtót rám és elvigyenek alsógatyába előzetesbe mert hozzád mertem szólni, de sehol a rendőrség... mi történt? Átment Norton, dugtatok egy búcsu dugást és elfelejtetted hogy az én életem még meg kell aznap nyomorítanod?:))))
Egy közelgő gazdasági válság sikeres előrejelzése sok-sok munkahelyet megmenthet, és talán megakadályozhatja, hogy egy világméretű pénzügyi összeomlás recesszióba taszítsa az adott országot.Előre látni a jövőt, ez minden közgazdász álma. Ha mondjuk mi magyarok csak…..
MarcusFenix 2013.09.11 07:18:15
@hot-spot: a Google maga a jövőbelátó időgép, ezt mondom évek óta. Neked meg találtam egy jó cikket:
fn.hir24.hu/itthon/2013/09/10/gyermeket-probal-rabolni-egy-no-a-fovarosban/~~fokusz
Puskaporos hordó?   Szombaton a BBC Monitoring orosz forrásokra hivatkozva jelentette, hogy Putyin egyetlen repülőgép anyahajója, az Admiral Kuznyecov is hamarosan benéz a Földköz-tengerre.   Meg nem erősített hírek szerint a kínai haditengerészet Jing Gangshan…..
MarcusFenix 2013.09.08 19:15:59
@hot-spot: Igen, zsákolj!
világevő Kedvenc gasztropoénom 2013.09.05 08:15:16
Nem szoktam vicces képeket közzétenni, de ez üt. Forrás: a világ talán legjobb magazinja, The New Yorker "Akkor most várunk." [Még van hely a szeptember 11-i Világevő Brazil Vacsorán, csodás dél-amerikai húsok korlátlanul!]..
MarcusFenix 2013.09.06 07:37:14
@hot-spot: szar ügy ha már ilyenekkel kell feldobnod a kaját hogy legyen benne némi hús is! :)))
Az oktatáspolitika egy kiemelten fontos terület, amely a társadalom egészét érinti, mégis eddig minden kormány elbaltázta. A mostani kormány, Orbán Viktor második kormánya, Balog Zoltán, Hoffmann Rózsa és Klinghammer István neveivel fémjelezve a lehető legnagyobb kárt tették a…..
MarcusFenix 2013.09.05 21:18:45
@hot-spot: hogy az autósok ne üssék el a gyereked te okostojás... nagyon jól teszik ezt!
MarcusFenix 2013.09.06 06:43:39
@hot-spot: az enyém még 5 éves, nem 10 ahogy írtad. Én is kisérgetni fogom, de a legtöbb szülő 8 évesen már egyedül küldi szerintem.
Az első rész folytatásaként (itt érhető el: LINK), nézzük tovább azokat a tulajdonságokat, ami egy igazán jó nőt jellemez. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kőbe vésett lista. Tapasztalatok alapján íródott ez a bejegyzés, de bátran alakíthatod, sőt kíváncsi…..
MarcusFenix 2013.09.05 21:20:58
@hot-spot: no majd szépen ő is feljelent téged! :)
A kormányzat társadalmi egyeztetésre bocsátott egy hosszú és unalmas nevű törvénytervezetet. Ez azt célozza, hogy az önkormányzatok és azok szervei által nyújtott segélyek helyi nyilvántartása mellett egy központi rendszert is kialakítson.A segélyek központi nyilvántartása…..
MarcusFenix 2013.09.05 20:06:38
@hot-spot: már megint ingyen akarsz élni.... de a butaságod határtalan. Ha a minimálbér 500.000 lenne, akkor 2-4000 forint lenne egy kiló kenyér.
Miért van az, hogy az USA államai remekül megférnek egymás mellett, miközben az eurózónában egyik válság követi a másikat?Kevin O’Rourke és Alan Taylor közgazdászok egy tanulmányban összehasonlították az Egyesült Államokat az eurózónával, arra a kérdésre keresve a…..
MarcusFenix 2013.09.05 07:28:25
@hot-spot: tényleg? Nos nézzük csak a leltárt miért is irigykedek rád:

1. Van családom és boldog házasságban élek, veled ellentétben.
2. Van nemi életem amivel elégedett vagyok, veled ellentétben
3. A gyerekem nem szenved a csonka családtól, a tieddel ellentétben.
4. Van munkám, olyan amire egész életemben vágytam, szeretem csinálni és nem nyomorgok a pénzből amit keresek vele, veled ellentétben.
5. Önmegvalósítok folyamatosan, veled ellentétben.
6. Nem szedek gyógyszert a mentális állapotomra, és nem szorulok kezelésre, veled ellentétben.
7. Vannak barátaim veled ellentétben.
8. Nem vagyok mindjárt 50 éves, veled ellentétben.

... és folytathatnám... de még mindig nem találtam semmit amire irigykednem kéne... segítesz?
MarcusFenix 2013.09.05 14:25:58
@hot-spot: kész, most teljesen megsemmisítettél, kiesek az univerzum szélén a szakadékba!
Azon gondolkodtam, hogy szólj ha mész a rendőrségre és akkor veled megyek, így megspórolunk a nyomozati szakaszból két hónapot, én majd bejelentkezek mint gyanúsított :)) Megnézem az ügyeletes tiszt fejét! :)) Na ok?
MarcusFenix 2013.09.05 15:37:23
@hot-spot: Nagyszerű ötlet, akkor ez azt jelenti hogy egyből neked fizessek büntetést?:))))

jó ötlet, csak mivel ezt te buknád és én viszont feljelentelek akkor így te fizetsz nekem..:) Hova küldjem a bankszámlaszámot?
Vége a nyaralásoknak, lassan mindenki visszatér a normál kerékvágásba, de ilyenkor még egyszer végiggondoljuk, milyen élmények is értek minket a nyár folyamán. Így tett Bence is, aki Walesből látogatott haza és bár élményei inkább pozitívak voltak, a végkövetkeztetés mégis…..
MarcusFenix 2013.09.03 15:17:55
@hot-spot: nemrég még (2 napja) 80e forintot kerestél és azért keseregtél hogy 39e az egy főre jutó jövedelmed.... ja igen hivatalosan, mert 70et feketézel. :)

Cserben hagyott a pasid? Mégis mit vártál tőle? Elmondtam neked már a legelején hogy csak kihasználni akart, elmesélte.... Rüheltelek, de azt mondtam hogy ezt még te se érdemled meg és ezért "vesztem vele össze" ... persze le lettem hülyézve.
MarcusFenix 2013.09.04 10:33:37
@hot-spot: nem látom a hozzászólásod, csak az értesítést de válaszolok.. soha nem tartottam zseninek, ezt mondtam, max te akartad annak látni. ... de majd a giga projektjével bizonyít... bár kezd az az érzésem lenni hogy az egy éve tartó giga projekt az hogy téged onnan kipateroljon. Jobb lesz ez így, már csak be kell hálóznod Soros Gyuri bácsit, vagy Klapkát :) ... Klapka neked a jó parti, mert korban hozzád illik :)))) és sok aranya van amibe mindketten szerelmesek vagytok
MarcusFenix 2013.09.04 14:16:57
@hot-spot: ja hát az ingyen munkaerő az kell a jó profithoz... :) Nem fog bejönni neki egy giga projekt se.
Okos ötlet lenne, ha az állam a gyermekek és a gyermeknevelés után a jelenleginél nagyobb, netán sokkal nagyobb adókedvezményt adna?A szakemberek többsége egyetért abban, hogy az adórendszernek a fogyasztási adók felé kell elmozdulni úgy, hogy egyre kisebb részben terheli a…..
Végre fellélegezhet minden magyar ember: Magyarország visszafizette az IMF-nek 2008-ban felvett hitelét. Végleg megszabadulunk tehát a Nemzetközi Valutaalap embereitől (most már irodát sem fognak fenntartani Budapesten), nemhogy beleugatni a gazdaságpolitikába. A hitel végtörlesztése…..
MarcusFenix 2013.08.22 08:42:14
@hot-spot: szerintem meg az olyanoktól ilyen az ország mint te, akik szakszerűtlenül csapkodnak össze-vissza vállalkozásokba, és amikor bebukják akkor szidnak mindenkit mert mindenki más tehet róla csak ők nem.

... de, te tehetsz róla mert béna vagy és ostoba.
Megdöbbentő hírről számolt be az amerikai média. A történet valóban csodás, ezért egyre több szemtanú nyilatkozik, de a legnagyobb hitele mégis a mentést végző tűzoltóparancsnoknak van, aki egyszerűen őrangyalnak nevezte a szörnyű balesetnél fölbukkanó titokzatos papot. A…..
MarcusFenix 2013.08.12 12:29:24
@hot-spot: Igen, a bizonyíték pedig nem más rá mint a csodás életed. Ebben kapod vissza a sok negatív dolgot ami önlik belőled :)))
Tisztelt Munkahelyi terror blog!  Egy nagy külföldi multicégnél dolgozom alkalmazottként. Az irodák légjavításával kapcsolatban valamit nagyon elrontottak, mert a legutóbbi "optimalizálás" óta gyakorlatilag minden nap csaknem 30 fokot és levegőtlen büdöset kell elviselnünk,…..
MarcusFenix 2013.08.06 19:49:06
@hot-spot: igen, jó munkahely az a Nyugati McDonalds WC belépő manageri pozició!
Vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Múlt hét közepén már hallottuk a pletykákat, mostanra több szakportál is megírta a hírt: az egyik legrégibb magyar játékfejlesztő stúdió, az 1991-ben alapított Digital Reality (született Amnesty Design) nem tud tovább működni. Úgy tudjuk, a…..
MarcusFenix 2013.07.29 22:21:09
@hot-spot: ne erölködj, inkább próbáld meg most az ingatlan csúcson eladni a ratyi paneledet, amit a liftkezelői állásodból kapott pénzen reparálsz folyamatosan :)))
MarcusFenix 2013.07.30 07:32:33
@Stöki: hát az azért pont másképpen volt, mert az ő pasija akarta megdugni az én feleségemet de mindegy :) hot-spot az OPNIból szabadult (elég olvasni az üzeneteit)
Azért ragadtam billentyűzetet, mert nagyon aggasztó jelenség kezd elharapódzni az App Store-ban. Van egy frusztrált felhasználó, aki magát Kalácsnak hívja, és minden apphoz, ami iOS 6 alatt fut, automatikusan beír egy csillagot, és lebuziköcsögözi a fejlesztőt vagy kiadót. Miután…..
Libertarian Tanulópénz 2013.06.26 08:00:00
Beérett egy válság. A „Hitel, hitel, tessék, hitel, olcsó!” bazári lendülettel osztogatott devizahitelek fojtogatják a lakosság egy részét, akik most jogosnak érzik, hogy kiálljanak a szemét globáltőke magyarokat megnyomorító eljárása ellen és a hiteleik eltörlését…..
MarcusFenix 2013.06.28 08:14:22
@hot-spot: te a volt férjedtől kapott lakás árából vígéckedsz, így tényleg nem kell hitel. Mellesleg megjegyzem ahogy az adótartozás is hitel gyakorlatilag, és az a cégednek van, tehát van hiteled :)
Kérem szépen, újabb sokkoló fordulat állt be Kocsis Korinna vs. Szépségkirálynő ügyben. Most éppen a Blikk hozta le, hogy Hajdúné Sarka Kata, aki egyébként a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője kijelentette: nekik (mármint a cégnek, nem a Hajdú-klánnak, még mielőtt per lenne…..
MarcusFenix 2013.06.28 08:10:49
@hot-spot: hosszú idő óta az első hozzászólásod ez amivel egyetértek. Semmi kivetnivalót nem találók Katában, sőtt tök pozitív példa. Csak az irigyek támadják. Szép is, normális is, a család a legfontosabb neki, megad mindent a gyerekének és kivételesen nem DJ-zésből vagy más tipikus celeb dologból akar megélni.
Amikor nincs egy jó cégér a cégért A városban nézelődve érdemes megfigyelni a különböző boltok, intézmények cégéreit. Ez az első dolog amit meglátunk. Sokszor ez dönti el, hogy bemegyünk-e az adott üzletbe, függetlenül attól hogy szükségünk van-e az ott árult…..
MarcusFenix 2013.06.25 08:46:23
@hot-spot: Ez szuper hozzászólás volt! :) A te üzletednek se kellett a reklám, be is csődölt ahogy kell :)))) Te marketingzseni, és még képes vagy a szakadt blogodban osztani a sok ostoba butaságot másoknak? :)
A rezsicsökkentés kormánya kétszeresére emeli a készpénzfelvétel díját augusztusi hatállyal. Ezt csak azért írom le, mert egyik kedvenc stilisztikai eszközöm az oximoron. Azon egyébként nem kell meglepődni - hiába tépi a száját meglepetésről meg skandallumról a sajtó -,…..
MarcusFenix 2013.06.21 13:31:57
@hot-spot: A te céges mérleged itt van a falon kirakva, ha jó kedvet akarok akkor csak ránézek :)
Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Olvasva a blog íróinak történeteit, látnom kell, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, de így is kedvet kaptam, hogy leírjam, az én történetem. Már csak a célból is, hogyha leírom/kiírom magamból a problémámat, akkor az…..
MarcusFenix 2013.06.21 13:30:32
@hot-spot:
"Vedd fel a kapcsolatot a volt osztálytársaiddal,hívd fel őket telefonon,faszbúkon és beszélj velük hogy segítsenek mert az éhhalál szélén vagy!Kicsit sajnáltasd magad,akkor segítenek,csak ne túlozd el a sajnáltatást se."
Látod neked se segítettek, pedig túlzás nélkül te is az éhhalál szélén vagy mint sikeres vállalkozó:)
Mi lesz a harmadik biznisz amit elcseszel?
Vöröshajú lányok Juliette 2013.06.20 17:30:00
..
MarcusFenix 2013.06.21 13:26:47
@hot-spot: akkor a te arcod minimum láncfűrésszel kéne kidekorálni a neten fent lévő szopós képed miatt... :)