Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez is csak egy nick

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas betegség után szerda hajnalban, 67 éves korában elhunyt Komár László énekes. Komár 1962 és 1965 között a Scampolo tagja volt (majd 1967-től ismét), 1965 és 1967 között pedig a Dogs együttessel zenélt. A Scampolo volt az első magyar zenekar, amely rock and rollt…..
Ez is csak egy nick 2012.10.18 13:25:54
@melchi zadok:
Egyrészt túlspiRázott (nem a német spielen (játszani) az alapja (akkor spílezni lenne a magyar szóképzési szabályok szerint), hanem a latin spirare (lélegezni), nem véletlenül túllihegni a magyar verzió).

Másrészt Magyarországon azért elég kevés akkora tehetség van, mint ő volt (és ezt az összes akkori zenész elismerte, pedig zenészberkekben nem nagyon szokás agyondicsérni egymást, főleg akkor, ha a dicséret tárgya nincs is a közelben).

A jó gitáros nem az egy másodperc alatt lefogott hangok számáról ismerszik meg, hanem abból, ahogy a hangszerhez nyúl. Lásd még mondjuk Tátrai, aki szintén nem egy virtuóz (saját maga szerint sem, nyilatkozott ilyet pár éve), viszont nem véletlenül szeret vele játszani mindenki (pedig egyébként elég vaddisznó természete van, saját technikusát is verte már meg koncert közben, mert nem úgy szólt a cucc, ahogy neki tetszett volna).

De sorold bátran a sokkal tehetségesebb zenészeket. Nosza.
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Ez is csak egy nick 2012.08.28 18:38:22
Mondjuk a sok okosnak annyit, hogy a néger NEM latin szó.

Latinul a fekete 3 alakja: niger, nigra, nigrum.

Tény viszont, hogy egy csomó nyelvben ebből ered a négerek megnevezése.

@/nahayder:
A szerecsen nem a szaracén magyar megfelelője, hanem másik alakja (a szaracén is magyar szó, hogy átvett, az más kérdés, ha az átvett szavakat nem számolnánk, a magyarnak alig pár száz szavas szókincse lenne).
A negrita pedig Dél-Amerikában egyáltalán nem számít sértésnek, Suarez esetében is inkább a nőnemű végződés volt a sértő, merthogy férfire (pl. Evra) azt mondják: negrito.
Ez is csak egy nick 2012.08.29 03:20:05
@Anti Anyag:
Pedig pont te írtad, te segg...
Itt:
"Közünk annyi van, hogy mivel nincs rá magyar szó, a latint használjuk, az vált magyarrá."

Ökör...

Amit a nyelvekről írsz, szintén baromság. Vedd pl. a északi germán vagy a keleti szláv nyelveket. Vannak átvett szavaik, de a saját szavaik száma több tízezer.

@AbuBakr:
Montenegrót biztos nem bántja, az ugyanis a helyiek nyelvén Crna Gora.

@Gyurma73:
Fifty leus. Ha már...
Vagy Cincizeci lei.
Végső esetben Fifty lions.
Legvégső esetben meg nem irkálni humornak gondolt hülyeségeket.
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Subba Free Pussy háttérmunka 2012.08.22 14:53:35
Never forget! Emlékeztek még arra, amikor az egyik Free Pussy Riot tag egy múzeumban kúrcsizott 9 hónapos terhesen? A dolgozók kedvéért kép csak tovább klikkeléskor látható. (Itt pedig a teljes sorozat) Aztán pedig egy szuper videó arról, hogy hogyan lehet elrejteni egy…..
Ez is csak egy nick 2012.08.23 03:05:18
@e123:
A képeken valami olyasmi a felirat (a múzeumban), hogy:

Basszál a medvebocs/mackó örököséért!

(Szerintem is értelmetlen, bár az első képeken mintha lenne egy kitömött medve. Persze én is elég szarul beszélek már oroszul, úgyhogy javítsa bátran, ha valaki jobb a témában.)

Ja, a betűk nem szovjetek. Cirillek. A két fogalom közt olyan 1500 év a különbség.

Nekem a terhes csajszi kifejezetten tetszik.

@Zwi Weiss:
Ez nem liberalizmus, ez anarchia. Nem ugyanaz. Nagyon nem. Tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz.
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Ez is csak egy nick 2012.08.22 14:15:57
@igazi hős:
Ez jól hangzó marhaság.
Illetve annyira még jól sem hangzik.

Értelmes szülő (már ha megengedheti magának) megtanítja a gyerekét úszni. Akár nyer Darnyi meg Egerszegi (aki az egyik legszimpatikusabb sportoló egyébként, a másik kedvencem meg Risztov Éva, nem most, hogy nyert, hanem azóta, hogy átnyergelt motorra, mert úgy érezte, az úszó vezetők magasról leszarják, sőt, sokszor kifejezetten akadályozzák, és ott is odatette magát), akár nem.
Focizni meg a gyerekek akkor is lejárnak, ha magyar foci nem létezik. Egyszerűen azért, mert játszani jó, és ez játék.

A tömegsportot meg lehet propagálni anélkül is, hogy élsport lenne. Nézd meg az osztrákokat, élsportjuk kb. nulla, a tömegsportjuk viszont messze veri a miénket, aki akar, az náluk tud is sportolni, a kis falvakban is. Ja, meg persze pénze is van hozzá és ideje is, mert a 8 órás melójáért megfizetik úgy, hogy ki tudja fizetni a terembérlet rá eső részét, és nem kell másodállásban küzdenie azért, hogy a gyerekei ne haljanak éhen. Nos, ezügyben kellene tenni valamit, nem az élsport ügyében.
Az élsport keressen szponzorokat, akiknek a logóját viselhetik a mezükön a sportolók verseny közben, meg amikor a tévében mutogatják őket.
Állami pénzből ne támogassuk az élsportot, azaz az elit alig pár száz emberét, támogassuk a tömegsportot, ami millióknak tenné lehetővé a rendszeres mozgást.

@ex-dr. vuk:
Mivel elég sokat járok át a Lánchídon (busszal), bizony sokszor látom, hogy egy barom kerékpáros tartja fel a sort, mert megengedték nekik a híd használatát (régebben ki voltak tiltva, csak a nagyhangú kerekes cigányok ezt is elérték, mert a faszkalap fővárosi vezetők is csak a népszerűséget hajhásszák, és minden ilyen nagyhangú baromnak engednek).

"miert acsorognak az ut szelen valakire varva jaro motorral"
Ezt én sem.
Ahogy azt sem, hogy a BKV éjszakai buszai miért járó motorral várnak a legszennyezettebb levegőjű részeken (pl. Astoria) 5-10 perceket. Egymás mögött olykor 3 is.
És a szennyezőanyag-kibocsátásuk egy benzines személyautóénak kb. a 100-150-szerese. Mert ezeken nincs ám katalizátor, de még részecskeszűrő sem, csak egy kipufogódob a hangtompítás miatt, oszt sanyi.
(De sok motorost is látok, amint beszélgetnek a járdán járó motorú motorbicikli mellett fél órákat. És ha szólsz nekik, megsértődnek.)
Tényleg nem lenne hülyeség büntetni.

@kohabitállak:
Nem sokukból, mindből, aki az élsportben részt vett. Az ízületeket ugyanis kb. 20 éves korig (ez 100 éve még 16 év körül volt, ennyit "lassult" az egyedfejlődés), amíg fejlődésben vannak, nem lehetne erősen terhelni. Nos, ezt az élsportnál egyáltalán nem veszik figyelembe, csak az eredmény számít (mondjuk a tornász csajoknál pl. a 18 év kb. - egy-két kivétellel - a felső korhatár, amíg még versenyeznek).

@Perillustris:
Szeritnem te életedben nem jártál Taktaharkányban, ha egy mondatba 2 hülyeséget is le tudtál írni.
Ez is csak egy nick 2012.08.22 14:19:39
@igazi hős:
Marhaság.
Sosem voltam túl jó fociban, apámmal emlékeim szerint egy percet nem fociztam életemben, ennek ellenére szeretek focizni, és gyerekkoromban is szerettem.

"De amikor jelentkezel az orvosira, akkor is világhírű sebész szeretnél lenni csillagászati keresettel"
Ebből szerintem csak a csillagászati kereset iránti vágy igaz a legtöbb orvosira jelentkezőnél.
Ha meg Linus Torvalds szeretnél lenni, egyszerű a dolog, kérvényezed a névváltoztatást, és pár hónapon belül az lehetsz.
Egyszer már posztoltunk a 80-as évek New York-járól. A Rudy Giuliani előtti időkről, amikor a város sikátoraiban több méter magasan állt a szemét, az omladozó épületek homlokzatát firkák tarkították; a korról, amikor kibelezett, leharcolt metrókocsik szelték át a…..
A közös valuta ellenes retorikát folytató politikai erőket Európában illik szélsőségesnek bélyegezni, és tagadhatatlan, hogy a legtöbb esetben a politikai spektrum jobb, illetve bal széléről érkeznek az euró ellenes bekiabálások. Az eurószkeptikus politikai mozgalmak elsősorban…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Ez is csak egy nick 2012.08.15 15:03:34
@RAMBO:
Valószínűleg ennél jóval több pusztult el (az alföldi részek pl. kb. teljesen kihaltak, ahogy a Dunántúl nagy része is), és jelentős mértéket elhajtottak rabszolgának is.
Ez is csak egy nick 2012.08.15 15:26:26
@ökörpöröly:
Az a baj, hogy nem ezt magyaráztad eddig, hanem azt, hogy a magyarok ősei Közép-Európából vándoroltak keletre.
Talán olvasd el, miket írtál, ha ennyire rövid az emlékezeted.

@roki:
Nem tudom, ezt honnan vetted, de jó nagy marhaság.

@Balt:
Janics mondjuk szerb, de nem rá gondoltam.

@gazell16:
Jaja, kinek a tollából, Badinyi-Jós Ferencéből?
Mert tudományos kutatások (mármint nem a hozzád hasonló hülyék által hasraütéssel írt cikke) bizony nem ezt mutatják.
Ez is csak egy nick 2012.08.15 15:27:09
@béci79:
Igen, tényleg elég sok a gyökér egy ilyen Kurultájon.

Úgyhogy amelyik magyar kíváncsi a gyökereire, tényleg odamegy nézelődni.

Gondolom, téged is láthat a sok gyökér között.
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
Ez is csak egy nick 2012.08.15 14:10:54
@mohácska:
Remélem, nem rémítelek meg nagyon, de nálunk is (a kék vonalon).
És ilyen lesz a 4-es is.
Ez is csak egy nick 2012.08.15 15:01:58
@eurocat:
Hú, ezt a csíkhúzó szót de régen hallottam utoljára... :-)
Majdnem olyan régen, mint a lököst. :-)
Ez is csak egy nick 2012.08.15 15:10:47
@Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok.:
És nemcsak az A-320, hanem minden közforgalmi utasszállító repülőgép.

Ráadásul ez nem a légiüzemeltetési utasítás előírása, hanem annál jóval magasabb szint, nemzetközi szabályozások írják elő.
Nem csak nyerni, ünnepelni is tud napjaink leggyorsabb embere: Usain Bolt a világ egyik legdrágább, 125 ezer dolláros pezsgőjét nyittatta ki. Három aranyat nyert Londonban Usain Bolt, aki méltóképpen ünnepelte meg a rekordokat a brit főváros egyik legmenőbb night clubjában, a…..
Ez is csak egy nick 2012.08.15 14:21:25
@gergel:
Az érzelmi intelligencia a fából vaskarika méltó párja.
Csak olyanok használják, akiknek intelligenciából mákszemnyi sem jutott.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
Hogy a tegnap posztolt, halálfejes lobogóval díszített villában lakik-e filmes azt még mindig nem tudjuk, de hogy a mellette levőben dolgozik pár, az tuti. Ennek a filmművészeti alkotásnak a trailerrét KP küldte, aki - mint írja - "webezgetés közben" akadt rá. Mit mondjak... Elég…..
Ez is csak egy nick 2012.07.25 12:34:30
@loggoll:
Azt a hegyet ott úgy hívják, hogy Gellérthegy, egybe.

Ha van a világon másik Gellért nevű hegy, az tényleg Gellért-hegy, a budai Gellérthegy azonban kivétel a helyesírási szabályok alól, ahogy a budapesti Margitsziget is. A világ többi Margit nevű szigetét szintén Margit-sziget formában kell írni.

De ha ennyire buta vagy, legalább ne demonstráld.

@Case:
@~dá~:
Na, a másik meg a harmadik hülye...

Igen, hegyként Gellért-hegy - ha nem erről a budai hegyről van szó.

Járnotok kellett volna az iskolába, nemcsak az iskola mellé.
...a boldogság az, amit maga az ember csinál és tesz azért, hogy jól érezze magát, teljesen mindegy, hogy magát a folyamatot vagy a végeredményt vesszük alapul. A boldogság az alkotás és a harmónia, a nyugalom és a cél a tett mögött. Nakai-szan, aki a Rough World driftereivel…..
Subba Sziget 1997 2012.07.20 16:56:00
..
Ez is csak egy nick 2012.07.21 01:06:00
@recommented:
Valóban nem volt Prodigy, de a Korai Öröm lépett fel helyette, a Prodigynek megrendelt fénycuccal.
Nagyon jó koncert volt.
A Magyar Honvédség egyik harci helikopterének közreműködésével zajlott szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című amerikai szuperprodukció forgatása a fővárosban; a gép pilótája szerint a kijelölt feladat nem jelentett számára komolyabb kihívást egy…..
Ez is csak egy nick 2012.06.07 11:53:58
@Rigris:
Az elején még az voltam, csak miután kétszer kitiltott (pedig csak a tévedésekre hívtam fel a figyelmet), kicsit bővítettem a hozzászólást.
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Ez is csak egy nick 2012.06.07 01:08:47
@csbaly:
Akkor menjen a kurva anyjába nyugodni, de ne a mi pénzünkön!

Egyébként neked lehet, hogy elképzelhetetlen, hogy van, aki nem puskázott, de tudod, voltak olyanok is, akik tanultak.

Ne magadból indulj ki!
Ez is csak egy nick 2012.06.07 01:30:22
@Leonard Zelig:
A matek nem volt az erősséged, mi?
1500 négyzetcenti az 0,5 m x 0,3 m (gy.k.: 50 centi x 30 centi).

@röhögő:
Hát a maga kb. 170 centijével nem is magas, esetleg a Gonosz Törpe (gy.k.: Orbán) mellett.

@Hohó60:
Méltányosság?
Mi a kurva anyádról beszélsz, idióta?

@wegam:
Gyurcsány miben is csalt?
Olyat mondj, amit bizonyítottak is.

@Con Storm:
Kijár neki a kurva anyja. A jó hírnevét már rég eljátszotta.

@Jofiu:
Ráadásul fordítTATás, mert azt sem saját maga csinálta.

@conmorientes:
Szerinted kiemelte?
Ez is csak egy nick 2012.06.07 01:33:09
@answ:
Ne áruld el senkinek, de én sem puskáztam.

Gondoltam, azért mentem oda, hogy megtanuljam, mert érdekel, nem azért, hogy átcsússzak valahogy a vizsgákon.

Akinek meg általános vagy középiskolában puskázni kellett, arra szót vesztegetni sem érdemes.
Jobboldaliságot szívtam magamba az anyatejjel, mégha azóta, azt hiszem, sokkal több nézetem is liberális vagy szocialista, mint amennyi konzervatív. Mégis, a jobboldaliakra tudok úgy gondolni, hogy „mi”, a ballibekre pedig elsősorban úgy gondolok,…..
Ez is csak egy nick 2012.04.04 19:09:28
@DFK:
Miért, Orbán mi a faszomat csinált?
Ja, még nagyobbakat hazudott (14. havi nyugdíj stb.).
Mondjuk Gyurcsány időnként azért tényeket is hozott a kamuval szemben, igazából Orbi ezektől vált felmosóronggyá.
A jövőben a lakosság és a háztartások emocionális alapon indított energetikai befektetései akár jelentős nagyberuházásokat is kiválthatnak majd – olvastuk a héten egy cikkben. A felvetés, kicsit más megközelítésben ugyan, de megtetszett nekünk. El is gondolkoztunk rajta, hogy…..
Ez is csak egy nick 2012.04.04 19:05:10
@Xtro3:
Egészt mást jelent a két szó, seggfejkém.
De ha hülye vagy a műszaki dolgokhoz, akkor kb. mintha a falnak magyaráznék (bár nem, a fal valószínűleg értelmesebb nálad).

Csak ne akarj írni róla, ha segg vagy hozzá.
„Ilyen lenyűgöző science-fiction alapanyaggal még sosem volt dolgom” – lelkendezett az E.T. rendezője. Bár még se a témáját nem lehet tudni, se azt, hogy kiről fogja másolni a köztársasági elnök, Hollywood máris lecsapott Schmitt Pál készülő PhD-jára. A film…..
Ez is csak egy nick 2012.04.04 18:18:57
@azbesztos:
Valamint a Terézvárosba is.
Ha ilyen felületes vagy, nem kapod meg a pénzt Szíjjágázt Petikétől, hiába igyekszel ennyire már egy hete, miközben mi csak a mamádra gondolunk, meg-megállva, amint a sarokról ment szobára, ment serényen.
Ez is csak egy nick 2012.04.04 18:21:03
@kittrabi:
De, Szamóca most épp az idegen van, más néven játékosztály, ezért ráér játszani. :-)
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
addict Szalonnával minden jobb! 2012.04.03 19:00:00
Ki tudna ezzel az élet legmélyebb ismeretéről árulkodó igazsággal vitatkozni? Na jó, talán egy vega igen, de őket leszámítva szerintem mindenki egyetért abban, hogy a szalonna az isten(főleg a bacon) , és az égvilágon mindent jobbá tesz. Lehet az tojás, túrós csusza, csipsz vagy…..
... mi a jó nekik, és nekünk is. A barnamedvék téli álmukból felébredve magabiztosan találják meg az Ázsiából származó fokhagyma Európában honos rokonát, a medvehagymát (Allium ursinum). Jól belakmároznak belőle, így turbózzák fel legyengült szervezetüket a tavasz…..