Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamote

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
glamouronline A magyar topmodell, az Icon Model Management üdvöskéje a L’Oréal Rouge Caresse ajakrúzs arca lett, a képekre pillantva pedig tökéletes elégedettséggel állapíthatjuk meg, hogy a márka a lehető legalkalmasabb topmodellt választotta a termék…..
faystyle girls ..
our fashion DSquared2 új 2012-es pre-fall kampányképén a fiatal magyar modell Palvin Barbi repít el minket az igazi '50-es évek világába. A színek, a ruha és a cipő gyönyörűek, a kedvencem mégis Barbi tupírozott haja. Mindig remekül áll neki ez a stílus, talán ilyenkor…..
fashion guide Mojzes Dóra a magyar divatélet vitathatatlanul legeredetibb és legizgalmasabb alakja köszönhetően különleges stílusötvözetének: annak a lehengerlő nemiség-élményének, nőiességének, melyet mindennapjaiban megél (legalábbis szerintem megélhet), valamint…..
Forrás: http://ourfashion.blog.hu/2011/10/08/magyar_osz_makranka ..
Enikőt már sokféle fotósorozatban láthattuk, de nem sokszor szokott szemüveget viselni. A japán Vogue Beauty azonban rájött, hogy remekül állnak a szemüvegek a magyar modellnek. A januári számban, így egy egész anyagot szántak ennek a témának "Cosmetic Vision" néven. Éppen…..
Kedves Olvasó!iskolai feladatként, na meg a magam kedvtelésére elindítom a MAgyar MOdellek & TErvezők blogját. Hogy miről szól majd? Nomes est omen!Jó szórakozást!Lind@..