Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avril1212

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
ProgBlog Nem csak a pénzért…! 2012.02.23 21:53:00
„Nec res, nec spes!”(„Se pénzem, se reményem!”) Gaius Julius Caesar Átlagosan 57.000 forintos bruttó béremelést fognak kapni az orvosok – olvasom a minapi hírek között…..
Avril1212 2012.02.24 10:58:34
@isti86: "Az állami/önkormányzati alkalmazottak is adóznak " igen, az állam egyik zsebéből kiveszi, odaadja, aztán visszaveszi. Miről beszélsz? Nem a közalkalmazottak egy részével van baj, hanem a köztisztviselőkkel, hivatali- hatósági emberekkel, akik iszonyú pénzeket keresnek, cserébe mindent elkövetnek, hogy a kkv szektornak még szarabb legyen. Tegnap hallottam, hogy a székesfehérvári polgármesteri hivatal műszaki osztályán - jobb esetben - 8-10 hónapig tart egy építési engedély elbírálása a 60 napos kötelező ügyintézési határidő ellenére. Közben meg padlón van az építőipar.És egy önkormányzati osztályvezető 3-4x annyit keres, mint egy osztályos orvos!!
@lariflari: igazad van. nem megy ez így már sokáig.
Avril1212 2012.02.24 11:09:58
@lyken: Így van, adóztass, tudod mit?
Mocskos kis és középvállalkozókként eltartunk sok-sok millió cigányt,nyugdíjast,munkanélkülit,ifjúságot, eltartjuk a bürokráciát, és persze a politikusokat is eltartjuk.
A füst után még nem adózunk, egyébként fizetünk 666 féle járulékot-adót-hozzájárulást-kamarai díjat-illetéket meg a .****** tudja még mit nem.
Sokan szívnak a versenyszférában olyan nettókkal, aminél sok-sok ezer nyugdíjas többet kap!
Néha arra gondolok, jobb lenne ha összedőlne az egész q. tákolmány, és eljönne az, aminek 89-90-ben kellett volna.