Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aklubisz

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VegaLife Cukordinnyés kölescsoda 2014.09.06 20:00:09
A szeptember s így az ősz elé is egy csodareggelit ajánlok. Nem szövegelek mondatokba, hanem pontokba szedem, hogy minden kedves olvasó könnyebben megtanulja, miért érdemes minden héten 2-3 alkalommal kölest fogyasztani, miért olyan nagy csodája a földnek a köles. A köles: 1.…..
aklubisz 2014.09.06 20:12:21
Ahány percig bírja a csaj a sex toy-on, annyiszor öt dolcsival támogatja a nők kasztrációja ellen harcoló alapítványt. Lehet ennek ellenállni? Kiverni mindenképpen ér, sőt! ..
A látszat csal. Ez tényleg kuglóf, csak kerek formában sütöttem. Olyan csodásan passzol a birsalmasajttal, hogy nem is értem eddig hogy nem jutott eszembe ez a variáció. Egyébiránt az eredetileg aranymazsolával készült változat is nagyon finom, de a birssel igazán ütős…..
Még csak-csak. De azok a reggelik! Azok igazán kiverték a biztosítékot. Hasonlóan a vacsorához. Háni azon röhög, hogy lassan ott tartunk, mint a hol a görögök, a beteg hozzátartozói ápolják a bent lévőket, illetve a kaját, ellátást is ők viszik. Ám ma csak a kajáról fog…..
A répatorta örök, a répatorta klasszikus, és a répatorta népszerű, még a gyerekek körében is. Ha belegondoltok, hogy a répatortát keresztezzük a palacsintával, és hogy mindezt egészségesebbé téve, cukor nélkül is lehet, kívánni se lehetne tőle többet. A répatorta…..
Rengeteg recept kering ezen a néven, és az egyetlen közös bennük, hogy mindegyikben fellelhetők az aprított vegyes aszalt gyümölcsök, a csokoládé, és a diófélék, (ráadásul igen gazdagon) vagy ezek valamely kombinációja. Az enyém sem fog sokban különbözni, de mégis. Ez a…..
Balázs szeret húsokat készíteni, de nincs vaddisznója. Nagyapának van vadász kapcsolata, így hozzájutott egy kis vadhúshoz, de Nagyi nem főzte meg neki. És itt léptem én a képbe, amikor kettőjük lehetőségeit ugyanabba a térbe és időbe sikerült összehoznom. Nagyi azzal…..
Kigondoltam Riasztás és riogatás 2013.03.25 06:06:00
Riasztás során olyan, alapvetően nem várt dolgokra hívjuk fel a figyelmet, amely bekövetkezett vagy bekövetkezik. Ilyen esetekben cselekednünk kell; cselekvési sorozatot hajtunk végre és az adott riasztás tárgyának megfelelően próbáljuk kezelni a kialakult helyzetet. A riogatás…..
Vannak ezek a színes, csinos, kicsi, piros, meg sárga paprikák, amiket jobb, meg kevésbé jó sajtokkal töltve olajban úszva, átlátszó műanyagdobozokban szoktak árulni, most már szinte minden láncnál. Ebből eddig a legjobb az a változat volt, amihez szerencsém volt, amit egy…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Hétvégi felüdülésnek számom ezeket a horgolt kisujjgyakorlatokat. Lenyűgöző hangulatuk van. Egyúttal megkérek mindenkit, aki majd kedvet érez, hogy retket horgoljon meg brokkolit és ugyanezt a színvonalat tudja hozni, az jelentkezzen majd, mert szívesen vennék pár borsót, meg…..
aklubisz 2013.02.01 16:27:39
Nem olyan mint a bolti. Ezerszer jobb. Mától új időszámítás kezdődik, soha nem fog tiramisu bolti piskótából készülni, és nem fogunk többé csak kényszerhelyzetben piskótát venni. Már ha létezik egyáltalán olyan. Amúgy létezik, hogyne létezne. Most a hétvégén is volt…..
aklubisz 2013.01.31 22:15:22
@bungics: ha nem influenzás akkor mibe kötöttél volna bele? mert a célod nyilvánvalóan csak ez volt.
Az almaszósz kilépett végre gyermeki jelentésköréből, és mostantól sokkal több mint holmi Halász Jutka dal. Az almaszósz mostantól új konyhai barátom. Nem holmi bébipapi, sokkal több rejlik benne. Bámulatos ízekre és végtelen lehetőségekre leletem. A kedves mamai mindig…..
Nem minden étel az ördögtől való, ami amerikai. Az eperlekváros grillezett hotdog speciel az, de én ma nem vetem el ennyire a sulykot. Pancake-et sütöttem, mert gyakorolnom kellett. Mindenki más gykorolhat hétvégén, pont megfelelő alkalom.  Most kellene a méz.... Most azért…..
Az van, hogy a Bécsi Melange egy fogalom. Az osztrák kávé meg egy másik. Gyászos napokat élek kávéügyileg. Háni évekkel ezelőtt rám sütötte, hogy kávéfüggő vagyok. Igaza van, de magam azzal egészíteném ki, hogy minőségi kávéfüggő vagyok. A rossz kávék bosszantanak.…..
Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest…..
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
Vallásokon átívelő karácsonyi mese, és igazi, autentikus sólet recept következik. Egy gyerekkori emléknek és hagyománynak adózva a mai karácsonyi vacsora utolsó eleme a sólet volt. Pont ideálisan sokan voltunk hozzá, mert ezt az ételt két főre készíteni lehetelen. A 80-as…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
aklubisz 2012.12.24 16:21:33
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
aklubisz 2012.12.22 20:56:41
A diákmozgalom nagyszerű dolog, legalábbis ameddig én csinálom – mondta és feltehetőleg gondolta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban, én pedig kedvet kaptam, hogy kibontogassam a miniszterelnök gondolatait, a kormány nyíltnak hazudott kommunikációját. A…..
aklubisz 2012.12.21 17:42:39
@dagiiron: nem, ez sajnos nem igaz. ugy veszem eszre, hogy a berkommentelok jobb oldalon mostanaban kifejezetten alpari, eroszakos es kirekeszto tonust utnek meg - foleg egy egy vita eszkalalodasaval-, mig a baloldaliak azert odzkodnak tole - nyilvan a hippi imidzs miatt. szoval ez most mismas volt. :)
aklubisz 2012.12.21 17:45:59
@dagiiron: ez abszolut vicces amugy, nem gondolod? en a tandij mellett vagyok baloldali, te a tandijnelkulisegeddel vagy jobboldali.

Ez is mutatja mennyire fogalom nelkuliek vagyunk mind, hiszen alapvetoen te vagy a kommunista es en a kapitalista, es kabe a foldon mindenhol te lennel balos en jobbos :D
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..