Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diabolo1

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Dávid legújabb videójában a C3yoyodesign Glitter yo-yo-val mutatja meg, hogy mire képes! ..
New Diabolo Season videó Daniel Joch-al! ..
A diabolozás új idényét hozza el nekünk Daniel Joch, aki egy hátraszaltóval is megspékeli diabolo trükkvideóját. És hogy miért? Miért ne? ..
Kinézetre talán kicsit Győzikés, de ár érték arány tekintetében az egyik legjobb választás ebben a kategóriában! ..
Phil Turner főleg minimalista helyszíneket választott diabolo videójának helyszínéül, de ezzel is csak fokozta a fergeteges trükkjeire eső hangsúlyt. Van itt zöldellő focipálya, lepukkant gyárudvar, konténerek és a végén egy kis timelapse is befigyel. Jó kis videó lett!…..
Freestyle diabolo videó, amelyben Phil Turner mutatja be legjobb trükkjeit! Vannak itt konténerek, parkok, lepukkant gyárudvarok és egy kis timelapse. Nagyon egyben van a videó! :D ..
Vashek Kroutil Japánban népszerűsíti a sportot és legújabb modelljét a Czech Mate (CZM84VK) yo-yo-t. ..
Bartłomiej Milewski 3 diabolo-val bűvészkedik, miközben a háttérben zsonglőrök teszik még elképesztőbbé a látványt! Milewski hűvös profizmussal kezeli a diabolokat, ami talán még fokozza is annak az érzetét, hogy (látszatra) mennyire egyszerű is kivitelezni a trükköt. ..
Bartłomiej Milewski egyszerre 3 Diabolo-val mutatja be a tudományát és egyúttal szakítja le állkapcsunkat a billentyűzetünkre azonnali jelleggel. Milewski játszi könnyedséggel és hűvös profizmussal kezeli a nagyra nőtt yoyo-it. :D ..
Hihetetlen diabolo trükkök Kubo Yuichiro prezentálásában. A tényleges show 1:38-től kezdődik, így érdemes lehet odatekerni. ..
Kubo Yuichiro elképesztő Diabolo show-ja! ..
Diabolo a Csillag Születik műsorban! A diabolozás hazai népszerűsítése eddig eléggé gyerekcipőben járt, de szerencsére a tehetségkutatók révén találkozhatunk tehetséges zsonglőrökkel, akik elképesztő produkcióikkal meg mozgathatják az emberek fantáziáját és jó esetben…..
Angol nyelvű, részletesen magyarázó diabolo oktató videó kezdő játékosoknak! ..
Tyler Severance a Budapesten rendezett EYYC 2013 Open kategóriájában indult és végül a dobogó második fokára állhatott fel! Érdemes belenézni a videóba! ;) ..
Paul Klatt megmutatja, hogy a jojózáshoz szükséges kézügyessége nem szükségszerűen csak a trapézok, triangel-ök illetve grind-ok dobálásban merül ki. Úgy látszik, hogy a hegedűvel is mesterien bánik! ..
Az EYYC 2013-ra Kota Watanabe is ellátogatott, sőt az 1A Open kategória legjobbjaként végzett! ..
Látványos videó, amelyben a világ 19 különböző országából láthatunk Diabolo trükköket! Ez aztán a diabolozás a világ körül! ..
Diabolo Maláj diabolo 2013.03.18 11:32:00
A malajziai diabolo csapatot bemutató videóban olyan trükköket láthatunk, amelyekből nem nehéz inspirációt meríteni egy-egy hosszabb trükktanulási folyamat során. Bár nehéz versenyezni a szorgalmukkal és kitartásukkal, a cél senki számára sem elérhetetlen. Jó…..
Budai Dániel a YoYoFactory szponzorált játékosa az EYYC 2013 5A kategóriájának ezüstérmese lett! ..
A Duncan 2013-ben sem hiányozhatott a 2013-as New York-i játékkiállításról! ..
Angol nyelvű Diabolo oktató videó, aminek a segítségével a kezdő trükkök könnyebben elsajátíthatóak! Szerencsére jól és követhetően magyaráz, szóval érdemes bepróbálni a repertoár bővítése érdekében! ..
Ugyan nem a YYF szponzorált játékosa, de elképesztő trükksorozatával megérdemli, hogy kikerüljön a blogra! Gratulálunk Jani! ..
Február végén Budapesten került megrendezésre az EYYC 2013, azaz a 2013-as Európai Yo-Yo Bajnokság, ahol Karancz János az 1A kategória legjobbjaként végzett! Gratulálunk! ..
Büszkék vagyunk rád! Irány a VB!!! ..