Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killmaster

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre ez a nap is eljött! Egy hónappal azután, hogy augusztus 7-én megjelent Ian Livingstone legújabb lapozgatós könyve, A Tűzhegy varázslója 35. évfordulójára megírt, nosztalgikus utalásokkal teli The Port of Peril puhafedeles változata, a brand jelenlegi tulajdonosa, a Scholastic kiadó kipostázta…..
Már csak hetek kérdése, és minden  Kaland-Játék-Kockázat-rajongó felteheti a polcára Ian Livingstone legújabb lapozgatós könyvét, a Tűzhegy 35. évfordulójára megírt The Port of Perilt! Ami a legújabb hírek alapján úgy tűnik, alternatív borítót is kapott, mivel a fanok nem igazán voltak megelégedve a…..
Augusztus 2-án hivatalosan is megjelent Ian Livingstone legújabb lapozgatós könyve, a Blood of the Zombies, amit a 80-as évek kultikus fantasy szerzőjéből lett örökös Eidos-főnök a Tűzhegy varázslója 30. évfordulójára készített el. A főgonosz ezúttal végre nem a sokadszorra…..
killmaster 2012.08.03 21:45:43
Ian Livinstone számomra afféle játékmester akire büszkén tekintek az évek múltával is. Így a harmadik x-en túl is örömmel veszem kézbe a könyveit, és nem túlzás azt állítani gyermekkorom meghatározó alakja ő. Bár Steve Jackson és a követői munkássága is megfogott, mégis máig kedvenc KJK könyvem a Rémület útvesztője. Szerencsének mondhatom magam, hogy én ezeken a könyveken nőhettem fel, és bár volt egy hosszabb szünet, amikor nem volt új kaland, sem újabb könyv, amivel lefoglalhattam volna magam, most hála az internet csodás világának, szinte minden negyed évben visszatérhetek a Titán világára, hogy megmentsek egy királyságot vagy épp Allansiát. Bár a Zombik vére nem a hagyományos értelemben vett KJK könyv, számomra mégis egy új kihívás, ahol ezúttal a saját életemet kell megmentenem, és legyőznöm egy őrült tudóst és zombiseregét. Érdekes próbálkozás ez Ian-tól, meglátjuk mekkora sikere lesz ennek a könyvének. Volt szerencsém a háttértörténetet és a szabályokat is elolvasni, azt mondanám így elsőre, hogy érdemes belevágni! Egy román kastély börtöncellájában csücsülünk, egyetlen társunk egy gonosz börtönőr, aki rajtunk vezeti le minden bosszúságát, no meg pár svábbogár, aki a szinte ehetetlen kajánkra pályázik. És innen indul a kaland... Se gyógyital, se kaja, se fegyver, de a jól értesültek szerint lesz női társunk a kaland folyamán...

Egyébként Hamlet gratulálok a cikkedhez, szeretnék minél több hasonló jellegű írást olvasni még ezen a weboldalon.