Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valdebormarterina

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Valdebormarterina 2009.12.09 14:05:16
@zoldpagony: szeretnék én bérolvasó lenni vazz, de senki nem hajlandó fizetni érte :)
Egyébként még nem sikerült egy részt sem megnéznem, csak hallanom (a másik szobában nézi a párom) és annyi is elég volt belőle.
Azért az meg durva, hogy ma már semmi sem igazi, ami a tv-ből folyik... Ha így folytatjuk, akkor a híradósok fogják lassan írni az életet. Igaz már volt olyan valahol a világban, hogy riporterek rendeltek meg gyilkosságokat, hogy elsőkként tudósíthassanak róla... No erre haladunk mi is.
Valdebormarterina 2009.12.09 14:06:14
@sixx: köszönöm, pont az ilyen elismerésekért érdemes élni. Köszönöm neked mester!
Jessica Borsiczky magyar származású amerikai producer, a ma bemutatásra kerülő FlashForward - A jövő emlékei című sorozat egyik munkatársa, nem mellesleg az egyik készítő, David S. Goyer felesége. Jessica eddig főleg mozifilmeken dolgozott, legutóbb például a Túlvilág…..
Flegman nevű olvasónknak hála kiváló videóval gazdagodott a "tévébemondók hülyeséget beszélnek"-rovatunk, ebben éppen az m1 egyik arca javasolja a ma délutánt munkahelyükön töltő ezreknek, hogy hagyják a francba a melót, inkább nézzék online a Magyarország-Ghána…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
Valdebormarterina 2009.09.03 13:27:29
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Valdebormarterina 2009.08.04 14:38:52
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Álljon itt egy írás azoknak akik nem tudják eldönteni, hogy elég-e nekik a 2 magos processzor. Ez a cikk főleg azoknak a játékosoknak szól, akik 4 magos procin gondolkodnak, és a leghardwareigényesebb alkalmazás, amit futtatni fognak, játékprogram lesz.Először is az a kérdés,…..
A BRFK lezárta a nyomozást annak az október közepén történt balesetnek az ügyében, melyben egy egy billenőkocsis teherautó elgázolt egy kerékpárost a Thököly út és a Stefánia út kereszteződésében. A biciklis a teherautó hátsó kerekei alá szorult, a tűzoltók csak úgy…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..
comment:com Leleplezzük Scarletet 2008.04.30 08:57:00
Igaz nálunk csak május 1-re ígérte a tévéreklám, hogy kiderül, milyen sorozat is ez a Scarlet, amit úgy nyomnak a kertévék mostanában, de az USA-ban már bejelentették, így nem tartjuk magunkban, tessék: semmilyen tévésorozatról nincs szó. A reklámban emlegetett…..
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
A minisorozatokat azért lehet jobban szeretni a "normál" szériáknál, mert tudjuk, hogy vége lesz mondjuk hat rész alatt, kapunk egy kerek történetet, lehet örülni, nem fenyegeti az embert a cancel veszélye, stb. A minisorozatokat azért lehet utálni, mert mire megszeretjük a…..
Nem kell megijedni, nem egy Barátok közt rajongó vágta fel az ereit a történéseken, és nem is annyira vicces a sztori, hogy poénkodjunk rajta, de ez van. Az NBC amerikai tévécsatorna Dateline NBC: To Catch a Predator című műsora az elmúlt másfél évben nemes feladatot vállalt…..