Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Véleményvezér azt viszont már nehezen tudja értelmezni, hogy ebbe a sorba hogyan lenne beilleszthető egy Kövér László, egy Áder János vagy egy Szájer József. Ezen emberek önéletrajzában ugyanis az egyetlen kiemelkedő tétel, hogy az első szabadon választott…..
SzéF írásaLehangolóan unalmas - már évek óta és rendszeresen -, hogy a melegfelvonulás (vagy nevezze bárki, aminek akarja), első körön mindig beleütközik a BRFK elutasításába. Ennek indoka pedig -bosszantóan fantáziátlan módon - a közlekedés érdekeinek csökönyös…..
Stefánia kisasszony 2012.04.08 19:10:50
Viszonylag új jelenség, hogy a politikai hatalom (Orbán Viktor és közvetlen környezete) megdöbbentően nagyot téved egy-egy konkrét, aktuális napi politikai fejlemény súlyának megítélésében. Így természetesen a várható következményeket illetően is hatalmas melléfogások…..
Mandiner blog Hámozni Angliát 2012.04.07 08:01:00
  A vidéki Anglia? Ennek hallatán üde mezőket és ódon falvakat; háromszáz év óta birkák nyírta gyepet és klasszicista villákat; hobbitfejű parasztokat és hóbortos földesurakat képzelhetünk magunk elé. És a képzelet nagyrészt valóságnak bizonyul. Még most, a kétezres…..
Csodaszarvas Nagyfőnök két hónapnyi asztalnál kuporgás után végre kicsit kinyújtózott, elintézte a Plagi ügyet, ám a szükség ismét rajtpózban pucsításra kényszerítette. Legalábbis narrátora jelezte, "a kormány bármely percben vagy bármely másodpercben készen áll…..
Stefánia kisasszony 2012.04.06 09:53:20
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Már többször bebizonyítottam, hogy a szellemi lombkoronám messze a tiétek fölé magasodik. Mint az imént említettem, virrasztásom miatt(melynek oka kurvára nem tartozik rátok!) nem vagyok szellemi képességeim teljes birtokában, ugyanakkor úgy gondolom, hogy akár részegen és fáradtan is képes lennék arra, hogy felmossam veletek a padlót, ha netán mégis vitára kerül a sor.
Stefánia kisasszony 2012.04.06 10:10:23
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Inkább kést vágok a torkodba és a kispriccelő vért felfogom egy vértálba, amit aztán odaadok a kuvaszaimnak.

Ez sokkal jobban hangzik.
Nincsen pótolhatatlan ember. A képességek szerencsére igen jól oszlanak meg a politikai közösség tagjai között ahhoz, hogy lehetővé tegyék a zökkenőmentes utódlást és folytatást. Miért kell mégis minden lemondást itthon egy hosszú és kínos agóniának megelőznie? Tényleg…..
Stefánia kisasszony 2012.04.02 20:40:50
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:I. cikk(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.VII. cikk(1)…..
Stefánia kisasszony 2012.03.29 20:53:30
@Fabius:

Mi van, te mocsok? Miért nincs friss bejegyzés? Még nem érkezett meg az utasítás az LMP pártközpontjából? Hányingerem van tőled!
Stefánia kisasszony 2012.03.29 21:04:51
@lecsekkoltam "All in the game yo...." (Omar):

Teljesen mindegy, hogy mi történik Schmittel. Engem ez az egész nem érdekel.

Csak Orbán Viktor számít. Az iránta való bizalmam, sőt rajongásom, töretlen és minden nap erősebbé szilárdul.

Hadd idézzem Herczeg Ferenc gondolatait:

"Nemzetek addig élnek és virulnak, amíg alkalmas férfiakat tudnak vezető helyre állítani. Férfiakat, akikben megvan a bölcsesség, hogy felismerjék népük történelmi hivatását, megvan a hősiesség, hogy leküzdjék az útjukba tornyosuló akadályokat, s megvan végül a vonzó és sugalló erő, mely a laza embertömegeket egységes nemzetbe képes forrasztani. Mert a népek istene nagy férfiak szívében lakik és az ő tetteikkel szól az emberiséghez.
Az erős népek azok, amelyek felismerik a providenciális férfit és cselekvésre készen tömörülnek körülötte."
Ha nem gyűjtesz aláírást, nem lesz népszavazás. A szakszervezetek és az ellenzéki pártok aláírásra buzdítanak. A Kettős Mérce blog eddig sem rejtette véka alá, hogy szeretné, ha a kormány-buktató (munkavállalói jogokat védő és a Hoffmann Rózsa féle oktatási rendszert…..
Stefánia kisasszony 2012.03.26 17:31:32
Poldi bácsi megmondója Himnusz 2012.03.25 15:02:00
Most vasárnap délután három óra van. Még majdnem három órát kell várni arra, hogy kiderüljön, el meri-e énekelni a veszprémi közönség a magyar himnuszt az MKB Veszprém-Ademar León EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda-mérkőzés előtt. Az esélyek jók, általában sem hagyjuk…..
Miközben néhány poszttal korábban arról írtam, hogy kell-e és lehet-e a Jobbikot politikai karanténba helyezni, paradox módon közismert, hogy létezik ma Magyarországon olyan politikus, aki máris karanténban van és látványos erőfeszítésekkel próbál kikerülni onnan. Nem kell…..
Stefánia kisasszony 2012.03.21 19:13:48
@Blogger Géza:

Egyetértek. Lappangó skizofréniája egyre jobban elhatalmasodott rajta. Érdemes elolvasni a legutóbbi bejegyzését a Facebookon, ahol izzó gyűlölettel mocskolja Orbánt, felkapaszkodott vidéki prolinak nevezi, bizonyítok nélkül gazdasági bűncselekményekkel rágalmazza, majd ha mindez még nem lett volna elég, zárásképpen megfenyegeti a gyerekeit. Ez a "felkapaszkodott proli" dolog különösen annak fényében érdekes ha figyelembe vesszsük, hogy Gyurcsány egy pápai proli családból jön, Katus mama egy kétkezi munkásasszony volt, az apja pedig egy köztörvényes bűnöző. Gyurcsány Ferenc meggazdagodását pedig ezúttal fölösleges részleteznünk, hiszen mindenki ismeri.

Németh Erzsébet pszichológus nyilatkozta még 2006-ban, hogy szerint Gyurcsány lényegében elmebeteg. Azóta csak romlott az állapota.
Valami van, valaminek lennie kell, de nem tudom mi lehet az. Egészen egyszerűen nem találok magyarázatot a dolgok miértjére. Járvány? Valami furcsa fertőzés? Már az se lepne meg, ha kiderülne, hogy valójában az egerek kísérleteznek velünk. Arra kíváncsiak, hogy mennyi idiotizmust,…..
Varánusz Számháború forradalom 2012.03.16 04:54:00
Ha egy idegen turistát megkérdezne most valaki, hogy milyen apropóból menetelt tegnap a főváros, sokféle választ adhatna. Az egyetlen ami nem jutna eszébe, az az 1848-as forradalom. Idén az aktuálpolitikáról szólt minden, a látszatát sem igyekezett ennek elkerülni senki. Így…..
Stefánia kisasszony 2012.03.16 22:56:13
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Te engem ne babikázz le, te férfidisznó!

Fideszes vagy Jobbikos? Egyik sem.

Én Orbán Viktorban hiszek!
Stefánia kisasszony 2012.03.16 23:17:48
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Az összes általad feltett kérdésre tudom a választ, fiatal korom ellenére már kiforrott világnézetem van, amely a kereszténység kétezer éves hagyományaiban gyökerezik. A paraszti származásomra tett dehonesztáló megjegyzéseidre nem akarok válaszolni, mert nem érdemeled, meg te rohadt tetű. Annyit azért hozzátennék, hogy ha a háború után, az én csámpás-járású paraszt őseim nem vittek volna élelmiszert az ostrom pusztítása miatt éhező Pestre, akkor ti, urbánus köcsögök, éhen döglöttetek volna.
Varánusz Viktorkához! 2012.03.15 05:19:00
 Oh Viktorkánk, hadd nézzünk szemedbe! Oly sokáig vártunk rád epedve! Annyi éven által, mint kísértet, Bolygott lelkünk az országban érted. Kerestünk mi égen-földön téged Egyetlenegy igaz istenséget, Te vagy örök, a Milla csak bálvány, Mely leroskad, egy ideig állván.…..
Stefánia kisasszony 2012.03.15 22:25:40
@orbánmentesítő:

Szánalmas vagy. Csak a képernyő előtt van ekkora pofád, de fogadni mernék, hogy még nem voltál nővel. Szerintem kb. 30 éves lehetez, elhízott, pattanásos, korán kopaszodó, erősen hiányos és szuvas fogazatú. Egy igazi nőhöz akkor jutottál a legközelebb, amikor a szomszéd lány öltözés előtt elfelejtette elhúzni a függönyt, te pedig a szobád sötét magányában, a fütykösöddel a kezedben végignézted, ahogy átöltözik, miközben úgy nyáladzottál és rángatóztál, mint egy veszett dög.

Te szánalmas, undorító, beteges rohadék!
Stefánia kisasszony 2012.03.15 22:42:09
@mamitirtok dr.:

Szerintem én vagyok itt az egyetlen hús-vér nő.
Győztünk! - sálálá - csicseregte ez a mi Kusza Szemünk - a kormány zsenialitását elismerték, a kettős mérce már csak egy sosevolt emlék valahol az eufória lágyan lengedező rózsaszín ködén túl, a nemzeti érdekünknek pont megfelelő döntés született, úgyhogy valóságos…..
Annyira uncsi már, hogy folyamatosan hülyének nézik az embert...  A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből. Kovács Zoltán így reagált arra,…..
Stefánia kisasszony 2012.03.13 16:19:24
@sagia77:

Alapjában véve én egy jól nevelt, illemtudó, választékos stílusú, kedves, finom és jóindulatú lány vagyok. De rövid ittlétem során megtanultam, hogy veletek durván kell bánni, mert ti csak a nyers erő nyelvét értitek. A mocskos rohadékokkal nem szabad finomkodni, mert lepattan róluk a szép szó, észre sem veszik. Ezért aztán azt a taktikát választottam, hogy ellentmondást nem tűrő határozottsággal beletaposok a mocskos pofátokba!
Stefánia kisasszony 2012.03.13 16:51:54
@milyen szép a Vértes, ó:

Tévedsz. Én nem troll vagyok, ez nem kamunick.
Semmilyen költsége nincs a békemenet második felvonásának március 15-én- mondta Bayer Zsolt főmenetelő a hvg.hu-nak, a kormány melletti kiállásra több ezren érkezhetnek csak Lengyelországból. Mindenki a saját pénzén utazott, így jön most is.Mit tudom én miért, de…..
Stefánia kisasszony 2012.03.13 11:47:28
@dr lecsekkoltam:

Azért mert egy buta picsa vagy.

Elnézést, de ez nagyon kikívánkozott belőlem...
Stefánia kisasszony 2012.03.13 11:57:20
@dr lecsekkoltam:

Nem, te valóban nem vagy parasztlány. Te egy vízilószerű liberális nőstény vagy, zsíros és fésületlen a hajad, állandóan vizenyős a szemed, a csípőd pedig legalább 3 rőf széles.
Stefánia kisasszony 2012.03.13 12:20:02
@DarthVader:

A Gyűlölt Ellenségeink nevű blogon épp a hozzád hasonló megalkuvó természetű, nyugatimádó, önostorozó liberálbolsevikokat akartam kigúnyolni olyképpen, hogy egy túlzásokkal teli szöveggel szemléltettem, hogyan gondolkodtok ti valójában a világ és Magyarország viszonyáról. Ezt hívják szarkasztikus humornak.
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
Stefánia kisasszony 2012.03.13 10:49:33
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..