Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FZ6R

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberiség számára a kezdetek óta kiemelten fontos volt a kommunikáció. Láthatjuk azt is, hogy rengeteget fejlődött kommunikációs technológiánk az utóbbi évezredekben. A kezdetleges írásjeleket továbbfejlesztettük, megjelent a nyomtatott sajtó, majd később elterjedtek a számítógépek és az…..
Hihetetlen, hogy már tíz éve született a világ talán leghíresebb videojátékos mémje. Igen, Leeroy Jenkinsről van szó, akinek ámokfutása 2005. március 10-én került fel egy World of Warcraft-fórumra. Történt, hogy egy csapatnyi játékos éppen nagy stratégiai tanácskozást…..
Belsőség Nézőpont kérdése 2014.08.27 11:34:46
Imádtam a hétvégi Belga GP-t. A világ legszebb helyén, egy csodálatos pályán soha nem volt még rossz futam és feltett szándékom, hogy egyszer autóval is kipróbálom, ha már annyit szimulátoroztam rajta. Az Eau Rouge-Raidillon-kanyarkombináció pedig vitán felül a világ legjobb…..
A Missouri államban található Fergusonban napok óta áll a bál - a főleg feketék lakta város 90 százalékban fehérekből álló rendőrsége lelőtt egy 18 éves, Michael Brown nevű fiatalembert (hat lövéssel), amire a lakosság békés és kevésbe békés demonstrációkkal reagált,…..
A Kaliforgiát Hank Moody vitte a hátán, és persze a középpontjában is a Hank-Karen viszony állt, viszont hiba lenne kihagyni a sorozat méltatásából azt a Pamela Adlont, aki rekedtes hangon elhadart iszonyú trágárságaival méltó partnere volt a tévétörténelem másik kiugróan…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
Az a stúdió mely leszerződtette az idei évben Sandra Bullockot, nagyon jól járt. Mind a Női szervek, mind a Gravitáció hatalmas összegeket szakított a pénztáraknál, így nem lehetett rájuk panasz, legalábbis pénzügyileg nem. Viszont, míg a Gravitáció, akár Oscar-díjat is…..
Sharlto Copley néhány hónappal ezelőtt még Matt Damonnal játszott egy filmben és szuperkütyükkel mászkált az Elysiumban. Most azonban egy Lada Nivát hajt az erdőben és hullák között ébred. Az Open Grave című filmet itthon forgatták, és tökéletes példaként szolgál a magyar…..
Már egy hete csak arról vitatkozom, hogy sci-finek számít-e a Gravitáció. A vitát könnyen rövidre lehet zárni: nem számít annak; meg egyébként is, kit érdekel, amikor ilyen eszméletlenül jól néz ki? És miközben a film szigorúan nézve valóban nem kategorizálható tudományos…..
Nem vicces, nem ötletes, még a Zoolander idétlenségi fokát sem éri el, és végül semmiképp sem illetném az eredeti szóval. Röhögni nem nagyon lehet rajta undorodni, unatkozni annál inkább.     Azért néztem meg, mert nagyon viccesnek találtam hogy Emma Watson egy…..
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
A feleségem környezettudatos életet él, szelektíven gyűjti a hulladékot, rendesen elzárja a csapot és nem égeti feleslegesen a villanyt. Gyermekeinket is ennek szellemében neveli. Én vásároltam egy kettőötvenes, kétütemű, olajat s benzint vedelő, majd kiokádó…..
A motorbalesetek nagyon könnyen megtörténnek. A baj pikk-pakk pofán csap bármelyikünket, elég egy kis figyelmetlenség, jöhet a bumm. Az összes felvétel a Mulholland Highway-en készült, az amerikai motorosok kedvenc szerpentinén. A videó érdekessége nem csak a lassított, hanem…..