Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celebro24

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Russell Brand is szakállat növesztett. Nem is ez a legérdekesebb ezeken a fotókon, hanem az összeállítás, amit felvett! Brand nem egy egyszerű figura, ez esetben leginkább úgy néz ki, mint egy két lábon járó szuperhős-paródia. Az utóbbi időben egy apróbb botránnyal is…..
celebro24 2012.03.26 00:09:15
Már korábban megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy valahogyan kicsit interaktívabbá és személyesebbé teszem a blogot, pár nappal ezelőtt pedig feltettem a konkrét kérdést a Facebookon, hogy mennyien akarjátok látni, hogy ki vagyok. Megmondom őszintén, nem vagyok az a…..
celebro24 2012.03.13 23:23:43
Biztos, hogy nem ez lett Katy Perry legjobban sikerült fotósorozata az Interwiev magazinnal, kicsit olyan "szakítottam, elváltam, nézd meg mégis milyen jó vagyok" szaga van az egésznek. Az sem segít a képeken, hogy hat tonnányi fotoshopot vágtak hozzá, Katy arca sokkal…..
Kaptunk néhány levelet a közelmúltban, melyen azt kérdeztétek, hogy tudjuk-e, hogy Madonna idei SuperBowl fellépésén milyen ruhákat viseltek a táncosok a "Music" című szám alatt. Nos, a válasz megérkezett: a táncosok Jeremy Scott az Adidas Originals számára készített…..
celebro24 2012.02.29 09:20:46
Az amerikai tervező, Drew Stanley álmodta meg ezeket a pulóvereket, melyek attól különlegesek, hogy a felületükön több helyen rések, kivágások kaptak helyett abból a célból, hogy segítse a szerelmesek "interakcióját".A közelebb hozó "tapipulcsi" áráról…..
celebro24 2012.02.25 20:29:20
Nem sokszor szoktam írni kifutós sminkekről és hajakról, de a Fendi mostani koncepciója nagyon megragadott. Imádom ezeket a hajfonatokat (vagy tekercseket), amiket készítettek és remekül illik hozzá a smink is.  Összhatásra számomra olyan városi pocahontas-os lett a dolog, ami…..
Monsieur Jerome-nak köszönhetjük ezeket a streetstyle fotókat, melyeket az FY! divatmagazin megbízásából készített múlt héten a New York-i Divathéten megfordult "utca embereiről". A fotók között rengeteg stílusú outfit keveredik, az elegánstól kezdve a már-már…..